Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Dlaczego tyle młodych kobiet jest grubych??

Polecane posty

Ale coś na rzeczy jest. Polki są znacznie ładniejsze od Niemek, Brytyjek a nawet kobiet skandynawskich. W Anglii polskie uczennice w szkołach średnich z zawiści są gnębione przez Brytyjki, to coraz częstsze przypadki. Już prasa (nie mam na myśli bulwarowej) o tym pisała. Polki przyciągają większe zainteresowanie chlopakó i dlatego. Czasem Polki prześcigają wschodnie słowianki. pamiętam studentki z WNP , Hmm, niektóre wyglądały jak z bajki

I tak jest nadal przecież nadal wiązemy się w pary z własnymi krajanami. Kiedyś były migracje na większą skale i były to migracje długoterminowe a nie tak jak teraz zarobkowe. Generalnie tasza obecna sytuacja kształtowała się przez setki lat. Nie da się zmienić puli genów w jednym pokoleniu. Polska była najeżdżana z różnych stron przez różne narody i jedna z niewielu korzyści jaka nam pozostała to właśnie uroda wynikająca z szerokiej puli róznych genów. A

--> zaspana To się obudź. Tu jest kafeteria. Rozmawia się zawsze nie na temat. :P

35 letnia ukrainka wyglada jak 45 letnia polka tam kobiety 50 letnie sa pomarszczone jak nasze 70 :O ladne to moze sa jka maja nascie lat

Wszystko prze wywracanie do góry nogami piramidy żywieniowej i zakwaszenie organizmów etc. przez wzorowanie się na USA jakby było na czym itp.:P

ja w zeszłym roku byłem we lwowie i byłem zaszokowany że jest tam tyle ślicznych lasek.

malutka a co ma piramida żywieniowa do nadwagi Każdy je to co chce i sam odpowiada za swój wygląd. Ja non stop żywie się w KFC i Pizza Hut a waże 86 kg przy wzroscie 186 cm Poprostu trzeba czasem ruszyć dupe i trochę potrenować.

Gość Małgorzata z Janowa Lubelskieg
Andzej a Ty jesteś szczuplutki?

o czym ty mowisz wawiak :O lwow widziales ladna 30 na ukrainie? pewnie myslales \"ladna 30\" gdy mijala cie 24 letnia dziewczyna. One maja swoj czsas, ze sa ladne, a potem - uwarunkowane genetycnzie - sypia sie nagle.

Ale faktem jest, że Jamajczycy emigrujący do Wlk. Brytanii prawie na 100% dostają tam cukrzycy. Wniosek: geny, żarcie i styl życia- wszystko ma znaczenie

A w ogóle jak nie lubisz dużych to patrz na te szczupłe. Co Ci przeszkadza, że ktoś się pasie? Kiedyś oglądałem dokument na Discovery o tzw. \"dokarmiaczach\" i ich ofiarach. Polecam o ludziom mocnych nerwach

Być może ćześc kobiet na Ukrainie jest bardziej wyniszczonych życiem niż w Polsce więc może się szybciej starzeją. Pamiętaj że tam kobieta ma niższą range niż u nas ( kobiety sa do garów ) Jednak nowe pokolenie jest już inne i te młode ślicznotki zachowają swoją urodę. Poza tym nie zauważyłem tam 30 letnich ukrainek które by wyglądały na 45 tak jak piszesz.

widziałem ten program o dokarmiaczach. Najbardziej rozbroił mnie ten gościu co się wypowiadał że od lat z nią nie współżył bo wystacza mu jej widok podczas masturbacji. A żyli z filmów video. Gościu ją filmował nagą i sprzedawał kasety podobnym jemu. Ile to ona wazyła 400 kg?

Gość rety rety*
niie lubię niczego, co jest za wschodnią granicą, ale sprawiedliwość trzeba oddać- Ukrainki sa pięknymi kobietami. Co rok zajmują wysokie miejsca w wyborach miss swiata czy europejskich... w przeciwieństwie do Polek, które sa w finale duuużo rzadziej niz Ukrainki

to malo widziales wawiak. mowisz tak, jakbys pojechal do Los Angeles, zwiedzil Hollywood i powiedzial: amerykanki sa piekne, szczuple, mlode i nosza rozmia zero :P

Gość rety rety*
poza tym ciągle w Polsce panuje taki stereotyp, że "ruskie" to są blondyny z wielkim krwistym rumieńcem, niebieskimi cieniami i złotymi zębami... a tak nie jest!!!!!

Wawiak wg mnie ma;) Każdy chce się odżywiać zdrowo, być piękny i młody. Czerwone mięso szkodzi ,a tu się okazuje, że to kurczaki wychładzają organizm i powodują marskość wątroby, Masło było be bo niby cholesterol i tak można by wyliczać. Tam gdzie pożywienie kaloryczne zamiast energetyczne jest otyłość co widać choćby na przykładzie Anglików.

malutak kaloryczne=energetyczne a kalorie sa jedną z jednostek pomiaru energii. Miałaś na myśli pewnie jedzenie tłuszczowe kontra węglowodanowe

Co Wy piszecie? A od cukrów się nie tyje? Jeszcze bardziej! Jak są to cukry proste w coli, ciastkach itp.

aby oceniać człowieka trzeba znać przyczynę jego otyłości,czy jest ona -genetyczna -psychologiczna -spowodowana trybem życia. Nie zawsze jest tak,że jeśli dziewczyna jest otyła to sama doprowadziła sie do tego stanu,może po prostu ma genetyczne skłonności do tyvia.znam wiele takich osób i bardzo im współczuję,szczególnie że są wyśmiewane przez otoczenie i przez to doprowadzają się do anemii. Inaczej gdy otyłośc wynika z nadmiernego objadania się i niezdrowego trybu życia,tego nie jestem w stanie zrozumieć.Na szczęscie w Polsce panuje moda na szczupłą sylwetkę i większośc kobiet dba o linie(wystarczy przeczytać działa diety) Mnie najbardziej denerwują rodzice tuczący swoje dzieci,przecież dzieciom odkładają się komórki tłuszczowe brunatne,których nie bedą mogły spalić nawet w dorosłym życiu. Ostatnio chciano odberać dziecko matce,ponieważ chłopak ważył coś ok 80 kg a ona stwierdziła ze nie jest w stanie kontrolować diety dziecka.

=? tez tak kiedyś myślałam myliłam się Mamy wyziębione i zakwaszone organizmy, a dietetycy są gównymi winowajcami wg mnie.

To ta chuda szczapa z Dzień Dobry TVN? poprawcie mnie jesli się mylę

wyziebione? A na czym te wyziębienie polega?

Mam pytanie do maalutkiej. Jesteś zawodowo związana z jedzeniem, czy to tylko hobby? Dużo wiesz.

Z tą genetyką to fakt. Ja mam genetyczną skłonność do lekkiej niedowagi. Jedyny sposób na zmianę postury to siłownia Ale to nie zmienia faktu że na Zachodzie kobiety sa doprowadzonę do strasznego stanu. Tzw. \"kultura fast food\" dociera też do nas. :-(