Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idealna partnerka

Wzrost 165 idelanym wzrostem kobiety

Polecane posty

Tekst \"what else is there\" jakoś tak mi się pomaga oderwać od złych myśli jak jestem wściekła na mojego Kochanego.. Po prostu kładę się, zamykam oczy, oddycham głęboko i słucham... Wszystko się rozjaśnia i układa, choć teklst nie jest zbyt pozytywny :) Pozdrawiam Singielko :)

dla mnie wzrost 165 cm jest idealny, bo to mój wzrost;) heheh zawsze wiedziałam, że jestem chodzącym ideałem:D:D:D:D:D

Gość skoro ktos napisał
o grubosci krostach i ustach to nawiążę-właśnie lepsze są usta pełne i duże niż małe i wąskie, lepsze są włosy gęste niż rzadkie lepsza ładna cera niż trądzikowa i lepsza kobieta wysoka niż liliput.Macie szczescie że ktoś o ws pomyślał produkując buty na obcasie:)

Gość do a ja mam 170 cm
nie chwal się tak bo proporcje masz raczej chłopięce, ale co się komu podoba jak to ktoś napisał...

e, no nie przesadzajmy, liliput to dla mnie dziecko o wzroście 110cm... 165 to jest dość wysoka osoba. Szczególnie jak na kobietę.

Gość gabyy
a gdzie nasza idealna partnerka ?

Gość do klamki
tiaaaa, ideałem to byś była gdybys miała wrost modelkil czyli 10cm więcej a nie kurduplem bez wyglądu, bardziej do dziecka zbliżonego niż do super atrakcyjnej kobiety.Ideałem możesz byc dla kurdupla faceta który tylko może marzyc o lasce wysokiej a zmuszony jest wziąc towar 4-ej kategorii czyli taką małą niewyrośniętą jak ty!

do osoby ktora wymyslila ten IDEALNY temat: dziewczynko idealna partnerka to przede wszytkim taka ktora ma cos nie tylko na glowie ale i w glowie wiec z przykroscia nalezy stwierdzic po twoich wypowiedziach ze niestety nie jestes idealna... bardzo mi przykro ze musialam cie uswiadomic....

Gość dosc wysoka
dobre:-D wysoka to może była 2 pokolenia temu a nie w tych czasach:)przestańcie się ośmieszac pospolitki

Gość tylko sie licza 175cm

Gość gabyy
podsumowując: nie chodzi o wzrost, tylko o proporcje i seksapil...

Gość dziwne że wysokie tak się
bulwersują tym tematem.

Gość a ja mam 156 cm
to ja sie muszę powiesić 2 razy:)

Gość gabyy
hawajka....mam koleżankę o takim wzroście. Jest bardzo wysoka, ma przepiękny chód i nieziemsko długie nogi.

no tak tak... a jak jakas osobka ma w obwodzie centymetr za duzo to juz nie jest czlowiekiem i nie powinna z domu wychodzic... wlasnie po takich postach widac jacy powierchowni sa ludzie.... a najlepszym dowodem jest autorka tematu... brawo:)

ja się ciesze że mam tyle wzrostu .... nie musze zakładać szpilek by mieć długie nogi...

Gość 155 cm
Przeczytałam wpisy i jest strasznie przykro. Czy to znaczy, ze nie jestem atrakcyjna? Do tej pory nigdy nie narzekałam na zainteresowanie ze strony facetów. Wręcz przeciwnie. A tu się okazuje,że jest odwrotnie. Jestem zaskoczona tymi stwierdzeniami o kurduplach. Mam też wysokie koleżanki, które nie podobają się facetom pomimo że są szczupłe bo mają np: duże dłonie i stopy i mówią, że takie to maują faceci a kobieta powinna mieć małe i delikatne. Poza tym takie najczęsciej chodzą ciężko i stawiają wielkie kroki co też nie podoba się mężczyznom (podobno). Tak w sumie to mam większe powodzenie niż one i faceci nawet jak idę z nimi bardziej zwracają na mnie uwagę, chociaż one są ładne. Więc juz nie wiem o co chodzi.

Gość A ja mam 170 cm
Ja mam chłopiece proporcje? :D No to fajnie,ze faceci mają bardzo wąskie talie i szerokie biorda i mają biusty w rozmiarze C :D jakoś mi się nie wydaje bym miała ciało faceta z moimi wymiarami :D

Gość taka w sam raz
Idealna dziewczyna to takze inteligentna dziewczyna. Dlatego nie dziwie sie autorce topica, ze nie komentuje tych debilnych wypowiedzi zakompleksionych dziewczyn, ktore proboja za wszelka cene przekonac, ze chuda modelka jest idealem. To jezt zalosne. Sama mam 165 nazywanie kogos o tym wzroscie kurduplem uwazam za chore - jest to wzrost normalny - sredni. Tak wiec jezeli macie jakis problem ze zbyt wysokim wzrostem, albo pouszukajcie sobie jakis koszykarzy, albo zacznijcie podnosic ciezary - ponoc to pomaga

Gość gabyy
no hawajka...bo już myślałam, że narzekasz....Ta moja koleżanka ma problemy ze znalezieniem odpowiedniego chłopaka, ale nie jest to dla niej wielkim problemem. Zreszta takie dziewczyny wyglądaja dobrze z niższymi facetami. A jak się faceci za nią oglądają....:-)

Gość a ja mam 156 cm
A to w szpilkach nogi się wydłużają? :)

Gość 155 cm
tzn. nigdy nie narzekałąm na brak zainteresowania ze strony facetów. - sorki

hmmm...miarą człowieka nie jest jego wzrost ale jego czyny ... moja koleżanka ma 160 i co mam jej nie lubić .... nie rozumie czemu tyle złośliwości w ludziach .... autorko mam sobie nogi poucinac by mieć 165??

155 cm: mowisz ze samej bylo ci przykro jak ktos sie w nie mily sposob wypowiadal na temat osob niskiego wzrostu a sama robisz to samo mowiac o wysokich osobach.... ciekawe...

Gość do a ja mam 170 cm
67 cm to nie jest wąska talia po pierwsze, po drugie masz wąskie biodra a twoje proporcje byłyby całkiem dobre, ale gdybyś miała z 10 mniej. Tylko nad talią popracuj.

Gość klara WERITAS
Hahaha JASNE. A idelany wzrost dla faceta to 185 cm hahaha a co w majtkach? Niech maja ile chca wzrost jest najmniej wazna cecha!

do klamki napisałam ze dla mnie taki wzrost jest idealny bo ja taki mam i czuje sie z nim dobrze:) moje wymiary są idealne dla tego wzrostu. dla mojego faceta (180, dobrze zbudowany) jestem ideałem:) dla ciebie (pewnie masz kompleksy) nie musze być... typ dzisiejszej modelki (dorze ze juz niektóre firmy od niego odchodzą) o zgrozo! to typ owszem wysokiej, ale anorektyczki.... ot co. :)

Mam też wysokie koleżanki, które nie podobają się facetom pomimo że są szczupłe bo mają np: duże dłonie i stopy i mówią, że takie to maują faceci a kobieta powinna mieć małe i delikatne. Poza tym takie najczęsciej chodzą ciężko i stawiają wielkie kroki co też nie podoba się mężczyznom (podobno). - skąd takie brednie wzięłaś??