Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila1979

skąd się biorą tacy niedorobieni i brzydcy ludzie na ulicach /

Polecane posty

Gość Kamila1979
--> to gdzie ty chodzisz A no po ulicach wielkiego miasta :P --> zajebioza Może pojedyncze cechy tobie nie przeszkadzają, ale wiec, że efekt całkowity jest piorunujący :-o Tak, mam większe problemy, co nie oznacza, że nic innego nie ma prawa mnie denerwować. --> koc "Wyobraź sobie ze dla tej kobiety jest ważne ze jutro nie ma co dać jeść dziecią a nie to czy ma cool ciuchy na sobie ." Widze, ze kolega jest analfabetą funkcjonalnym. Przeczytaj jeszcze raz mój pierwszy post. Nie pisałam, że mają mieć "cool ciuchy na sobie" tylko... No właśnie, przeczytaj jeszcze raz mój pierwszy post w tym temacie, a zrozumiesz :P A co do biedy: znam pewną wielodzietną rodzinę, która żyje z jednego zasiłku, i jakoś wyglądają normalnie. A jeśli już ktoś doprowadził sie do takiego stanu - to jak pisałam w pierwszym poście - niech nie ubiera dekoltów, czy klapek, żeby przypadkowi przechodnie nie musieli "podziwiać" jej "pięknego" ciała. P.S. Pisze się "dzieciom "a nie "dziecią" :D "gdyby to było w mojej mocy to bym cię wysłała do domu starości czy hospicjum byś zobaczyła co jest w życiu ważne" Dziękuje, ale mój wujek umarł w zeszłym roku na raka krtani, juz jestem obeznana w tych sprawach :-o --> joasia525 "no rozumiem ze sa tacy ludzie ktorym nie powodzi sie w rzyci ok.Ale jak wrcam ze szkoly to widze jak 5 takich osob siedzi i pije " Otóż to. :) --> beznadziejna osoba Pewnieś sama brzydka i niedorobiona, dlatego ten topik tak cie wścieka :D --> esposito Może taką, że dbam o siebie, wygladam na najwyżej 25 lat, nie pije przesadnie, i w ogóle nie moge znaleźć powodu, dla którego miałabym tak wyglądać :D

Gość Kamila1979
Właśnie :D No już, zapraproście taką osobe na kawe do domu :P

Gość sama jesteś niedorobiona i brz

Gość powodzenia

Gość monolska
Idąc ulicą też widze ludzi z tzw.marginesu i tez mi sie to nie podoba.Ale ubior ,wyglad i zachowanie ich spowodowane jest nałogiem alkoholowym,narkotykowym,nikotynowym...Mnie najbardziej smieszy widok zadbanej,moze byc nawet ladnej kobietki,ktora pachnie drogimi perfumami,ubrana jest w modne ciuszki ,makijaz super i taka super kobietka pali papierosy :-) wtedy ta kobietka jest dla mnie smierdzaca i odrazajaca.Takze nabijam sie z panius ktore sa nawet OK.ubrane,wymalowane ,pachnace perfumami a jedzie od nich potem,jakimis innymi smrodami.Taka kobieta takze jest odrazajaca.

Każda kobieta powinna o siebie dbać!!! To jest podstawa. Znam pełno biednych ale zadbanych kobiet. Nic nie usprawiedliwia NIECHLUJSWTA . NIC . I nie pierdolcie o tolerancji!!! Bez przesady ludzie. Chyba ze sami tacy jestescie i sie na siłe usprawiedliwiacie. Co za świat. A co do kobiety z papierosem. Co w tym dziwnego? Czy tylko faceci mogą palić? hehehe.. Boże co za debilizm. I nikt tu nie mowi o kobietach zadbanych bo bogatych, a zwyczajnych, ktore znaja granice dobrego SMAKU. Macie zły dzien ludzie? Autorka pisze słusznie a wy po niej \"jedziecie\"..

Gość monolska
Chcę ważyć 52 kg. MNie w ogole nie podoba sie ,ze ludzie pala bez wzgledu na płec.Opisałam kobiety palace i zadbane aby pokazac ,ze jednak te kobiety zadbane ktore pala nie sa zadbane mimo,ze na pierwszy rzut oka nie mozna nic im zarzucic.Wystarczy taka palaca pania powachac to smierdzi okropnie i perfumy nie pomoga :-)

Ja to rozumiem. Ale nie porownuj, prosze, kobiety palacej zadbanej do smierdzacej alkoholem, melinka, kobiety w nieokreslonym wieku, brudnej, w mini, z dekoltem do pepka, w rozciagnietej bluzce, z obwislymi cyckami, bez stanika. z \"szopa\" na glowie.. takie rzeczy ludzie tolerujecie? ja czesto takie \"ewenementy\" widze.. czy to na miescie, w centrum, czy na osiedlu. Wszedzie ich pełno. W tramwajach z gromadka dzieciakow, pod sklepem. Nie wymagajcie od nikogo tolerancji dla takich ludzi!!!!

