Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruuuda

Skąd się biorą takie łajzy?

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmm....
ja tez cale zycie nie znosilam dziewczyn, ktore staly jak krolewny na boisku:/ umiejetnosci, to jedno, a staranie sie to drugie. Rozumiem, za ta dziewczyna sprawiala wrazenie osoby, ktora olewa to, ze wlasnie jest rozgrywany mecz a ona chcac nie chcac w nim uczestniczy, wiec musi sie dostosowac i zaczac grac. Jestem w stanie zrozumiec autorke, ale z drugiej strony zamiast krzyku, radzialabym po wfie porozmawiac na spokojnie i wytlumaczyc, ze swoim postepowaniem sprawia wrazenie osoby, ktora robi łaske, gra w siatkowke. Czy na innych przedmiotach tez robilyscie łaske, ze no odpowiadacie przy tablicy??

Gość ..u
wrzeszczenie na kogos, dreczenie i grozenie podchodzi pod paragraf, wiec uwazaj ruuda, jesli dziewczyna ma dojscie do prawnika, mozesz sie pewnego dnia zdziwic.

Gość LooooSz
u, jak ty cwaniakujesz :O mówimy o jakiejś łajzie która nie potrafi dupy ruszyć do piłki ani komuś odpyskować [tudzież grzecznie a skutecznie kogoś spławić]!!!!! taka osoba nie tylko na boisku nie daje rady!

Gość ..u
czlowieku, rusz glowa. Ludzie sa rozni. 14 letniej Ani z Gdanska, ktora sie zabila, tez bys powiedzial, ze jest lajza, ktora sie nie zna na zartach chlopakow?

Gość LooooSz
nie porównuj próby gwałtu/molestowania [czy jak to zwać] z krzyknięciem do łajzy żeby ruszyła tyłkiem

Gość cicha woda2007
a nie przyszlo ci ruuuda do glowy ze to zachowanie nie bylo objawem lenistwa ale przestraszenia? pewnie ta dziewczyna wiedziala ze nie umie grac i zaraz jakas @#$% sie na nia wydrze ze jest nieudacznikiem. nie kazdy jest silny psychicznie i wcale sie jej nie dziwie ze braklo jej odwagi zeby porzadnie odbic.szkoda ze potrafisz tylko krytykowac a nie starasz sie zrozumiec.

Gość ..u
krzyk krzykowi nierowny. Mozna kogois zgnoic wrzaskiem. Zreszta, jakie prawo miala pouczac kolezanke? od tego jest nauczyciel, a nie jakas nadpobudliwa kretynka.

Gość cicha woda2007
a takie "lajzy" czesto biora sie przez takie idiotki ktore jak im sie cos nie podoba to zaraz dra pysk i ponizaja

Gość ..u
przyjmij do wiadomsoci, ze ludzie sa rozni. jedni cisi i lekliwi, ini rozwrzeszcani i pewnie siebie. Nalezy tak zyc, zeby nie krzywdzic innych ludzi ze wzgledu na ich odmiennosc. Moze ta dziewczyna pochodzi z rodziny alkoholikow, gdzie wiecznie sie na nia wrzeszczy? moze ma nerwice? moze zle sie czula, moze ma jakas ulomnosc? moze jest zalekniona, bo byla bita w domu? nie wszyscy sa tepymi babonami, dla ktorych odebranie serwu to kwestia zycia i smierci.

Gość cicha woda2007
zgadzam sie w zupelnosci z ..u a do ruuudej apeluje o wiecej luzu i szacunku dla drugiego czlowieka w zyciu nie zawsze jest tak jak nam sie podoba co nie znaczy ze nie mamy sie zachowywac jak cywilizowani ludzie

Witam wszystkich!!!! Tak sobie czytam ten topik i mimo ze z natury spokojna ze mnie istota autorke mam ochote wyslac do kamieniolomow. Zrozum wreszcie cholerna rozpuszczona egoistyczna gowniaro ze nie kazdy musi lubiec wf nie kazdy musi grac rewelacyjnie w siatkowke i nie kazdy musi poswiecac sie tak jak Ty. Sa osoby ktore nie lubia nide chca lub po prostu boja sie pilki. Ja cala podstawowke i liceum mialam zwolnienie z siatkowki.I nie dlatego ze nie chcialam ale z racji tego ze jestem powaznie chora. Nawiasem mowiac w mojej podstawowce zdarzyl sie podczas gry w siatke powazny wypadek. Dziewczyna dostala pilka w glowe z calej sily ( od jakiejs powalonej na punkcie wf laski jak Ty ) stracila przytomnosc i niestety jej nie odzyskala a miala 15 lat i cale zycie przed soba. Poza tym humanistko od siedmiu bolesci SKORZYSTAC a nie SKORZYSTAC. A tak w ogole to jestes pusta wredna idiotka ktora wyzej sra niz dupe ma

tfu blad mialo byc SKORZYSTAC a nie SKOZYSTAC A skory masz dysleksje to obawiam sie ze o studiach humanistycznych mozesz zapomniec. Nigdzie nie zatrudnia osoby ktora wali takie byki jak Ty.

