Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachwyconyyy łukaszs

Czy wy też zauważlyłyscie ze na ulicach polskich miast same sliczne ciala??

Polecane posty

kobiece oczywiscie? same sliczne nogi i szczuple zaDBANE laski...nonono./Polska mi sie coraz bardziej podoba.. na ulicy nie spotyka sie już lasek z malymi biustami ..i grubymi nogami..coż za super niespodzianka..jestem z krakowa tak na marginesie.:)

Gość nie podlizuj się
:)

ale ja sie nie podlizuje:)to fakt przecież .. nie spotkalem dawno na uliocy ani w tramwaju w kraku laski kóra by miala brzydkie i grube cialo..i byla za płaska..ale sie wyrobilyscie kobietki!

Gość kskskskks
Taaa, wszystkie z małym biustem wyginęły albo siedzą pozamykane w domu;p?

Gość nie podlizuj się
teraz czas na facetów:)

Gość nie podlizuj się
tamte siedzą w domu, przecież pisał, ze ich nie widuje na ulicy i w tramwaju:)

Gość dfdfdfdfdf
ALE TO FAKT CO ON MÓWI. JA DZIS WRÓCILAM Z ZAKUPÓW I NIE SPOTKALAM NAPRAWDE ANI JEDNEJ DZIEWCZYNY MŁODEJK KTÓRA BY NIE MIALA CYCOW NA WIERZCHU WYWALONYCH I WIELKICH JAK BALONY:(

a mi szkoda tych mezczyzn pozbawionych kompletnie wyobrazni, ktorzy w pulchnej kobiecie lub tej z malusienkim biustem nie widza piekna :( nie jestesmy przedmiotami

Gość nie podlizuj się
nie wszyscy tacy są na szczęście.

Gość gitenkys
chyab to złe forum na zachwyty Łukasz... Tu krytykuje się nawet najpiekniejsze kobiety na świecie, nawet te zrobione photoshopem :)A zgadzam się że wiele jest ładnych kobiet nie tylko na ulicach, ale wogóle Polki dbaja o siebie... Tyle że nie uważam że każda musi byc chuda jak patyk czy taka sama jak wszystkie. Kobieta ładna to kobieta zadbana.

wg mnie wszystkie kobiety są piękne! I Polki naprawdę należa do bardzo ładnych i zadbanych kobiet! I masz racje, że na ulicach pełno ślicznych dziewczyn. Nie uważam jednak, że Kobieta z małym biustem i z grubymi nogami nie jest atrakcyjna! A tak można by wywnioskować z Twojej wypowiedzi;/ A może one są na ulicach, tylko tak podkreślają swoją urode, ze nawet nie zauważyles tych wg ciebie mankamentów:)

Gość a mierzylas je moze metrem
POLKI DBAJA O SIEBIE?RANYBOSKIE ..CO WY GADACIE?DOPIERO PRZYJECHAŁAM z krakowa..i tragedia co tam zobaczylam.\ zaniedbane pięty i palce u stóp nawet u najsliczniejszych dziewczyn. zaneidbane włosy ..nieogolone pachy... pot i smród wszędzie.. najgorsze zaneidbane stopy własnie i paznockie oraz cery..to jest dbanie o siebie?

a ja jestem płaska i gruba:P i bede chodzić po ulicach, bo jak się cały czas na to samo to wzrok się psuje;) to w trosce o wasze oczka panowie, amatorzy pięknych szczupłych kobiet z ładnym biustem:D

Gość a mierzylas je moze metrem
a najgorsze ze nawet ładne dziewczyny i wydawaloby sie ze zadbane maja zbyt czesto wstretne paznokcie u nóg i lakier poodpryskiwany z przed kilku tygodni nie zmyty..szkoda dalej wymieniac..:(

