Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakamuflowana

Infantylny temacik. Im brzydszy facet tym większe mniemanie o sobie.

Polecane posty

A jaką chcesz z odzieniem czy bez?? :P:D

Gość kakjkshcjkdah
no masz racje:P:P to czy sie komus podoibasz czy nie zalezy w duzym stopniu od twojej samooceny:):):)

na początek z :P podbuduję Cię trochę :D 🖐️ ile masz wzrostu :P ? (wybacz że pyt, ale to ochrona przed takim stańczykami :O )

179 raczej średnio wysoki :P

Gość ALLUSION
Gdziekolwiek ruszysz się Tam wszyscy mówią ci Że laska musi mieć duże cyce Gdziekolwiek ruszysz się Tam wszyscy trąbią że Tak mają laski w Ameryce A ja jestem pank I w ramach walki ze wszystkimi schematami Ja jestem pank Lubię laski z małym cyckami! Gdziekolwiek ruszysz się Tam wszyscy mówią ci Że laska musi mieć długie nogi Gdziekolwiek ruszysz się Tam wszyscy trąbią że Jak od sufitu do podłogi A ja jestem pank I w ramach walki ze wszystkimi schematami Ja jestem pank Lubię laski z krótkimi nogami! Lubię laski z krótkimi nogami Lubię laski z krzywymi zębami Lubię laski z brudnymi paznokciami Lubię laski z rozdwojonymi włosami Lubię laski z piegami Lubię laski z pryszczami Lubię laski z małym cyckami!!!

ale sie chyba nie doczekasz... :D jak mam ci wysłać fotkę?? :P

okii, tylko czekałam na odp. :P teraz skup się ostroooo :classic_cool: prześlę Ci maila, tak będziesz mial mój adres (nie chcę go dawać na publicznym;) ), a Ty mi odeślesz fotkę, oki /?? Idziesz na to olbrzymie :classic_cool: ?

Gość ALLUSION
WKLEJ TU

idę :classic_cool: ...[boi sie krytyki]...

co rooobisz tak długo 😭, jestem żądna Twojego widoku :P : D🖐️no dalej, bądź facet a nie mięczak :D

ale jesteś niecierpliwa. Szukałem jej. :P

no no, a ten piercnig na nim :classic_cool: to musiłl boleć :D ;) 🖐️ fajniutki jesteś :), ładne duże oczy i fajne @-@; a te całe chcesz mi też wysłać :classic_cool: ?

piercing? :D tą drugą wysyłam tylko zaufanym osobom. bo jestem na niej ws troju adama.

no piercing, i to nim :classic_cool:, niech inni też coś wyłapią z tej transakcji :P przecież mówiłam że mi możesz zaufać, to juz chyba jestem zaufaną osobą :P !

Ale podobno jestem \"spoko\" i \"przystojny\", i \"zdrowit\" na dodatek. :P

No nie wiem, nie znam ciebie. Może później. :P

już mnie znasz :classic_cool:, później mogę się rozmyślić i Tobie się już nie nadażyć taka okazji, do oceny przeze mnie :P ;) ślij ślij !

Jeszcze znajdzie się przypadkiem na fotka.pl i wszyscy będą wiedzieć jak wyglądam. :P

Coś ty taka napalona btw??

Gość brzydule zawsze są napalone

no co Ty, czasem bywam bezpośrednia, ale nie taka chamska i wyrachowana :) by coś takiego zrobić. Bez obaw !

ja i nie tylko zauwazam cos calkiem odmiennego ze im facet ładniejszy tym ma wieksze poczucie własnej wartosci i wieksze miemanie o sobie mysli sobie taki pieknis jestem taki ładny wiec kazda laske moge miec i kazda na mnie poleci a i jeszcze zauwazyłam ze im facet ładniejszy tym wiekszy pustak i egoista skupiony tylko na sobie a kobieta ma byc tylko ładnym dodatkiem do niego ktory jak mu sie znudzi to wymieni na inny egzemplarz

haha, niebieskooka juz Cie lubie :D zgadzam sie z Toba w 101% :D serio. ja mam przystojnego faceta, naprawde ciacho z niego, ale jak go poznalam to byl doslownie takim \"szarym myszkiem\", oczywiscie w jego mniemaniu. mial kompleksow co nie miara, byl strasznie niesmialy, nieswiadomy swojej wartosci, no sporo tego bylo. jestesmy jzu razem 9 miesiecy i przy mnie w koncu rozkwitł, zrozumial ze ma powodzenie u plci przeciwnej (oczywiscie nie oddam go:P). wiec jest duuuzo prawdy w tym co mowisz. a jak chodze na imprezy czasem to takei pasztety doslownie startuja do badz co badz fajnych lasek i maja sie za niewiadomo jak boskich :o porazka.zreszta nie tylko na imprezach, wystarczy na ulice wyjsc i pierwszy lepszy paszczuch chodzi nadęty jak paw no bo jest przeciez najpiekniejszy :D

Najpierw musze odgrzebać spod tej sterty bitów na dysku. Ale mam w stosunku do ciebie pewne podejrzenia. ;P nie wyślesz mi swojej fotki?