Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość probleme

czy mozna wziac postrinor jak sie bierze tabl anty??

Polecane posty

Gość probleme

A po co? Czemu to ma służyć? Skoro bierzesz tabletki wg. ulotki to jesteś zabezpieczona. To tak jakby kazda z biorących po każdym stosunku zazywala postinor. Nie kombinuj :)

Gość probleme
bo wydaje mi sie ze zle zaczelam brac 1 tabl a wczoraj zaszalelismy;/

Tzn. jak zle zaczelas? 1 tabletke wziełas pierwszego dnia okresu, tak? ( zakladajac ze jest to Twoje pierwsze opakowanie ) Dopuszczalne jest przyjęcie pierwszej tabl. od 2-5 dnia okresu, ale wtedy zaleca się dodatkowe zabezpieczenie. Jak to było u Ciebie?

Gość probleme
no bo okres byl wywolany luteina i byl bardzo skapy i wogole do tej pory mam plamienia;/...nie wiem co robic..czy byl to normalny okres czy co...pomocy!!

Gość probleme
poza tym caly czas boli mnie brzuch na dole tak jak przed okresem ale boli mnie juz ok miesiaca....myslalam ze to od tego ze nie mam reguralnego okresu;/

Gość probleme
caly czas mam lekkie krwawiena szczegolnie w czasie stosunku oddawania moczu...wiem ze w pierwszym miesiacu wystepuja plamienia ale nie jestem pewna czy dobrze wizeilam 1 tabl.

A ile wziełas tabletek? Tzn. po której tabletce zaszalałaś? Na moje to nie powinnas sie obawiac, chociaz w pełni rozumie Twoje obawy. Ja sama mam jeszcze male schizy przy tabletkach, teraz czekam na krwawienie.

Gość probleme
jakos ok 17 tabl...ale myslisz ze wzielam dobrze 1 tabl??to nie martwic sie??dzieki za pocieszenie :)

Wydaje mi sie, że to nie ma znaczenie czy okres przyszedł naturalnie czy dzieki wywołaniu. Okres to okres - dobrze ze wzielas wtedy ta talbetke. A to ze teraz plamisz to moze trwac do 3 miesiecy. Normalka :) Ja plamiłam tylko przy pierwszym opakowaniu i to calkiem skąpo i tak dziwnie bo nie codziennie :) I przy pierwszym opakowaniu tez zaszalałam a dziecka z tego nie mam :) Glowa w gore.