Gość zaobserwowałaś pięty i palce
u stóp u wszystkich mieszkanek Krakowa, zwłaszcza w pogodę, która nie skłania do noszenia odkrytych butów....łał, jestem pod wrażeniem. Jak to zrobiłas, zdradź nam:)

Gość ehe ehe ehhe
1. te z grubymi nogami chodza w spodniach 2. z malym biustem nosza staniki z wkladkami zauwazylam cos innego- dziewczyny ubieraja sie jak qr.wiszony i w biurach i gdy ida po chleb.....dlatego gdy wyjezdzaja za granice to sie skarza ze je na ulicy zaczepiaja- na serio tak ubrane na zachodzie sa tylko profesjonalistki (i "modelki" w wideo clipach;))

a ja jestem i gruba i płaska i zadbana:P i na ulice wychodze mając gdzieś czy ktoś mnie obserwuje:D podobno jak się stale widzi to samo, to można zwariować...tak więc wychodzę panowie, amotorzy, pięknych, szczupłych kobiet z nienagannym biustem, wychodze... w trosce o wasze zdrowie psychiczne:P:D

dupaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość do łukasza......
zachwycony łukaszu, może i widzisz same piękne kobiety....hmmmm ciekawe jaki jest twój styl tak na marginesie, szkoda że jeszcze nie ma tylu fantastycznych, przystojnych i pociągających mężczyzn, z prawdziwą męskością, a nie ze ścipowaciałą, udawaną dorosłością....jednym słowem, szkoda, że tak mało facetów z jajami!!!!

Gość do łukasza......
a co do grubszych dziewczyn, to może Ciebie zaskoczę, ale one potrafią dbać lepiej o siebie niż chude patyczki :) wystarczy otworzyć oczy by to dostrzec, potrafią sie wyrafinowanie ubrać, by pokazać to, co mają piękne, a te chudziutkie wieszają na siebie szmaty, w których wyglądają, jakby szły śmieci wyrzucić.

gruba to gruba, jak dla mnie to nawet w złote ciuszki niech się ubierze, ale patrzeć nie musze

ja zauważyłam inną rzecz...dziewczyny nie potrafią się ubierać,tylko ślepo podążają za modą... I w efekcie małe i okrągłe noszą np spodnie typu rybaczki,przez co wyglądają śmiesznie.Albo te,które mają tzw \"boczki\"...w biodrówkach i krótkich koszulkach.A tłuszczyk tworzy nieładną oponkę. I dlaczego dziewczyny grube,albo z tendencjami do tycia tak często ubierają się na różowo?Ostatnio widziałąm taką,miała różowy sweterek z rękawami takimi jakby doczepianymi w połowie ramienia,na cienkich paseczkach,Nawet fajny,ale dziewczyna była tłustawa i to dawało efekt,jakby się sweter na niej rozerwał... Nie czepiam się wyglądu fizycznego tych dziewczyn,niech sobie są grube,chude,małe i duże..Jeśli chodzi o stroje,to też kwestia gustu..ale na niektóre rzeczy warto zwrócić chyba uwagę?

Gość do łukasza......
No pewnie Łukasz, absolutnie nikt Ciebie do tego nie zmusza, ale ja jestem z Gdańska i u Nas sporo kobitek z lekką nadwagą chodzi, więc na pomorze nie zapraszam, nie miałbyś czego podziwiać....Rozum masz za krótki...

Gość Pani Grubes
Cholera ja ważę 64 kilogramami (163 cm) i swoim C straszyć nie tylko w tramwajach, ale i na klatkach schodowych i windach... Klapać tyłkiem w autobusach i metrze. Drżeć będą chodniki i chłopcy na Statoil :classic_cool:

Gość współczuję łukasz

a czego mu współczujesz? jak bedzie sie całe życie kierował tym co widzi to daleko nie zajdzie

Gość Pani Grubes
Cholera już mi się tłuszcz rzucił na mózg i literki i trochę niestylistycznie wyszło :P Ale i tak drżyjcie!