Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila1979

skąd się biorą tacy niedorobieni i brzydcy ludzie na ulicach /

Polecane posty

Gość Kamila1979

Np. idzie takie babsko 140cm wzrostu, pijacka pomarszczona morda, rozczoczochrane włosy, brak uzębienia, i wyobraźcie sobie, ze to coś ma jeszcze wydekoltowaną koszule, fuj!!! Albo inna szkarada - też cholernie wysoka - na oko mniej niż 155 cm, trzyma peta w gebie, ma pomarszczoną gebe, odstające uszy, gile w nosie, włosy ostrzyżone na krótko, chyba samodzielnie i bez przydatnego przedmiotu jakim jest lustro, zęby koloru ziemi, oczywiście ma wąsy, a nawet brode, jedna pierś jakby większa od drugiej, i jeszcze w dodatku wystawia obleśne stopy na widok publiczny idąc w klapkach :/ Takie osoby tylko dzisiaj miałam "przyjemność" widzieć na ulicach :/ Boshe, jak można w ogóle się doprowadzić do takiego wyglądu :/ A jeśli już ktoś się doprowadził to niech siedzi w domu a jak juz musi wyjść to niech ubiera się tak, żeby przypadkowi przechodnie nie musieli "podziwiać" ich ciał :/ Skąd tacy niedorobieni zdegenerowani ludzie w ogóle się biorą :/

Gość zajebioza
a ty kamilko przepraszam jesteś bogiem? sprawdź sobie w słowniku wyrazów obcych (wiesz co to jest?) słowo tolerancja i odpierdziel się od "niedorobionych" i nie pisze się kurwa boshe tylko BOżE

Gość up.

Gość zajebioza ty chyba albo
takich nigdy nie widzialas, albo wsrod takich czesto bywasz i juz cie to nie razi.

Gość Nie rozumiem sensu pytania
Równie dobrze moglaś zapytac skad sie piekni biora, albo skad chlopcy a skad dziewczynki.

Gość oh boshe jaki durny temat
koffani

Gość ci ludzie sie biora glownie z
melin. I nie wiem o co obrazacie. dziewczyna ma racje

Gość Kamila1979
Zajeboza, teraz coś takiego jak "tolerancja" jest w modzie, to nie mam prawa nie lubić takich degeneratów, tylko moze mam ich jeszcze kochać? :-o

masz zdegradowaną inteligencję... jesteś niedorobiona intelektualnie.. obyśmy wszyscy nie musieli patrzeć na takie osoby jak Ty na ulicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Myslę że mnie ktoś poprze w mojej wypowiedzi ?????????

Gość A ja napisze tak-
a kolo mnie jest schronisko dla bezdomnych i tez juz ludzi w roznym stanie widzialam...

Gość to gdzie ty chodzisz
ja takich ludzi nie widzę na ulicach. Zresztą co ci przeszkadzają, ignoruj i tyle. Niezdrowo sie podniecasz

Kamilo pewnie ze nie musisz kochac, tylko takie jest zycie , jedynie w reklamach masz pieknych ludzi po retuszach komputerowych

Gość piesnakobiety
a ty sie pięknoto Kamilko popatrz na siebie najpierw bo pewnie taka jestes sliczna żeby sie na ciebie nawet pies nie odsikał ..hahah :P

Gość zajebioza
"na oko mniej niż 155 cm,"-jakoś nie boli mnie to że ktoś ma tyle wzrostu "trzyma peta w gebie,"-gdyby wypuszczała dym w moją stronę to ewentualnie mogłby mi to przeszkadzać "ma pomarszczoną gebe,"-stara to ma pomarszczoną " odstające uszy,"-no i co z tego? przeszkadza ci to to zafunduj jej operację plastyczną " gile w nosie,"-no to jest paskudne " włosy ostrzyżone na krótko, chyba samodzielnie i bez przydatnego przedmiotu jakim jest lustro,"-teraz połowa osób wygląda jakby ktoś obciął im włosy od garczka " zęby koloru ziemi,"- to ją bolą zepsute zęby a nie mnie " oczywiście ma wąsy, a nawet brode,"-bez komentarza " jedna pierś jakby większa od drugiej"-weź kobieto mogłaś jej jeszcze pod kieckę zajrzeć czy co ona tam miała na dupsku ", i jeszcze w dodatku wystawia obleśne stopy na widok publiczny idąc w klapkach :/"- jak ktoś jej brzydki to nie lipie się cały czas na niego bo nie jest to miłe uczucie a ty to chyba jakaś masochistka jesteś rozumiem że jak widzicie facetów z łańcuchem na klacie i łysą głową to też macie obrzydzenie na twarzy bo oni wystają poza normę? nie tolerujecie też metalów skinów punkow i innych subkultur bo nie wygladają jak reszta społeczeństwa?

