Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Dlaczego tyle młodych kobiet jest grubych??

Polecane posty

Gość zalzeć zawsze zależy
ale nie każdemu się to udaje choć kazda z Pań bardzo się stara.. Nie jest łątwo schudnąc...

Gość zdaniem.faceta
Ponieważ jeden KAOBAB to dla nich za mało , jedzą następny , wiadomo że skoro facet stawia to kobieta na siłę ale wepchnie w siebie , popije colą , w pracy siedzi i udaje że pracuje , w domu obiad zrobi jej matka i nie odpuści , wieczorem siedzi na kafeterii i chipsy żre a dupa rośnie

Faceci nie sa lepsi :P Mało który po 20 roku życia nie ma wystającego brzuszka (bleh! obrzydlistwo!) Eh, pamiętam jak zacyznałam studia i większość jakos się prezentowała, a teraz każdy ma tą cholerną oponkę.. Czyżby poznajdowali dziewczyny i przestało im zależeć?

Gość pf
nie każdemu facetowi podoba sie szczupła baba :P

Gość pf
andrzej a kobiete masz?

Gość Ewa z Niska
a dlaczego nie????? a faceci to niby wszyscy s atacyy szczupli czepiasz sie bezsensownie

Gość pf
i tu jest wytłumaczenie dlaczego się jeszcze brzuszka nie dorobiłeś :D ;)

Gość o nie nie nie
ja mam jakies 5 kg nadwagi i nie jem kebabów, hot dogów i innych świństw,nie jem bialego chleba, ale za to dużo owoców i warzyw, cwicze codziennie, nie jem kolacji i...po pół roku nadal mam te 5 kg nadwagi!!!! nie każdy może byc chudy!!!

a dlaczego jest tyle brzydkich i niskich facetow?? o matko.. kolejny debilowaty topic.. :-o

Jedź do Wlk. Brytanii, Irlandii albo U.S.A. Docenisz wtedy Polki. Póki co jesteśmy jednym z najszczuplejszych narodów w Europie.

Gość Dobra Energia
Dlaczego tylu mężczyzn jest marudnych i upierdliwych?

Gość Dobra Energia
mam inną teorię :) Kobiety w swej frustracji nad rosnącą upierdliwością facetów, muszą się czymś pocieszyć. Miłym spędzaniem czasu z mężczyzną niestety nie :), bo czas z marudą tylko pogłębia frustrację :p. Kebab czasem jest najlepszym wyjściem

Ja bym jednak na polki nie narzekał. U nas z tym jest bardzo dobrze i z tego co pamiętam to jesteśmy jednym ze szczuplejszych narodów Europy.

Ja tam jako Warszawiak na polki nie narzekam. ;) W Warszawie pięknych kobiet nie brakuje. :P

Gość Dobra Energia
za to w Warszawie tyle, że wszyscy piękni :p

Gość Dobra Energia
jestem z Warszawy :O (to brzmi jak: jestem alkoholikiem :D )

Andrzeju, w większości przypadków jest tak, że z wiekiem coraz trudniej utrzymać piękną szczupłą sylwetkę. Kiedy jest się młodym i się jeszcze uczy (szkoła średnia, studia itp) łatwiej jest o ruch. Wiadomo, spacery, imprezki, zajęcia wfu, siłownia w ramach zajęć etc. Im później do domu, tym lepiej :) Kiedy człowiek zaczyna się stabilizować, ruchu jest mniej. Tak jak mówisz, siedzący tryb pracy, z regóły samochodem do domu i z domu ... W domu obiad o 18-19. Dodatkowo dzieci, sprzątanie i pranie. Proza życia, i niestety brak czasu na aerobic czy siłownię. Często też brak funduszy ... Gro w/w przypadków wynika z tego że mężczyźni w pracach domowych lub przy opiece nad dziećmi nie pomagają. A kobieta choć ma wrodzoną podzielność uwagi, nie ze wszystkim zdoła się wyrobić. Albo jest tak zmęczona że nie w głowie jej jeszcze się \'domęczać\'. Przerażające jest to, że coraz częściej dzieci i młodzież ma problem z nadwagą. Ale tu kłania się wychowanie. Miałam sąsiadkę, która była młodziutka i tak otyła że hej. Ale jak przyszło wracać do domu (z zakupów czy ze szkoły), to na 2gie piętro jeździła windą :classic_cool:. Tu ewidentnie problem leżał po stronie lenistwa.

--> Dobra Energia Jak to leciało... \"kiedyś byłem piękny i młody, teraz tylko uroda została\". :classic_cool:

Gość problem leży ewidentnie
w braku kultury fizycznej rodzice nie dają przykładu

{ Tak, w Warszawie są wszyscy piękni, wszak kwiat całej Polski tutaj gości. A raczej rządzi. } Większośc posłów i senatorów to nie są warszawiacy.