Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Dlaczego tyle młodych kobiet jest grubych??

Polecane posty

Gość dajce se siana
ja byłam Platfusem i Marchwą bo miałam nieporoprcjonalne do chudego ciałka duże stopy i rude włosy. Już tak nie €zalajcie się nad tym, że osobom z nadwagą ciężko

Gość encyklopedia pwn
Jeżeli chodzi o phptpshopa... to jest tam na dietach taka jedna co się w tym specjalizuje.... Hhehe:-P I mysli że nikt o tym nie wie.

Gość dajce se siana
musztarda - z całym szacunkiem dla Ciebie nie jesteś pępkiem świata, tamta uwaga nie była skierowana do Ciebie :O

Gość rakieta na księżyc
No, trochę poczytałam -wybrakowany -ale z ciebie "płytka świnia"!;):-P Tylko niewielka część ludzi jest noramlna!!!! -coś nowego... A to co cię podnieca to-wyobraź sobie ejśli potrafisz, nie jest wyznacznikiem seksowności ani żadengo trendu. Jestes naprawdę ograniczony -ciebie musi podniecać żebyś się nią zainteresował. Mnie musi zainteresować -żebym mogła zacząć myśleć o tym czy mnie podneica. To nas różni. Strasznie spłyciłeś temat otyłych. Konkluzja z twojej obszernej wypowiedzi byłaby taka: -wśród ludzi sukcesu nie ma ludzi otyłych -każdy otyły ma zaniżoną samooceną, jest życiowym zerem -żaden otyły do niczego w życiu nie dojdzie -Żadna otyłą dziewczyna nie wzbudza zainteresowania facetów -otyli to tylko: komp, kaffe!!!, telewizor, chipsy i batony (puk puk!!!...) "nie maja zadnych zainteresowan, zaniedbuja swoje cialo i umysl, brak im wyobrazni i wogole jakiejs pasji w zyciu, zadnego celu. nic tylko ploteczki, latwy posilek, takie ..... dyskoteki/chlopaki..." "na szczescie sa jeszcze normalni ludzie ( "tacy jak ja""-D), ale jest ich naprawde mniejszosc" Ależ ty jesteś płytki, a niby taki IDEALNY: "zeby nie bylo, ja mam bmi ok.23, trenuje, jezdze na rowerze, laze po gorach, chodze na dlugie spacery, nie obzeram sie wieczorami i nie jem duzo slodyczy, wogole fast foodow. wygladam bardzo dobrze, jestem sprawny fizycznie oraz nie mam absolutie zadnych problemow ze zdrowiem, nie pale fajek i malo pije, jak to mowia - w zdrowym ciele zdrowy duch, czuje sie swietnie i nie zamierzam tego zmieniac.)" JA -jestem otyłą kobietą sukcesu. W moim środowisku nei spotykam się z żadną dyskryminacją z powodu mojego wyglądu. Zarabiam wystarczająco by być zadowolona, mam wielu przyjaciół i M. Nie czuję się inna, gorsza ani neiatrakcyjna. Przykro mi, twój stereotyp nie działa!!!!!!!!!!!!:-P