Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

NARZEKALNIA

Polecane posty

Gość oleeee
ale mam lenia

Gość a ja jestem do niczego
oleee - u mnie lenistwo to stan normalny:D

Ja upaly lubie, choc mnie mecza. No moze powinnam powiedizec ze kocham lato, 25-30 st. Teraz sie ochlodizlo i mi zimno :/

asa a ty jesteś czy znowu przepadłaś?

kurde w kosci gram na kurniku! Chlopek jakis mnie zjechal ze mu coigle znimak. Juz koncze!

a jesteś. ja tam lubię ochłodzenie. chociaz deszcz powinien padac w nocy. nie lubię się opalać. jak mi twarz słońce wysmaga to pół zimy nie mogę dojść do ładu, już mam dramat. bleee żadne filtry nie pomagają. jakieś zaskórniaki, pory się otwierają, potem zmarszczki pokazują. koszmar. lato na słońcu bardziej mi niszczy cerę niż 10 lat palenia fajek nałogowo.

dobranoc lilia - wpadaj do nas. a ty asa wracaj do mnie! i wyleź z kurnika bo kurą zostaniesz:D

nooooo, sama mam siedziec na topiku? krejzol jak zwykle gdzies poleciała:D eh ta młodość;)

noo ona lata po topikach :P Ja jakos tam nie umiem gadac. Nie wiemo czym:P HCyba przywyklam do narzekania. A co do palenia, to amm juz go dosyc. Musze znowu sie postarac to rzucic! Kasy mi cholernie szkoda.I zebow.. i cery... ehh

krejzol jest niesamowita;) też taka byłam w jej wieku;) z czasem zdechło;) co do palenia to już brak mi słów. kurcze to jak zorganizujesz kursy na poprawe samooceny? bo chyba ze mną coraz gorzej. tak się łudze bo problem będzie wtedy jak się okaże, że mam rację co do oceny swojej osoby;)

Glupia jestes!!!!! Jak ja ie lubie to znaczy ze z toba nie jest zle! poza tym mysle ze problem tkwi w w tym ze albo masz za duzo wolnego czasu, albo za malo znajomych (to drugie prawdopodobne, z tego co czytalam wczesniej). Zgodizlabys sie z tym?

A co do kursów to chetnie :D:D Powiem ci, ze ja mialam bardzo zanizona. Bylam strasznie cicha nastolatka, niesmiala, zawsze uwazalam ze jestem do dupy. Nie mowi ze teraz ma wielkie mniemanie o sobie, ale jst znacznie lepej. CHoc zdarzaja sie dni ze czuje sie do bani. poza tym zalezy czego dotyczy samoocena- wygladu, osobowisci, cech...

jedno i drugie racja. ale zeby mieć mniej wolnego czasu to musze mieć normalną pracę:D koło się zamyka. no i wiadomo, że nie ma to jak dobra kumpela, z którą można usiąść poanalizować ogłoszenia i sie razem popisze. albo ktoś z kim można jakieś głupie plany realizować.

jesli kiedykolwiek bedziech chcila to moge rzucic okiem na twoje cv lub list. Moze to nie najlepszy pomysl, bo to dos osobiste, wiec jak chcesz to zmien dane osobowe :) A jak szukasz pracy? Net, prasa?

aha, moge tez ci wyslac prawdopodobne pytania do pracodawcy! teo co pamietam umiejetnosci masz duze i przydatne na rynku, wiec moze poprostu masz teraz jakis dretwy okres? Ale kazda dretwota przemija :)

najgorsze jest to, że czytam ogłoszenia, analizuje i ... nic. nie wysłałam na mase fajnych ogłoszeń. no bo to lm trzeba napisac albo zadzownić. kurde jak juz pracuje to nie mam żadnych "ale" możgę harować jak wół, jestm bystra i szybko się ucze, łatwo nawiązuje kontakt z ludźmi. a jak mam coś dla siebie załatwić to iśc i się wieszać od ręki. masz komunikator tlena asa?

czekaj czekaj nie kumam. Znaczy ze widzisz fajne ogloszenie ale nie skladasz swojej oferty??? Nie iwem czy dorbze zrozumianam. jak cos to moj adresspecjalnie przygotowane na kafe: asasello12@gmail.com draga mailowa moge ci wyslac nr gg

na szybko wyszukane wiec trzeba sie im jeszcze przyjrzec :) Poza tym - gdzie ucieklas??

soorry zaraz mam dwie rozmowy na gg i nie nadażam

daj mi gg tutaj petra_75@tlen.pl co do pytania. tak, mam fajne ogoszenia i nie wysyłam. zyję marzeniami.na zasadzie Panie Boże spraw, zebym wygrała 10 mln. Dobrze córko ale daj mi szanse - zagraj. mam mase pomysłów i nie potrafię żadnego zrealizowac sama.