Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kati543

mam 21 lat dziecko i zostaje sama

Polecane posty

Gość asdda
a ja mysle że nieszczęsliwy

Gość Byłam w równie tragicznej
sytuacji, tzn porzucona , poniżona i bez środków do życia -----na ostatnim roku studiów. To okazało się być początkiem mojego nowego życia.W szóstym miesiącu ciąży poznałam mego obecnego męża.Tamten mężczyzna nie ma nawet swego syna, bo jest synem moim i mego męża.Dodam jeszcze , że mam teraz dostatnie i wygodne życie z odpowiedzialnym człowiekiem.

Gość frezjacececececece
ja od zawsze licze tylko na siebie,tak mi sie zycie ulozylo... i nigdy bym nie chciala samotnie wychowywac dziecka,nie mowiac juz o nieodpowiedzialnym wspolzyciu... skoro Ty czujesz sie szczesliwa to ok,chodzi mi o to ,ze ludzie najpierw sypiaja z kim popadnie,a potem szukaja ojca dla dziecka:(

kurwa od razu widac ktore laski tu sa dojrzale i mowia z sensem a ktore sa nieodpowiedzialnymi blacharami z problemem!

Gość bela maeri
ja uwazam ze mozna tak wczesnie zalozyc rodzine. skoro facet zostal jej mezem to znaczy ze te tego chcial.widocznie mu odbilo cos teraz. /ale mogl od razu powiedziec ze nie czuje sie gotowy byc jej mezem.

No dobra, może on tego chciał, ale śluby w wieku 19 lat są chyba w ogóle niemożliwe???:O Chyba w Polsce facet musi mieć 21 lat, żeby wziąć ślub, prawda? Więc jakiś dziwny ten temat... Poza tym historie o tym, że ktoś był w ciąży i sobie znalazł faceta i teraz ma \"dostatnie\" życie są załamujące;)

Gość bela maeri
wiesz jak sie ma dziecko to pozwalaja brac slub jak facet ma 18 lat a dziewczyna 16... a moze on sie z nia hajtnal z przymusu? ale jesli sam chcial a teraz zwial to dupek z niego...

Gość Byłam w równie tragicznej
Nie wiem co jest w tym załamującego.Jesteśmy razem już 15 lat i to bardzo szczęśliwi.

niestety teraz w tym okresie bedzie tych \"mamusiek\" coraz wiecej. Pamietajcie laski ze stojacym chujjem nie ma zartow :D

Gość bela maeri
trym sam facetttt trzymaj chuja zeby nie stal... a Wy tez sie rozstaliscie na jakis czas a potem byliscie 15 lat razem?

Gość ciekawska 0000009
to chyba nieczęsto się bzykasz

Gość bela maeri
ale gadajmy o tym powaznie... a ja nie powiem co robie... jest dziecko jest malzenstwo gosciu uciekl i co dalej?

Jeżeli to było dziecko z wpadki, to nikt ich nie powinien zmuszać do ślubu. Czysta głupota. Jak już mu sie odechciało, co jest oczywiste, skoro został tatą w wieklu 19 lat, a faceci dorastają może tuż przed śmiercią, o ile zdążą:P , to po prostu powinni razem ustalić co teraz, jak z tym płaceniem, ona powinna go rzeczowo uprzedzić, ze będzie ściągać alimenty od niego lub od rodziców i tyle. Teraz to już chyba za późno na rozważania...

Gość bela maeri
no chyba tak :( masz racje bez sensu takie zmuszanie a z dorastaniem facetow to niezle to powiedzialas :P ps. a moze dorosna po smierci :P

Gość pomocnaaaaa
Autorko postu nie martw sie bedzie dobrze lepiej teraz ze cie zostawil a nie za kilka lat.Tak jest lepiej .Mam ciotke ktora ma 33 lata i 10 letnie dziecko facet pil i uzywal przemocy wobec niej ,wiec go zostawila.Dostala alimenty i jescze inne zasilki dla samotnych mam.Teraz poznala faceta ktory kocha ja i jej dziecko.Zarabia na nich ,pomaga.Jesli znajdzie sie facet ktory pokocha cie to nie jest dla niego wazne czy masz juz dziecko czy nie!!!!.Jesli juz masz to je pokocha bo jest kawalkiem ciebie.Moj maz mowi mi tez ze jak bym miala dziecko by nas oboje kochal!. Do faceta jestes dziwnym czlowiekiem nie wierze zebys zyl w celibacie i to samo moglo przydarzyc sie tobie wiec jej nie osadzaj. Do jestem deska ... ty to poprostu jestes bezczelna zdjecia swojej cipy na forum umiesz pokazywac a to ze dziewczyna przespala sie z milosci z to uwazasz za puszczanie sie .Zastanow sie nad soba!!