Gość elemelek1987
ależ Ty autorko topicu jesteś nietolerancyjna;( sama jesteś łajzą i do tego bez serca! jak możesz tak mówić o tej dziewczynie,nie każdy jest wysportowany i giętki.Może dla niej taka gra w siatkówke to duży stres bo wie,że nie umie a chciałaby.A Ty zamiast dodać otuchy to sie wydzierasz i doprowadzasz biedną do płaczu.świnia:(

A i jeszcze jedno to co reprezentujesz zalicza sie do kategorii molestowania psychicznego a na to droga autorko topiku sa odpowiednie paragrafy :P . Jka ktos slusznie napisal zebys sie nie zdziwila ktoregos pieknego dnia. A tak w ogole konczac bo wszelkie zslowa krytyki splywaja po Tobie jak woda po tlustej gesi troszke wiecej wrazliwosci na swiat na drugiego czlowieka bo rosniesz na wyjatkowa suke i pierdolona egoistke ktora jedyne co bedzie umiala robic to niszczyc komus zycie. Chcialabym spotkac Cie w realnym swiecie inaczej bys spiewala zapewniam. Jedyna Twoja ambicja jest jak widac miec 5 z wf. Plytko strasznie plytko.......

Gość łukaaa
"stracila przytomnosc i niestety jej nie odzyskala " Umarła czy jest w śpiączce? :( :(

Gość łukaaa
A co sie stało z tą laską, co to spowodowała? Miała wyżuty sumienia? :(

Gość łukaaa
Ja bym sie nie pozbierała psychicznie, gdyby ktoś przeze mnie zginął :-o

Gość a ty lepiej
powiedz skąd się biorą takie france jak ty? Jaka ty zarozumiała i pusta jesteś. Myślisz, że jesteś cudo jakieś bo szybciej po sali biegałaś za piłką? Założę się że ta dziewczyna którą tak objechałaś jest w niejednym lepsza od ciebie i pewnie to cie boli. Nienawidzę takich typów którzy się wywyższają obsmarowując kogoś. Jesteś nędzna i nawet jeśli to tylko podpucha z tym tematem, to jest on bardzo prawdziwy bo takich ludzi jest masę, którzy by chyba umarli jakby na kogoś jadu nie wypluli.

Gość balbinkaa
widze ze rudy pasztet nowe slowa tworzy? dysklecję ? a to nie mialo byc przypadkiem dysleksje? sama nie wiesz co masz? buahahahaha. jestes zalosna.

lukaa>>> nie wiem co sie stalo z ta dziewczyna :( co spowodowala ten wypadek ja wtedy konczylam podstawowke. I nawet nie chce wiedziec. Wiem ze ta dziewcyna co zginela byla bardzo sympatyczna. Fakt to byl wypadek ale swiadomosc ze spowodowalam smierc czlowieka nie dala by mi do konca zycia spokoju. ruuda pomysl przez chwile zanim cos napiszesz na tym topiku choc szanse ze to uczynisz sa plonne.... kolejna pusta laska z orzeszkiem zamiast mozgu i kamieniem zamiast serca :( smutne to ale prawdziwe :(

Gość no nim
ruuda niezle gralam w koszykowke. i w pilke reczna czy jak to zwa. przy siatkowce byalam ciapa. nie z lajzowania. po prostu - nigdy nie potrafilam sie wczuc. dobijala mnie zwlaszcza presja - im wiecej panienek w druzynie swietnie 'czulo' siatkowke tym mnie bylo gorzej. gdyby panna robila fochy to prosze bardzo - masz prawo sie zloscic /ale ciagle nie daje ci to prawa naskakiwania na innych z krzykiem/. panna prawie sie rozryczala mowisz? znaczy sie nie robila fochow. znaczy sie moze nie umie grac. moze ma problemy. czy dalo ci to cos /i twojej druzynie - no bo chyba w imie druzyny sie tez darlas, co?/ ze kogos tak ponizylas????????? dlaczego nastepnym razem nie zostaniesz na przerwie i nie pokazesz pannie bez wrzasku i ponizania - jak zaserwowac i jak odbic? niech zgadne... nie warto, co? lepiej wyzyc sie na kims niz pomagac. smutne, smutne jak cholera...

wlasnie swieta racja??? dlaczego nie pomozesz slabszej kolezance??? czy to ponizej Twojej godnosci??? Bo wszystko na to wskazuje ale najlatwiej wylac na kogos wiadro pomyj zmieszac go z blotem prawda???? Dam sobie reke odciac ze jedynie z wf jetes dobra a reszta przedmiotow marniutko oj marniutko i zazdroscisz kolezance ktora z pewnoscia osiaga lepsze wyniki w nauce niz Ty. A jesli jestes dobra z wf jak piszesz to idz na awf. Tam zobaczysz wuefistko z Pcimia Dolnego ze nic nie potrafisz. I zycze Ci zeby ktos zjechal tak Ciebie jak Ty ta biedna dziewczyne. Moze wtedy poczujesz co to znaczy byc zgnojonym nadeta szmato

Gość no własnie nie lepiej
by było podtrzymać ją na duchu jakoś zdopingować??po co komplikować proste sprawy.Przyniosło ci to satysfakcje że ktoś płakał przez ciebie???

