Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdfdfd

ZAUWAZYLAM ZE WSZYSTKIE ME KOLEZANKI UTYŁY STRASZNIE TERAZ I CO NAJDZIWNIEJSZE..

Polecane posty

Gość fdfdfdfd

te co mialy biusty jak rodzynki i byly plaskie mają teraz takie balony ze czasem oczy przecieram ze im sie tak cyce powiekszyly..jak to mozliwe cholera ?ze od utycia tak sie cyce powiekszają ..czy to moze byc sprawka dobrego puschapa?ale przeciez stanik nie jest w stanie wypchnąc tak cycow skoro siema makle..nie?

Gość rtrtytr
ile masdz lat jesli moge zapytac?? to logiczne ze jak ktos tyje to zwykle mu i piersi rosna... choc zdarzaja sie wyjatki... ja bylam chuda i plaska jak deska w podstawowce a teraz mam duzy biust ale nadal jestem dosc szczupla... za to kolezanki ktore mialy duze biusty wszystkie teraz sa grube.... tak wiec wtedy sie wstydzilam ze jestem decha a teraz sie ciesze ze wtedy bylam. hehehehehe

Gość detylu
stanik jest to w satnie zrobic, ja mam AA a moge miec nawet C,

Gość rtrtytr
a push up powieksza cyce... i to czasem barrrdzo... tym bardziej ze teraz wieksozsc stanikow targowych itd sa wlasnie grube z push upem.... mozna sobie powiekszyc biust o 2 numery....

Gość kasiiss
co ty gadasz?stanikiem nie ma szans tak zrobić..bez jak

Gość rtrtytr
po to sa staniki zbey ci podniosly i ladnie ukladaly biust... jak kupisz odpowiedni stanik to mozesz zrobic z piersiami co chcesz... a temat rozpoczela chyba 13 latka...

Gość no to teraz
kobietki spróbujcie nie mając na sobie stanika podłożyć prawa rekę pod prawą pierś tak, żeby kciuk znajdował sie w okolicach dołu pachowego, a reszta palców leżała jak najbliżej mostka... moje B odrazu wygląda na duże C jak porównam z drugą piersią, taki efekt dają push-upy, tylko trzeba dobrze je dobrać

Gość hghghghgh
ja nie mam nawet penbego A ...a jak zaloze stanik taki zwykly push-up z targu mam male B albo plene B nie wiem dokladnie :P z czego jestem bardzo zadowolona bo wiekszych nie potrzebuje :)