Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca licencjacka

Jak napisać zakończenie pracy licencjackiej???

Polecane posty

Gość podatek
no to chyba musisz teraz odpowiedziec na pytanie zawarte we wstepie czyz nie? jak ten podatek w koncu wyglada i najwazniejsze mysli i wnioski z poszczeglnych rozdzialow

Gość anusiek
hej potrzebuje pomocy musze napisac zakonczenie pracy licencjackiej aspiracje zawodowe uczniow mam wszystk oprocz zakonczenia

Gość _e_w_e_
Hej. Ja pisze o przestępczości nieletnich w Polsce i...... tez nie mam pomysłu na zakończenie. Temat jest oklepany i w kolko to samo się pisze i naprawdę nie mam pomysłu. Help?:)

Gość rouge9
ja pisze o perswazji w reklamach uslug turystycznych. Pierwszy rozdzial jest o reklamie, drugi o perswazji, trzeci o turystyce, a w czwartym zawaralm przyklady reklam uslug turystycznych, w ktorych zawarta jest perswazja. Nie mam zielonego pojecia jak napisac zakonczenie, bo moj promotor juz drugi raz je odrzucil:(

Gość Szulcens
Tematem mojej pracy jest : "Technologia i organizacja budowy hali o dużych gabarytach w konstrukcji" cała praca gotowa tylko BRAK zakończenia!!! POMOCYYYYYYYY

Gość ola22
A jaką czcionką piszecie? i na ile stron mniej więcej?

Gość rouge9
ja pisalam 12 timesem, interlinia 1,5 i wyszlo mi 78 stron, wlasnie dzisiaj oddalam prace i za 21 dni obrona:/

w ogole bez sensu ze musimy pisac te prace lic. skoro za dwa lata jest magisterka;/ blee tez nie wiem jak z tym zakonczeniem;/

ale dla piszący polecam super stronę www.synomix.pl wystarczy wpisać jakieś slowo a od razu znajduje wszytskie synonimy, mozna się łatwo ustrzec od plagiatu:) ja korzystam:)

Gość bampeciara
widze, że nie tylko ja się męcze. Napisałam ten cholerny wstep i jestem nawet z niego zadowolona ale teraz mam pustke w głowie i nie mam pojęcia jak się zabrać za zakończenie :( musze je dzisiaj napisać, załamka

Gość A JAKI
temat jest tej pracy?

a to prawda ze jak oddasz prace to ona musi jeszcze z miesiac lezec w dziekanacie i gnic?

Gość orsonka
Ja tez walcze ze wstepem i zakonczeniem:D dead line mam jutro rano i narazie jestem w d..... :) Na synonimy najlepszy jest INFOBOT, wklepujecie do gg numer 3217426 , otwieracie okno rozmowy , wpisujecie swb(skrót od słownik wyrazóe bliskoznacznych) i słowo którego szukacie synonimu. Szybko i sprawnie idzie:) Wiecej opcji po wpisaniu pomoc

Gość niby jestes ladna
madziunia taki latwy masz temat i nawet nie mozesz napisac konkluzji? be zpzresady

Gość danger
RATUNKU !!!! Pisze prace na temat dostosowanie systemu bnakowego w Polsce do norm UE, mam wstęp a zakończenia nie umiem napisac. Pomóżcie mądre główki, please????

Gość danger
Dzieki, wielkie:)

Gość DESPERACJA STUDENCKA
ja odświeżam temat!!! pomocy!!!!!!!!!!!!! czas mam do jutra!!! a ja siedze nad zakończeniem i od godziny mam tylko 1 zdanie!! zaznaczam, że już troche napisałam o co chodzi w mojej pracy, ale tera brakuje mi najwazniejszego! czyli wniosków napisalam ze glownym celem mojej pracy jest .... bla bla bla, i teraz nie wiem co mam pisac. czy ze opisalam, przedtsawilam ... bla bla co jest dowodem na.... HELP!!! ;(

Gość wer45624646
tez mam taki probolem , bardziej z zakonczeniem niz wstepem...

Gość Ajs_
A ja napiszę zakończenia i wstępy za was wszystkich jak ktoś w zamian napisze za mnie resztę pracy :) I wcale nie żartuję! ;)

Gość Danger
Ja na szczęśie się obroniłam, ale zaczynam już pisac magisterską. Szczerze to praca to pikuś ! Trzeb tylko wyciagnac najważniejsze i napisac w zakonczeniu, a we wstepie napisac o czym bedzie praca i króciótko opisac kazdy rodział. Powodzenia:)

Gość Ajs_
Ja będę się bronić pewnie jakoś po nowym roku... Ale niestety nie uważam, że praca to pikuś. Raczej studia to pikuś... :) Jeśli ktoś jest humanistycznie tak marny jak ja spłodzenie sensownych kilkudziesięciu stron (nie używając copy/paste) jest drogą przez mękę!

Gość tak warto napisac zakonczenie
LITOŚCI! ZALICZCIE MI TO!

we wstępie napisałam o czym będę pisać w każdym rozdziale, no i jaki problem będę wyjaśniać, w zakończeniu opisałam ten mój problem w streszczeniu no i odpowiedź na problem...........

Kurde u mnie też cała praca już jest nawet z wstępem, ale za to zakończenia brak i nie mam żadnego pomysłu :( Nie mam pojęcia jak to zrobić :( Pomoże ktoś? :)

Gość Kkkkkikkkkkka
Rany Boskie co za lapsy:( Aż żal czytać. Jak można nie potrafić napisać wstępu i zakończenia do pracy, którą się SAMEMU napisało???? (no chyba, że jednak nie do końca samemu:)) Jak wy w ogóle te prace pisaliście??? Zero zrozumienia własnego tematu:/ Żenada po prostu. Niektórzy nie powinni iść na studia.

Gość Danger
Piękna ja wiem, że uważasz się za alfę i omegę i wszystko wiesz od urodzenia i studia to pikuś, ale nie zawsze i nie wszyscy mają łatwe tematy i w odróżnieniu od kilku osób nie przepisują książek we wstepie i zakończeniu tylko piszą swoimi słowami. I uważam, ze mam dużą wiedzę, a napisanie wstępu i zakończenia sprawiło mi problem. Więc sory.

Gość jammamba
Podbijam temat:) Też mam problem z zakończeniem siedzę dzisiaj nad nim od rana i do głowy nic nie przychodzi!!! :((

Gość jammamba
Do ludzi piszących licencjat ile stron maja Wasze prace??

Gość FantasticMrsFox
U nas na UG praca licencjacka to mniej wiecej od 30 do 60 stron Mi wyszlo na 45 xP wiec sie mieszcze gdzies w normie hihi co do wstepy: 3 akapity: 1. co jest tematem pracy i dlaczego to. 2. o czym chce pisac (problemy jakimi chce sie zajac) 3. co jest trescia kazdego z rozdzialow. bardzo w skrocie! (chodzi o to zeby czytajac wstep ktos wiedzial o czym jest praca bez czytania jej XD) Zakonczenie po prostu podsumowanie pracy. czy udowodnilas swoja teze / lub nie i dlaczego. jezeli to byla monografia to proponuje lanie wody na zakonczenie xP typu uwazam ze ... blablablabla poprzec swoje lanie wody jakimis ksiazkami i bedzie git :)