Gość DZIEKAN
kamilo! a czemu tak dużo pomarszczonych twarzy od solarium chodzi po ulicach? efekt solaris ło matko sfinta!

Gość zajebioza
tolerować nie znaczy kochać a swoją drogą zazdroszczę ci problemów, gdybym ja przejmowała się tylko menelami na ulicach to byłabym szczęsliwa.

Kamila1979---drogie dziecko już spiesze z odp. 1.Tolerancja --- z tym słowem się zapoznaj ,bo masz braki - niestety , 2. Bardzo czesto zaniedbanie swej osoby wynika z biedy a nie z lenistwa pujścia do kosmetyczki, fryzjera itd. 2. Wyobraz sobie ze dla tej kobiety jest ważne ze jutro nie ma co dac jesc dziecią a nie to czy ma coool ciuchy na sobie . 4. Takie osob muszą być na świecie , aby takie lalki jak ty mogły błyszczeć . ps. gdyby to było w mojej mocy to bym cię wysłała do domu starości czy hospicjium byś zobaczyła co jest w życiu wazne:)

Gość droga autorko topiku
nie jestem zła że tacy ludzie chodzą po ulicach,mam pytanie że skąd biorą sie tacy ludzie jak ty :(

Gość Kamila1979
wy jesteście gupi i tyle!!!

no rozumiem ze sa tacy ludzie ktorym nie powodzi sie w rzyci ok.Ale jak wrcam ze szkoly to widze jak 5 takich osob siedzi i pije

Gość Kamila1979
NA razie nei mam czasu, zeby wam wszystkim odpowiedzieć, ale pisze, bo zaintrygowała mnei jedna kwestia: "Tolerancja --- z tym słowem się zapoznaj ,bo masz braki - niestety ," Czyli według niektórych piszących tu kretynek/kretynów jak ktoś nie lubi jakiejś grupy ludzi, np. meneli , to oznacza nie zna słowa "tolerancja" ? :D Lol, wy naprawde jesteście pojebani jak cholera :D To według waszej chorej logiki pewnie nie znacie słowa "nienawiść" , sprawdzcie je w słowniku, wtedy będziecie każdego nienawidzieć :P

Gość blondi111111111111111111
a ja proponuję omówić postać założycielki topiku, najprawdopodobniej opisała samą siebie i oczekuje obrony społeczeństwa tylko jedno pytanie co Ci to da? nie staniesz ani ładniejsza, ani mądrzejsza

Gość Kamila1979
Nie, opisałam przecież twoją matke, "droga" blondi111111111111111111 .

Jak mi się ktoś nie podoba to nie gapię się masochistycznie tylko szukam jakiegoś fajnego faceta, coby oko pocieszyć.

Gość masochistka z Kamili1979
:D

Gość beznadziejna osoba......
a gówno Cie obchodzi jak oni wygladaja to jest typowe gadanie zakompleksionej baby która zeby sie pocieszyc obsmarowuje innych zajmuj sie soba i swoimi sprawami :o

Kamila...a jaka masz gwarancje, ze za 10, 20, czy 30 lat nie bedziesz tak samo niedorobiona i zdegenerowana????

A ja jestem i za i przeciw;) Jeśli od takiego \"ewenementu\" na kilometr czuć alkohol to nie zamierzam go tolerować. Ja u siebie na osiedlu, również widuje takich ludzi. Widok jest odrażający. Siedze w kawiarni, jem ciasto, pije kawe a tu przechodzi pijana, bez zebow, w miniowie, po 40 albo 50 (ciezko ocenic) babka.. Z cyckami obwisłymi na wierzchu, nie znajaca slowa depilacja. Niezadbana. Ja rozumiem, jesli ktos jest biedny, ale sie stara. Kupuje ciekawe ciuszki w lumpeksie za grosze. Dba o siebie. Ma miły usmiech a nie pijacka twarz.. Tolerancja TAK, ale nie dla ludzi opisanych na poczatku. LUDZIE zlitujcie sie. jak jestescie tacy tolerncyjni to moze zaproscie taka osobe na kawe do domu? A co!! haha :)