Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakamuflowana

Infantylny temacik. Im brzydszy facet tym większe mniemanie o sobie.

Polecane posty

hmmm... wydaję mi się, że wysłałeś jej fotkę draży z biedronki i teraz nam tu ściemniasz, o! :D 🖐️

Gość tak ona orócz tego że jest
ładna jest tez bardzo miła i sympatyczna czego nie mozna powiedzieć o Tobie :-P

Gość ładna moze i jestes
nie wnikam w to ale na pewno nie jestes sympatyczna w pewnym sensie jestes podobna do mnie tak samo zlosliwa i tak samo chamska :-D

nie przesadzaj, nie jestem chamska :O dla tych którzy na to nie zasłużyli, to ta różnica między nami ! to kuj żelazo póki gorące :classic_cool:, ale przesada z tym sierpniem, przeca w czerwu już będzie po maturach 🖐️

Gość całkiem możliwe
biorę to pod uwagę

Gość wtedy to pozostanie mi ino
sznur :-O

Gość achhh zapomniałem
przecież ja w czwartek mam sie zabijać :-O

Stanczyk----> Nie zabijaj sie, spotkaj sie z M i zyjcie dlugo i szczesliwie:P Moze wtedy zobacze na kafe topik stanczyka \"Jestem niski, ale mam dziewczyne\":P:P:P:P

Gość Pani Justynaa
Im mężczyzna bardziej odbiega od ideału, tym bardziej jest tego świadomy, tym większe ma kompleksy, a określanie siebie w samych superlatywach jest tylko formą obrony. Jeżeli uroda mężczyzny nie zwraca uwagi kobiet, mężczyzna nadrabia czymś innym.

Gość ccc...
a co powiecie na faceta ktory uroda nie grzeszy ale potrafi zaimponowac zaradnoscia , pracowitoscia , sprytem i nie wmiawia innym ze jest piekny tylko mowi glosno ze jest brzydalem .

a ja mam zupełnie inne doświadczenia. jak facet jest przystojny to myśli że jest niewiadomo kim i jest bezczelny, jak jest przeciętny to czesto jest bardzo sympatyczny.

Gość ene due rabe
"Im mężczyzna bardziej odbiega od ideału, tym bardziej jest tego świadomy, tym większe ma kompleksy, a określanie siebie w samych superlatywach jest tylko formą obrony." hahahahahah hahaha hihihi hi hiii:classic_cool: a k u r a t..........

moj byly facet do przystojniakow nie nalezal i rzeczywiscie zawsze bardzo pewny siebie i wysokie mniemanie o sobie tez mial. mimo tego ze mial paskudne zepsute zęby, łysiał (zakola na czole i na czubku glowy juz tez), wielkie nochal z wagrami... bleee jak ja moglam byc z kims takim ;(((

Gość jupiter1
jak wygladaj zakola na czole?