Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my mielismy taki

jakie male oszczedne autko?

Polecane posty

Gość my mielismy taki

dla kobiety

zawsze byłam zdania, ze kobietapowinna jezdzoic duzym autem. ja wole wieksze, bo czuje sie bezpieczniej, a jak kupisz takie cos wielkosci malucha czy seicento, to jak ktos w ciebie udezy to albo nie masz nóg albo juz niezyjesz. taka prawda, kup sobie wieksze

Gość Kołysanka23
Golf IV Ausi A3 Renault Megane ten maly fajny No i w zaleznosci od tego ile masz kasy nowy Opel Corsa np.

Gość my mielismy taki
chcialam Lupo ale ponoc one wcale tak mala nie pala

Gość Kołysanka23
Ej to nie chodzi o to, ze te pali mnie a te wiecej. Zalezy przeciez jaki silnik sobie wybierzesz:P

Gość Kołysanka23
Znajdz sobie to Lupo, ale zmalym silnikiem, wystarczy przegrzebac chociazby allegro.

Gość my mielismy taki
megane fajny tylko ze czesci drogie i nie wiem ile pali.Auto bede z niemiec ciagnac

Gość kobieta_za_kierownią
kup sobie starzy samochod ale lepszej marki, taniej wyjdzie i lepiej sie bedzie jezdzilo :P. Najlepiej diesel bo taniej wychodzi. Audi a4 fajne dla kobiety :D. Kobieta w seicento czy innym takim dziadostwie wyglada smiesznie :P. Zresztą nie tylko kobieta, duze samochody są lepsze :).

Gość Kołysanka23
Wiadomo, ze nie wiesz ile pali, bo sa rozne silniki jak w wiekszosci aut;) Sa niektore auta, ktore zawsze maja spore silniki, ale to spore auta, limuzyny, typu Audi S8 i terenowki np.

Gość Kołysanka23
No tak, ale nie kazdy lubi duze auta, niekotrzy sie boja. Wszystko tez kwestia gustu, ja np. A4 nie lubie i nie kupilabym, no ale kazdy jest inny. Co do diesla to sie zgodze, z mezem mamy wszystkie auta w dieslu.

Gość my mielismy taki
mam w na stanie Astre 2 sport 1,8 benzyne i duzo pali i glupio mi sie nim jezdzi jakos sie boje.Ale megane zolte jest fajne

Gość Kołysanka23
BRAVIA chyba przesadzilas troche... 1.4 w dieslu silnik nawet jest i groszowo to wychodzi. 1.9 TDI tez dobrze wychodzi finansowo.

Gość my mielismy taki
dodam ze mam 25lat to bedzie moje osobiste 1 auto a ja dopiero zaczne jezdzic bo na codzien rzadko jezdze.Dlatego myslalam o malym aucie.I ekonomia tez jest wazna bo wiem ze astra pali 9-10l w miescie i to duzo kasy kosztuje

Gość Kołysanka23
Masz dobre podejscie, wiekszosc osob uwaza, ze dla poczatkujacych male auto jest w sam raz. Za jakis czas obycie i pewnosc bedziesz miala to sobie zmienisz auto. Widze nawet jak u mnie w miescie malolaci smigaja malymi autami i to nawet chlopaki. Niekotrze w ogole lubia male i sportowe auta i nawet majac prawko ponad 10 lat jezdza mniejszymi, bo ekonomiczne, zgrabniutkie i wszedzie wlezie;)

Gość my mielismy taki
czuje ze w malym aucie bedzie mi lepiej sie nauczyc jezdzic.Zawsze marzylam o VW Beatle ale ten smok to dopiero pali, zrobilam wywiad i wiem ze czesci drogie.A auto z bliska wcale nie takie malutkie:)

Gość Kołysanka23
Dla mnie to autko jest malutenkie. Nie wyglada tez na takie, co nie mialoby miec malego silnika...

Gość Kołysanka23
Moze inaczej. Jaki to dla Ciebie "maly silnik"? Tego garbuska widzialam np. 1.9 TDI moj koles chcial oszczedne auto i z takiego silnika jest zadowolony.

Gość Kołysanka23
No wlasnie i tu sie zgodze. Uwazam, ze to nie jest duzy silnik;)