Gość najprościej to sie wydrzeć
prawda??? p.s ruuude to wredne :-D

Gość frantic
wcale nie:P

teraz jak idzie do szkoły to pewnie ją brzuch boli

wiem że nie :-)

Gość to co pisze powalona
autorka, jest tak glupie i zenujace, ze musi byc prowokacja niechybnie, heheh ale ta celujaca ocena z polskiego przy tak razacych bledach ortograficznych... no nie wiem ciezko uwierzyc, ale teraz takie czasy, ze taryfa ulgowa dla zwyklych leni i cwaniakow, nic z tego dobrego nie wyjdzie.

Gość ruuuda
Po pierwsze primo: Ten post "mam dysgrafie i dysklecję nie wolno odemie wymagac poprawnej pisowni, tatuś pieszczotliwie muwi na mie "kaleko językowa"" był podszywem, podejrzewam, że zorientowałaby się, ze to podszyw nawet niedorozwinięta umysłowo szympansica z zespołem Downa, ale jak widać wy nie. :-o Po drugie primo: Nie, nie mam szóstki z j.polskiego, tylko 5, jak już wcześniej pisałam. Jeśli tak was interesują moje oceny na półrocze, to tu je macie: historia - 6 Wos -5 J.polski(przymiotniki, nawet z nazw własnych piszemy z małej litery jakby jakiś "geniusz" się czepiał :P) - 5 Geografia -5 religia - 5 biologia -5 WF-5 J.niemiecki - 4 J.angielski - 3 muzyka - 3 matematyka -2 fizyka -2 chemia -2 Zadowoleni? Po trzecie primo: Nie przestraszyłyście mnie tymi groźbami "uważaj, jeśli ona ma prawnika" itd. lecz po prostu rozśmieszyłyście :D Po pierwsze jak już ktoś napisał, łajzy na WF-ie są też łajzami w innych dziedzinach życia :P , po drugie nieraz widziałam, jak akurat na boisku grali chłopcy, i takie wrzeszczenie na słabszych graczy, i śmiech gdy komuś słabemu coś nie wyjdzie są na porządku dziennym, i jakoś nikt nie wzywa policji i nie dzwoni po prawnika. :P Po czwarte primo: Dziewczyna na którą nawrzeszczałam wcale nie jest dobrą uczennicą, chodzi do innej klasy, ale wiem, bo koleżanki z tej klasy mi mówiły, że ona mimo iż chodzi do 1 klasy gimnazjum, czyli powinna być rok ode mnie młodsza, ma 15 lat(a wygląda na max 12, niska jest), gdyż nie zdała już raz do następnej klasy.Podobno gdy nauczycielka ją o coś pyta na lekcji, to ona zawsze milczy, w nic się nie angażuje, z każdego sprawdzianu na ogół dostaje 2 lub 1, czasem 3, nigdy nie oddaje prac z polskiego(np. rozprawki itd) w terminie, zachowuje się tak jakby w ogóle nie interesowała się tym, co się dzieje na lekcji, ponoć ostatnio jak była praca w grupach i każdy usiadł z swoją grupą, to ona została w swojej ławce z koleżanką, i siedziała tak z miną niczym jakaś królewna, która nie będzie się dobierać w grupy jak jakieś pospólstwo :-o Podejrzewam więc, że gdybym zaproponowała jej pomoc na przerwie i chciałabym pokazać jak odbić, to pewnie stałoby się coś z poniższych: a)zignorowałaby mnie b)popatrzyła by na mnie jak na wariatkę c)usłyszałabym "spierdalaj" czy coś w tym rodzaju. d)wystraszyłaby się mnie Tak więc nie warto nawet próbować. :-o i wiedzcie, że staram się pomagać słabszym, u nas w klasie jest tzw. pomoc uczniowska, tzn, lepsze dzieci z jakichś przedmiotów uczą po lekcjach w świetlicy te słabsze, zgłosiłam się do tego z własnej woli i pomagam słabszym uczniom z 2 przedmiotów (WOS i historii). Po piąte primo: Nieraz widze, na WF, mało sprawnych ruchowo kujonów, którzy mimo swej niepełnosprawności :P STARAJĄ się grać dobrze, nie przejmują sie drwinami. Oni zasługują na szacunek w przeciwieństwie do nie starających się grać łajz, rzucających się w lewo gdy piłka idzie w prawo lub w ogóle nie rzucających się na piłkę, tylko stojacych na baczność gdy piłka do nich leci. Nie mówiąc już o tych, co nie ćwiczą bo im się nie chce bo to już zwykła BEZCZELNOŚĆ. Po szóste primo: Jak wy zachowałybyście się w podobnej sytauacji: wy wypruwacie sobie żyły i wylewacie z siebie siódme poty, a ktoś z waszej drużyny w ogóle się nie stara, ani troche i robi łaske samym staniem na boisku! Byłybyście wtedy takie "tolerancyjne"??