Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze sie znajdzie tu

Poznam moja druga polowke ....

Polecane posty

Gość zamierzam rz slawku

gocha , sorry, ale jak by mnie tak ktos atakowal, tez bym niczego nie przetlumaczyla ..... po co ? za chwile chcialabys wyciag z konta zeskanowany :P

ok jak przyjde wieczorem do domu bo zaraz musze jechać na warsztat zrobić tą lampe.ale posiedze tu jeszcze troche i sie pośmieje bo niektóre wypowiedzi są ........ :-))

Gość łojdiridi
sciemnia koles definitywnie. Niech sobie nawet wyklada fizyke jadrowa lub genetyke, Aga miej sie na bacznosci

Ależ rozśmieszyła mnie wypowiedz kogoś że nauczyciel marnie zarabia... Ha ha ha... Jeśli jest zaradny, operatywny i ma głowę na karku to... A zreszta, komu ja to tłumaczę...? Życzę powodzenia Sławku w szukaniu. Ja uciekam niestety. A jak pojawię się wieczorem to już będzie tyle wpisów że jakiejśtam Shan nikt już nie będzie pamiętał :P

Gość gooochaaaa
daruj sobie aga ,gdzie go atakowalam,prosiłam o przetłumaczenie slow,może potrzebuje pomocy

he he he he he ciekawe po czym to sądzisz ??? no ciekawe he he he he he

Gość obawiam się że to wyznanie
że lubi filigranowe kobiety tak wkurwiło niektóre kafetarianki, one już mu tego nie wybaczą:( pokłady tłuszczu wprost proporcjionalne do zapasów tłumionej złości;)

Gość gooochaaaa
Sinnenrausch in Thüringen: In ein duftendes Blütenmeer verwandelt die Bundesgartenschau (BUGA) Gera und Ronneburg. Von Ende April bis Mitte Oktober erwartet die Gäste eine spektakuläre Gartenausstellung mit Irrgarten, Erlebnisbrücke und Entdeckerturm. Klicken Sie sich durch die Links und planen Sie Ihren Besuch des farbenprächtigen Schauspiels zgadzasz się slawku

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxx
no ostatni wpis mnie powlalil!

to pa shan i masz całkowitą racje ,korki, lekcje, prywatne szkoly = 2, 3 tys. na miesiąc

obawiam sie że to wyananie dokładnie tak samo myśle .zwykła prosta zazdrość

Gość fuckin shoes
skasujecie juz ten durny temat, Aga i Sławek, przeniescie sie na maile. Blagam bo inacze tu sie krew poleje!😡

Gość a ja mysle..
Slawek... poznaj lepiej Shan... dwoje lingwistow calkiem fajnie mogloby sie ustawic. I faktycznie dziewczyna wydaje sie kulturalna. Ja tam swojego misiaczka juz mam :) :) A niektore laski powinny faktycznie wyluzowac! Kobitki.. glupio mi za was :O

ale kto nie chce nie musi jeszcze raz to mówie jest cała masa innych tematów na kafe

Gość ja też stawiam
na Shan! nawet mailika podała ;)

racja od niektórych aż bije złość zazdrość i głupota i to na odległość

ja juz stad uciekam :) zajrze tylko wieczorem, po tego maila ;) , chociaz zalozenie maila to pare minut, wiec jakbys mogl to zrob to teraz , bo nie wiem czy wieczorem sie przekopie przez te posty tutaj .... Slawek i zeby ktos nie zrobil glupiego zartu (typu : podszyl sie pode mnie) , to jak bede wysylac maila do Ciebie - to tu napisze z jakiego maila wysylam :) Poza tym dziekuje wam za kciuki :) Innym nie dziekuje za rozwalenie tego tematu 🖐️

ok wpadne , przeciez masz tego maila w koncu zalozyc, nie ? ;) . Mysle ze tak kolo 21 (lub pare minut po) powinnam byc .

Gość gooochaaaa to wredna
podejrzliwa małpa....ale czyżby miała rację:O:D?

Gość gooochaa to...
ona ma racje.

Gość bo mógłbyś jednak nawet żeby
jej zamknąć gębę i potwierdzić ostatecznie, ze to tylko zazdrosna pokraka napisać coś po niemiecku czy udzielić jej jakiejś odpowiedzi w tymże języku;)

jakbym to zrobił to bym sie z nią zrównał z nią i jej prymitywną złością dlatego nie bede jaj nazywał tak czy owak ani niczego jej tłumaczył

Gość no to sławek zmykaj na
tego maila czy gg bo tu już Ci nikt nie da zycia...a agnieszka też pewnie przy najbliższej okazji sprawdzi Twoją znajomość niemieckiego:P