Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kati543

mam 21 lat dziecko i zostaje sama

Polecane posty

Gość kati543
no ten moj mąż jest ojcem dziecka

Gość Agatenka83
no ale tak jest...a jak dzieci potem nie placa za starych rodzicow to musza to robic wnuki :D

Gość frezjacececececece
to po jaka cholere pchalas sie do lozka? sa przeciez zabezpieczenia jak juz chcieliscie sobie dac przyjemnosc,ale od razu pchac sie w dziecko? przeciez tak mlody facet jest jeszcze niedojrzaly emocjonalnie,nie przygotowany do roli ojca... nie dziwie sie ,ze chce sie wyszumiec jeszcze... kobiecie z dzieckiem trudniej jest znalezc faceta.... znam to z otoczenia,widze jak znajome kumpele z dziecmi chca kogos poznac,ale z reguly nic z tego nie wychodzi...nikt nie chce lozyc na cudze dziecko...moglas pomyslec wczesniej o tym a nie teraz szukac winnego....wspolczuje

nie wiem co jest z wami wiosna lato jakas wylegarnia co tak szybko sie zapylacie?o

Gość cos tam hehe
Tak kobieta ma zawsze najgorzej!!! Frajer zabierze dupe i pójdzie!

Gość zapyl się
Facettttt nie znajdzie miłości swojego życia.

jestem deską przegrałam życie : trzeba byc niezle popierdolonym zeby zajsc w ciaze w takim wieku co to za spoleczenstwo co to za syf? nie ruzmiem tego? Co one mysla ze jak urodza bachora to beda dalej chodzic na dyskoteki i pieprzyc sie z pierwszym lepszym? A moze licza ze podrzuca bachora starym?

Gość frezjacececececece
nie rozumiem jak mozna w wieku 21 lat ,w dzisiejszych czasach tak nieodpowiedzialnie wspolzyc..?:(

Gość cos tam hehe
frazje czy jak ci tam. Wogóle to ile ty masz lat?! Po co pchałam sie do lóżka? Kochałam go chcieliśmy być razem chcieliśmy być rodzina ale jemu coś odjebało. widać że ty nikogo nie kochałeś bo tego nie rozumiesz!!! To było z miłości!!

Gość KATI nie ma się co certolić
składasz wniosek o przyznanie alimentów ,informujesz kolesia o tym ,ze w razie W-jego rodzicielom pociągną z pensji...nie ma tak !!! Przestańcie skakac na dziewczynę ! W takich wypadkach wina nigdy nie leży po jednej stronie .... łaski żeadnej nie robi ,BO TO TEZ JEGO DZIECKO ...

Dobra, miłość miłością, ale jak się robi nowego człowieka, to trzeba go mieć z czego utrzymać, jak się nim zająć, to nie jest zabawka:O I jak teraz zarobisz na to dziecko??? MOże każesz zajmować się nim swoim rodzicom a sponsorować dziecko oraz twoje wypady do dyskoteki rodzicom twojego dorosłego faceta, który w wieku 19 lat chciał się zabawić w rodzinę?:O

Gość luudzie ona nie potrzebuje
porad anty.... pyta wyrażnie co ma robic TERAZ....!!!!!!!!!

Gość kati543
DO FACETTTT I FREZJACECEFEWogóle dzięki wam za pocieszenie!! Jestem tu bo potrzebuje wsparcia!! Nikt kto tego nie przeżył nie zrozumie!! Zycze wam tego samego!! że jak wy bedziecie potrzebować pomocy to to samo dostaniecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość asdda
jak stoisz finansowo? Masz pracę, możesz liczyc na pomoc rodziców lub teściów?

Gość kati543
mam prace, mam nadzieje ze jakoś to będzie. Musi być!!!!!!!!!!!!

Gość frezjacececececece
wiesz,ja zupelnie Cie nie rozumiem... teraz "stajesz na glowie",bo on odchodzi... spieprzylas sobie zycie i popieram faceta choc jestem kobieta...trzeba miec troche oleju w glowie decydujac sie na wspolzycie...a nie potem szukac winnych i podrzucac dziecko rodzicom...nie to juz totalna dziecinada:(

Gość luudzie ona nie potrzebuje
trzymam kciuki..........

Gość asdda
przegrałaby gdyby sie ocknęła za kilkanaście lat w związku z niekochanym facetem, który znęca się nad nią i gromadką dzieciaków. Całe życie przed nią. Da sobie radę.

deska nigdy nie bedzie miala takiej sytuacji bo w przeciwienstwie do was nie mysli cipa a mozgiem

Gość frezjacececececece
kazda,ktora samotnie wychowuje dziecko bedzie tu najwiecej moralizowala ...a ta powyzej,ktora co slowo przeklina to tez jakas emocjonalnie nierozwinieta...jak mozna tak "rzucac miesem"...to swiadczy tylko o niedojrzalosci...zalosne...i wy jestescie matkami?tylko wspolczuc "dojrzalosci"

twoj bachor nie chce znac swojego ojca bo pewnie sama nie wiesz kto ci je zrobil hehe