Gość do kamila1979
Spierdalaj z tego forum faszystko! Juz inaczej nie mozna tego powiedziec. Mam dosc twoich topikow o gejach, grubasach i wszystkich innych, ktorych nienawidzisz. Znalazla sie idealna. Zaklada temat, a potem sama sobie odpowiada "autorka topiku ma racje" :O i tak na wszystkich :O:O

Cześć, prawie rówieśniczko. Własnie - często efekty biedy. Czemu na tym forum sporo moich rówieśniczek (na szczęście pewnie nie większość) pisze tak, że mam wrażenie że najchętniej to by przywróciły cenzus majątkowy w prawie wyborczym. Skąd tyle wartościowania klasowego i pogardy ?

Jesli nikt nikomu nie robi krzywdy to czemu nietolerować. Wolę widzieć takich ludzi niż tolerować np. postulaty małżeństw homo z prawem do adopcji. Często w pierwszym przypadku nietolerancja jest ok, w drugim naganna. To chore

Gość absolwentum depilatorium
zagladalłaś jej w nos ze widzialas gile?

Efekt biedy- da sie usprawiedliwic Ale efekt pijanstwa? też?? Moge sie zalozyc ze co druga/trzecia taka \"kobieta\" idzie w \"krzaki\" z innym pijakiem.. a pozniej dziwia sie skad one maja tyle dzieci.. To jest moje zdanie. Mam prawo do niego;) Jestem tolerancyjna, ale bez przesady!!!!!!! Co innego bieda a co innego pijanstwo!!! i szmacenie sie;]

Gość monolska
Chcę ważyć 52 kg. Nie porownuje kobiet zadbanych a a palacych do marginesu>przeczytaj dokladnie co napisałam i wtedy zoabczysz,ze w moim opisie nie ma nic z porownaniem do siebie menelstwa i normalnosci.NIe podobaja mi sie tacy neizadbani ludzie z marginesu społecznego ,ale co ja i my i Ty mozemy na to poczac??Musimy ich tolerowac i tyle.Bo jezeli mielibysmy ich nie tolerowac to musielibysmy ich zwalczac a chyba nikt o zdrowych zmysłach nie podejdzie do osoby z marginesu i nie powie prosto w oczy"ty idź z tego chodnika,zniknij z tego miasta,w ogole zniknij z powierzchni ziemi,bo naruszasz zmysł estetyki ludzkiej'Watpie czy Ty powiedziałąbys w taki spopsob tej kobiecie "smierdzacej alkoholem, melinka, kobiety w nieokreslonym wieku, brudnej, w mini, z dekoltem do pepka, w rozciagnietej bluzce, z obwislymi cyckami, bez stanika. z "szopa" na glowie.. "Bo gdybys sie odwazyła na takie słowa to bys w morde dostała i tyle albo cos jeszcze gorszego.Wiec,nikomu sie nie podobaja menele ale kazdy musi ich tolerowac ze wzgl.na włąsne i naszych bliskich bezpieczenstwo.

Nie mylmy pewnych rzeczy. Większym problemem jest to ze oni często przepijają zasiłki socjalne (w tym i te na dzieci) - tego nie powinno się tolerować (ja jestem za karnymi koloniami odwykowymi). Odczepcie się od ich wyglądu

Gość monolska
Po co zakałdac takie tematy.Jezli jestescie takie odwazne to prosto w oczy mowcie ludziom co o nich myslicie,nie badzcie madrzy incognito :-)

Gość
O, widze, że ktoś mnie opisał w pierwszym poście 😭

Kamila...moze teraz nie umiesz znalezc powodu, ale nie wiesz, czy w zyciu nie powinie Ci sie noga. Nie z takich wyzyn ludzie spadali na samo dno:O

13:32 facet.rocznik1978 Jesli nikt nikomu nie robi krzywdy to czemu nietolerować. Wolę widzieć takich ludzi niż tolerować np. postulaty małżeństw homo z prawem do adopcji. wolalabym, zeby dzieci wychowywali zadbani, kulturalni i wyksztalceni homoseksualisci, niz heteroseksualne, brudne i zapijaczone menelstwo.

Gość anyżuwka *
bo sam jestem gej który podaje się za kobiete i pisz na damskim forum

Gość masz pusty łep

Gość sama jesteś niedorobiona

Gość och...och..
i pomyslec jakie zycie byloby fajniejsze gdyby mama kamili sie wyskrobala i nie urodzila takiej faszystki:)

Gość żenujące...
:-o

Gość leonardo_defeat
dajcie Kamilce spokój, bo się potnie.....niech tam uważa się za cudo, tylko dokąd to ją zaprowadzi....

Gość och..och...
ale za to prosto z serca:)

a ktoś Cie zmusza do patrzenia na stopy czy dekolt? bo nie rozumiem... chcą pić to piją nie za Twoje... mnie by mogło zdenerwować gdybym wiedziała że piją a ich dzieci nie maja co jeśc. Ale z tego co przeczytałam Ciebie bardziej boli to, że wyglądaja tak a nie inaczej. NIE GAP SIE!!! zaoszczędzisz sobie stresów :P:P:P

Gość ja tez sie wpisze
to może pod ściane z nimi