Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakamuflowana

Infantylny temacik. Im brzydszy facet tym większe mniemanie o sobie.

Polecane posty

Daiva ale to nie chodzi przede wszystkim o takich pięknisi metro, pewnie też masz rację w tym co piszesz, ale ja mówię o normalnych inteligentych facetach vs niemiłych chamskich naburmuszonych \"pasztetów\" nie twierdzę, że tylko wygląd jest ważny, wnętrze ważniejsze a jak chcemy doskonałości to wpierw wymagajmy jej od siebie; a tacy feee nie dość że często ubodzy wewnętrzenie, to jeszcze prostaccy i chamsko komentują i obchodzą się z kobietami, które ich zdaniem są już z niższej półki :O jakby sami byli bogami :O 🖐️

no właśnie, ukatrupię - :) nawet niech te paszteciki starrtują do fajnych, luz :), niech próbują, ale niech robią to z pewnym wyczuciem, a nie się pchają z butami, bo w ich miemaniu są boscy i niech się tak nie wożą :O, jakby byli panami gospody, łechhhhh wqrzają mnie takie obdartuchy, które jeszcze tak dosłownie, krytykuję kobiety które ich zdaniem są mniej atrakcyjne. 🖐️

des - nie :classic_cool:, na razie potrzymam Cię w niepewności, ;), pozwolę Twojej wyobraźni trochę popracować :D no to szukaj czekaaam :P

No bo wiesz Niebieskooka, studiowałem informatykę i mam pojęcie o teorii gier, więc nie dam ci wszystkiego, kiedy ty mi nie chcesz dać przynajmniej czegoś. :)

Gość ej ty maly
Stanczus!! Przeciez Ciebie czeka milosc do grobowej deski dopiero w sierpniu!!haha:D jzu sie chcesz zabijac?:D

Gość ej ty maly
stanczyk! Amen! swiete slowa, idz i nie wracaj wiecej:D

Wolę taktykę \"wet za wet\". :D

Nie chytrus tylko nauczony doświadczeniem. :P

Nie jestem już taki desperat jak dawniej. :D

to jakieś brzydkie to doświadczenie :P, ze mną bedzie na pewno inne, wyprostuję Cię :P, tylko mi zaufaj :D 🖐️ ps to ostatnia prośba, jak nie to :P, Twoja strona poddania się mojej oceny ;). ps1 ile masz lat jeszcze ?

Za to w twoich wypowiedziach wyczuwam nutkę desperacji, ciekawe czym spowodowaną? ;P

Ok. Jeśli będziesz na tyle cierpliwa żeby zaczekać z jeden dzień, albo 2. to może uda mi się ją odzyskać. :P Coś ty taka w gorącej wodzie kąpana? :D

Pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza stańczyka, i liczę, że tym razem dotrzymasz słowa i przestaniesz męczyć forum swoją osobą (dawno się tak nie ubawiłam :D ) hehehe 🖐️ :P

wiedziałam, że poskutkuje :P, z facetami po dobroci się nie da :D nie no luzik, przecież jakbyś teraz napisał, że nie wyślesz to dałabym Ci spokoj, mało to facetów w necie :P;

Zdaję sobie z tego sprawę. :D A na razie zmykam bo mnie czas goni. :)

Gość teraz sie smiejesz
ale za kilka miesięcy bedziesz płakać:-)

a stańczyk dalej straszy klątwami :O 🖐️, zobaczysz, wróci do Ciebie cało zło, które życzysz innym, niedobry olbrzymie 😡 🖐️