Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachwyconyyy łukaszs

Czy wy też zauważlyłyscie ze na ulicach polskich miast same sliczne ciala??

Polecane posty

Gość współczuję łukasz
Każdy ma prawo do posiadania własnego gust. Chłopakowi po prostu nie podoba się określony typ kobiet, co w tym złego?

Gość Monanna
Kurcze, facet nawet nie wiesz jaka przykrosc mozesz komus sprawic tym gadaniem. Ja jestem atrakcyjna kobieta, czesto zaczepiaja mnie faceci, ogladaja sie za mna, nie zebym byla jakas pieknoscia zjawiskowa, ale wiem w czym dobrze wygladam i tak sie staram ubierac (chociaz kasy na zarabiste ciuchy nie mam :( ) Faktem jednak jest ze biust mam maly, powiem wiecej - bardzo maly. I smutno mi gdy slysze wypowiedzi tego typu, ze sliczne kobiety to tylko z duzym biustem, a te z malym to do odstrzalu, bo gorsze i niepotrzebne. Co poradze ze biust mam taki a nie inny :( Dbam o siebie jak moge, kazda z nas chce byc doceniana, swiadoma swojej atrakcyjnosci, ja czulabym sie calkiem dobrze ze swoja dziewczeca, subtelna sylwetka, gdyby nie takie wlasnie wypowiedzi - ze bez balonow to juz sie do ladnych nie zaliczam :( Smutno mi i tyle.

nie wiem jak wyglądasz ale mysle że nie było by ci miło gdyby ktoś się cieszył z tego że na ulicy widzi same piękne kobiety, które nie wyglądają tak jak ty

na ulicach nie spotyka sie juz lasek z malymi cyckami, ani z wielkimi dupami, bo my siedzimy tutaj na kafe, specjalnie dla ciebie, zebys mogl nacieszyc oczy widokiem tych najbardziej urodziwych a po powrocie ulzyc sobie reka w domowym zaciszu:)

Ja chciałabym poprzeć autora topiku. Też widzę że dziewczyny coraz bardziej o siebie dbają. Fajne fryzury, makijaże, opalone i modnie ubrane. Nie jestem zawistna i się nie czepiam, podoba mi się że tak się dzieje, że wchodzi jakaś kultura. Oczywiście, są i skrajne przypadki, ale to chyba jak wszędzie. Nic tylko siąść i oglądać:)

Gość współczuję łukasz
Nie wyglądam na pewno idealnie i nie wiem czy spodobałabym się autorowi topiku, ale mnie to mało obchodzi. Jesteś przewrażliwiona moralna, skoro tak sie przejęłas opinią jednego, anonimowego faceta.

Gość współczuję łukasz
dobrze, że zdajesz sobie z tego sprawę, ale będzie ci ciężko w życiu.

Gość gitessss
Albo opowiadasz bajki albo chodzisz po miescie pijany:o

Gość oj łuki łuki
łukaszu, ja myślę, że Ty też możesz sobie tylko popatrzeć na te ładne kobiety i pomarzyć, a jak powiedział kapiszon (brawo za to) wracasz do domu i jedziesz na ręcznym....pęsetą :d

Gość oj łuki łuki
łukaszu, ja myślę, że Ty też możesz sobie tylko popatrzeć na te ładne kobiety i pomarzyć, a jak powiedział kapiszon (brawo za to) wracasz do domu i jedziesz na ręcznym....pęsetą :d

Gość a czy on..
ja tam nie wiem :P jestem szczupła, mam zgrabne nogi - fakt, ale cycków u mnie byś się nie doszukał :P

Gość oj łuki łuki
poza tym, ten Twój temat topiku trochę jakiś dziwny, napisałeś "czy zauważyłyśmy...." może powinieneś skierować swoje pytanie do facetów i sformułować je następująco: "czy też zauważyLIśCIE" .... tak mi sie na myśl nasunęło...

współczuję łukasz---> w życiu wcale nie mam ciężko, a to że jestem bardziej na niektóre żeczy wrażliwa wręcz mi pomaga, więcej przez to dostrzegam:)

Gość współczuję łukasz
miałam na myśli przewrażliwienie związane ze swoim wyglądem a nie nadwrażliwośc.

nie jestem przewrażliwiona na punkcie swojego wyglądu, raczej na punkcie oceniania ludzi po wyglądzie

Gość współczuję łukasz
a czy on kogoś oceniał? Przeczytaj sobie pierwszy wpis. Nie ma nigdzie napisane, że grubsze są głupie albo coś w ty stylu.

to ty sobie przeczytaj... \" Polska mi sie coraz bardziej podoba.. na ulicy nie spotyka sie już lasek z malymi biustami ..i grubymi nogami..coż za super niespodzianka\"

Gość Andrzej fajny facet
szkoda tyl;ko, że te śliczne ciała nie maja wcięcia w talii :-o

Gość współczuję łukasz
no tak... nie podobają mu się dziewczyny z grubymi nogami...powinni za to do więzienia wsadzać według ciebie? Jemu się nie podobają, komuś innemu się podobają. Co w tym złego pytam drugi raz?

napisał że same sliczne ciała na ulicach, nie płaskie, nie z grubymi nogami... podobają mu sie? ok, ale wg mnie to jest ocena...współczujesz mu czego? tego że ludzie nie chcą być dzieleni na pięknych(szczupłych z piersiami) i tych z grubymi nogami i bez biusty, wiec wypowiadają się na temat? nie do końca wiem w czym tkwi twój problem, bo ja żadnego nie mam

Gość współczuję łukasz
współczuję mu ataku zakompleksionych kobiet, które czują się brzydkie i uważają, że wszyscy je tak postrzegają. A ty nie oceniaj nikogo po kilku wypowiedziach na forum. Pozdrawiam.

myślę że \"takie\" kobiety właśnie przez takie tematy czują się tak a nie inaczej, i to jest powodem owych ataków właśnie...ja nie oceniam ludzi. pozdrawiam

Gość ale po czym ktos ma oceniac
druga osobe jak nie po tym co pisze? przeciez to jest forum:O

Gość a po co w ogóle oceniać

Łukasz lubię Cię:) nie ważne jaka jest prawda, fajnie, że umiesz widzieć piękno i nie narzekać. Polska się zmienia:) Pozdrawiam Kraków:)

Co do malych biustów: podejrzewam, że są ładnie wyeksponowane i zwyczajnie wyglądają na większe. Co do nóg: to zapewnie efekt dbania.

Gość odpieprz sie od malych
biustow debilu

Gość fgthjgnj
potwierdzam... ostatnio same ladne zadbane laski... jesli chodzi o dziewczyny w wieku od 18 roku zycia to sa szczuple a nie zalane tona tluszcza... te ponizej 18 czesto sa upasione... szczegolnie w podstawowkach i gimnazjach... ale macie racje kobiety... dbajcie o siebie..!!!!!