Gość 32432432
jestem deska: pokaz jeszcze raz tącipke plizzz

po co jej wciskacie taki kit niech sie przygotuje ze ma zycie przesrane i zerowe szanse na zwiazek

Gość nic ciekawego
ZARDZEWIALA BLACHA.......

Gość FACET JESTEś -O

puszczanie to puszczanie a nie zadna milosc czemu wy baby zawsze dorabiacie do seksu jakas otoczke? seks to seks zwykle pieprzenie sie

Gość frezjacececececece
malolaty chcialy zabawic sie w dom,ale zaczely sie schody jak facet uciekl... gadki typu 'kocham go","to byla milosc",sa dla mnie smieszne,kazdy wiek ma swoje prawa,ale bez przesady... do nauki malolaty,bo poki co w glowach macie siano:(

Dziewczyno nie czytalam wszystkiego, ale nie zalamuj sie, daj sobie czas na oswojenie z nowa sytuacja, najpierw przyjdzie panika, potem pustka, zal, ale potem juz bedzie coiraz lepiej. I na Twoje pytanie OCZYWISCIE, ze masz szanse na milosc, dziewczyny z 3 dzieci ukladaja sobie na nowo zycie. Przykladow znam osobiscie kilkanascie. W ogole nie ma takiej opcji zeby ktos z powodu dziecka Cie nie pokochal, malo tego, mezczyzna woli panne z dzieckiem niz brzydko mowiac stara panne bez urazy dla singielek, bo ta pierwsza postrzegaja, ze jest silna babką i ze zna zycie. Wiem, ze Ci bardzo ciezko, ale uwierz facet, ze to tylko zwrot akcji w Twoim zyciu i nowe SZANSE. Pozdrawiam i mocno sie trzymaj, nie daj sie zlamac.

sorry cos mi sie niestylistycznie napisalo :0

nie jest powiedziane, że już nikogo nie znajdzie. Trzymaj się, nie warto być z draniem, dziecko jest najwazniejsze i to o jego szczesciu mysl. Los sie kiedys odwroci. Powodzenia

Gość xxxxpapapappap
he he ...no chyba padne---asia czy Ty sie dobrze czujesz? ze niby mezczyzna woli panne z dzieckiem niz wolna kobiete,bo te ierwsze niby lepiej znaja zycie... takie z dziecmi to tylko sponsora szukaja,nie rozsmieszaj mnie swoja filozofia:)

Ja mam corke z poprzedniego związku, mała ma prawie 2,5 roku i jestem w związku ze wspaniałym facetem - moja mama tez nie miała problemu zeby sobie kogos znalezc mimo ze miała mnie i siostre i obie byłysmy w\\tedy małe (sa ze soba przeszło 20 lat) znam MASE przypadków, ze kobieta samotnie wychowujaca dzieci znalazła sobie wspaniałego, odpowiedzialnego faceta wiec za przeproszeniem nie pieprzcie ze dziewczyna zmarnowała sobie zycie, czy ze jest nieodpowiedzialna! I pewnie dziecko tez \"zrobiła\" sobie sama, co? No chyba ze jest wiatropylna :/ W koncu to facet okazał sie nieodpowiedzialnym gnojem a nie ona-taka prawda panowie i panie. Facetowi łatwo sie odwrocic na piecie i zniknac a to jednak nikt inny jak ONA bedzie opiekowac sie dzieckiem przez najblizszych kilkanascie lat podczas gdy on umyje łapki i jak dobrze pojdzie stanie sie niedzielnym tatusiem bez zadnych wyrzutow sumienia:/ Tak najprosciej w koncu, prawda?Jakby oddała dziecko to zaraz by sie posypało ze wyrodna matka a taki fagas to ok? Czasmi mam wrazenie ze na tym forum w 90% siedza nudzace sie małolaty co nie maja co zrobic ze swoim zyciem i tylko im komputer zostaje,eh...