Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kati543

mam 21 lat dziecko i zostaje sama

Polecane posty

Gość kati543

Jestem zajebiście załamana, nie wiem co robić. Mam synka 9 miesięcy i moj facet(jak można o nim tak powiedzieć)Odchodzi oznajmił że zaraz sie pakuje i odchodzi. Może to i dobrze bo zawsze mnie poniżał pare razy nawet na mnie reke podniósł. No tak teraz będę sama!!!!!!!!!! Zostawia mnie samą bez niczego! Boje sie że już sobie nie ułożę życia, że już nikt mnie nie pokocha...

Gość Agatenka83
kurcze przykro mi :( a podal Ci powod czemu Cie zostawia?

Gość strasznie ci współczuję ..
trzymaj się jakoś ! Ale uwierz mi ,lepiej być dobrą panna z dzieckiem -niż żoną bylejakiego dupka !!!!!!!!! a wiem coś o tym ....

Gość marysiaa wawa
kurcze to dziwna sprawa, a on ile ma lat, bo zachowuje sie bardzo niedojrzale

Gość przykro mi naprawde
Raczej juz faceta , majac dziecko nie znajdziesz bo zaden facet nie chce kobiety z dzickiem ale pomysl, ze warto zyc dla malenstwa. na pewno bedziesz szczesliwa:)

Gość Agatenka83
no dupek jeden! ale rzeczywiscie skoro mial Ciue ponizac to lepiej ze sobie polazl :P

Gość Agatenka83
a co to dziecko to przeklenstwo? sa faceci ktorzy akceptuja i chca kobiety z dzieckiem! moj kuzyn tak ma np! :) Facett spierdalaj z takimi tekstami!

Gość kati543
Czy podał powód?!" chce odżyć!!" tak powiedział. A ile ma lat-20 jest o rak młodszy ode mnie. No ale co odejdzie i co nie wiem co dalej robić. Co z alimentami? ile sie na to czeka? Wiemm że ma w planach za granice gdzieś jechać, czy sąd mu na to pozwoli??

Gość Agatenka83
nie znam sie na prawie rodzinnym...:( ale musisz walczyc o alimenty! a on jest ewidentnie niedojrzaly!

Gość przykro mi naprawde
Coz, mlody facet. Chce sie jeszcze wyszumiec. Przerazil sie dzieckiem. Wiesz, facet 20 lat to jeszcze ma ochote sprobowac zycia, pobyc w innych zwiazkach. Oni zaczynaja myslec powaznie po 30 ale i to nie zawsze, po 40 przychodzi im kryzys wieku sredniego i tez im odbija.

Gość te facetttttt -sracet...
z ciebie to niezły dupek ....a za kare zakochasz sie na śmierć w kobiecie z dzieckiem!!!!!!! i będziesz ją błagał na kolanach aby za ciebie wyszła! a ona wtedy zapali ci takiego kopa ,że ruski miesiąc popamiętasz... ;o

Gość kati543
Te facettttttttt piszesz że nie trzeba było sie puszczać?! tak? A Ty kurwa jak robisz pewnie jakby pierwsza lepsza by ci sie rozłożyła to zaraz byś ja przeleciał. Taka jest prawda!!!!!!!!!

Gość asdda
typowe, ucieknie za granice a ty o alimentach możesz zapomnieć

Gość przykro mi naprawde
A czego oczekujecie od faceta 20 letniego??? jaki niedojrzaly? Wiadomo, ze gowniarz i o dziecku nie mysli. ma tylko placic alimenty, za morde bym go wziela i tyle. Trzeba go olac bo nawet jak wroci to bedzie zdradzal na potege. Za mlody na rodzine

Gość kati543
Jak to to jak ucieknie za granice to nie będę miała alimentów?

Gość Agatenka83
no dokladnie...sam jest jak dziecko.. a facetttttt to juz pisze jak 5-letni kutas :D

Gość jak najszybciej wnieś sprawe o
alimenty! a jeżeli on da nogę za granice to alimenty będa płacic jego rodzice ! koniec kropka....

facet nigdy nie zaakceptuje obcego bachora no chyba ze jakis nieudacznik tak to juz jest puszczacie sie a pozniej wymagacie zeby obcy facet toolerowal wasza wpadke fujj :p

Gość Agatenka83
a Wy narobicie bachorow i lecicie dalej z pelnym chujem!!!

Gość FACETT wiesz jak cie czytam
TO JESTEM ZA ABORCJą.............

Gość asdda
na rodziców raczej nie licz, chyba że są dobrze sytuowani. Zaliczka alimentacyjna czy jak to się tam nazywa to jedyne na co możesz liczyć - 170 zł.

a i owszem zwieje za granice i nie bedzie lozyc na gowniarza :p nic mu nie bedziesz w stanie zrobic a ta madra ktora mowi ze jego rodzice beda placic to jest w bledzie bo jego rodzice nie maja nic tu do rzeczy oni ci dzieciora nie splodzili.

Gość kati543
Wiesz facet szkoda mi cie!!! ZALOSNY JESTES!!!!!!!!!!!!!!!!! I spiedalaj z tąd bo tu rozmawia się na poważne tematy!!

Gość Agatenka83
maja maja jesli facet nie moze placic placa dziadkowie

Gość jol jol jol
Facettt jakaś baba ci dokopała??? No przyznaj się ... :)

facetttttt ma racje laska z dzieckiem to kiepsa partia dla faceta spieprzyla sobie zycie w wieku 21 lat zal mi jej naprawde :o

Gość asdda
a macie chociaż ślub? Bo jeśli nie to nie wiem jak to formalnie wyglada. Kto jest ojcem?

Gość Agatenka83
na pewno :) moze zrobil bachora i sam placi :)