Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze sie znajdzie tu

Poznam moja druga polowke ....

Polecane posty

Gość upsylon
czyli cosik jest nie tak, jakis feler nie do zaakceptowania, albo za bardzo sie nosicie, "kim to ja nie jestem"...

szczerze ? niepotrzebnie mowiasz ze masz ta kase :) , niektorym dziewczynom to nie imponuje ;)

Gość upsylon
to dlaczego juz na drugiej czy trzeciej stronie zablysnales ze pochodzisz z zamoznej rodziny? przeciez to jest swietny argument , ktory przemawia na twoja korzysc. To byla zagrywka kontrolowana.

kim to ja nie jestem ??no niech pomyśle nauczycielem i tak zawsze mówie. a niestety kobiety lecą na kase, przekonałem sie już o tym kilka razy

było pytanie czy wygrałem w totka to Ci odpowiedziałem ,pytałaś o wakacje i o plany to co Ci napisałem .co miałe nazmyślać zeby sie nie afiszować jak to tu ktoś nazwał???

Gość lalululalalu
to dlaczego chwalisz się zakupionym domem i zamożnością rodziny, pominełbyś te ,,szczegóły,, a teraz narzekasz na laski,że lecą na twoją kase uprzednio informując o tym

niektóre baby ze już tak powiem są zlośliwe po sie wtrącacie do rozmowy jak wam coś nie pasuje . jest tu 150 tys. innych tematów gdzie sie można pozłościć

Gość zgadzam sie z lululalalu

ok, zadalam pytania , odpowiedziales :) . I dobrze ze nie sklamales, bo nie lubie klamstw ... Tylko proponuje ,zebys zalozyl juz tego maila, bo za chwile sie dowiem ze rozmawiam z Toba tylko dlatego ze masz tyle kasy .....

Gość upsylon
hmm..panie nauczycielu, moglby sie pan wyrazac, wiele tyle szacunku!

ok nie gadam z Wami bo robicie problemy nie bede udowadniał że nie jestem wielbłądem Agnieszka jesteś tu jeszcze????

Gość ona ci zaraz wyskoczy
fanie to musi wygladac, gosc 28 letni, pracuje jako nauczyciel zarabia marne grosze i pod koniec miesiaca dostaje od rodzicow "kieszonkowe" na konto bankowe, zeby nie umarl, i pisze ze jest kasiasty hehe

Czesc :) Czyżby językowcy mieli tendencje do bycia singlami? Ja skończyłam anglistykę i tez pracuję w zawodzie... i też jestem sama... A dlaczego? Dlatego że oczekuje od faceta żeby mnie przede wszystkim szanował, a to jak się przekonałam zbyt wygórowane wymagania. Poza tym pracuję też na wyższej uczelni, wiec czasu mam maławo, nie przepadam za dyskotekami, uwielbiam spontaniczne wypady za miasto... I co Wy na to? Gdzie tu czas na poznanie kogoś? Pozdrawiam :)

Gość exxx
hmm...facet z bogatej rodziny poszedl"tylko'na germanistyke. nauczyciele niewiele zarabiaja, rodzice musza dawac na wydatki?oj oj

Gość lalululalalu
nie wierze ci ,nie wiem dlaczego mam wrażenie może mylne, że wszystkich okłamujesz łącznie z twoją osobą,taka subiektywna opinia

Gość pik pik śmik
kacik samotnych serc, jeszcze zrobmy tutaj dedykacje, wstawmy anonse i łączmy sie wszyscy:D

mówcie co chcecie nie obchodzi mnie to wcale a wcale :-)) do tych złośliwych BAB wcześniej

Gość gooochaaaa
napisz cosik po niemiecku

Gość gooochaaaa
ale studiowałeś niemiecki i nie potrafisz paru zdań skleić

Gość łojdiridi
to czemu niemca uczysz? tylko wymowy?nie potrafisz pisac?

Gość gooochaaaa
fachwissenschaftliche Qualifikationsanforderungen rozumiesz

no powoli mi sie już śmiać chce to tak jakbyście wszystkie chcialy żebym coś udowodnił . Otóż nie zamieżam tego robić

Gość gooochaaaa
no prosze dwóch wyrazów nie przetłumaczysz,klamiesz mój drogi ciao Zulassung zum Promotionsvefahren