Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Dlaczego tyle młodych kobiet jest grubych??

Polecane posty

Gość vbfgver
aj em de czołzen łan-----> Tyle tylko,ze jakbys mnie zobaczyla to tez moze powiedzialabys: "O ma celllulit i niejedrne cialo bo wpierdala fast foody i zre jak swinia". Chodzi o to wlasnie.

Gość ryszarda_P
Nie rozumiem dlaczego istnienie grubych ludzi tak bardzo wam przeszkadza. Co was oni obchodzą??

Gość dajce se siana
nie oglądajcie tyle reklam :O reklamy batoników, napojów słodzonych a potem reklamy kosmetyków albo jesteście pod wpływem jednych, albo drugich, albo obu

Gość dajce se siana
ryszardo - grubym ludziom też to przeszkadza

Gość ryszarda_P
Zainteresowanie? Jasne, że przeszkadza. Szczególnie jeśli okresla się ich tak niewybrednymi słowami.

Gość dajce se siana
nie piszemy tu o osobach z nadwagą, ale o tych którzy o siebie ewidentnie nie dbają, prowadzą bardzo niehigieniczny tryb życia,a potem marudzą że grubi. Nie zauważasz tej różnicy i niepotrzebnie się oburzasz

No właśnie nie powiedziałabym tak,jak widzę kogoś idącego ulicą,to nie myślę w ten sposób,bo nie znam tego człowieka.Mi chodzi o samą ideologie.Czasami tylko irytuje mnie,gdy ludzie na siłe odkrywają to co powinni zakryć,ale to ich sprawa.

Gość ryszarda_P
Średnio się oburzam. Jasne jest, że sama jestem gruba. Jest tak już od dzieciństwa. Cała moja rodzina tez ma mniejsza lub wiekszą nadwagę. Jeżdżę na rowerze, pływam (2 razy w tyg.), tańczę, ale mimo to jestem gruba. Schudłam ostatnio 9 kg, ale nadal jestem gruba. I co mam się pochlastac. Mam faceta (żeby nie było) i jak czytam te wypowiedzi o tym jak to facetów nie podniecają "gory tłuszczu itp." to aż sama się boję. I przykro mi - tak normalnie, po ludzku.

Gość dajce se siana
i niepotrzebnie przykro nie waga się liczy, ale gracja i kondycja co z tego że szczupła, jak przygarbiona i chodzi jak zombi

Gość ryszarda_P
Jasne, jasne, tylko taki jeden z drugim (drugą) piszą coś o tłustych świniach, które nie są kobietami - no i ja z tą moją obecnie 20 kg nadwagą się do nich zaliczam. I co z tego, że walczę, że przeszłam z tym tyle, ile on sobie nie jest w stanie wyobrazić. Jasne, że sama dopuściłam d takiego stanu - tylko wytłumaczcie dziecku, żeby nie żarło czekoladek czy cukierków. Potem jest tylko gorzej. Moim mocnym postanowieniem jest, aby moje dzieci od małego uprawiały sport i zdrowo się odżywiały - może nie będą zachwycone, ale kiedyś mi za to podziękują.

faceci wola szczuple bo wiedza, ze w przyszlosci i tak ich kobiety przytyja. jesli mamy teraz szczupla laske to pozniej po urodzeniu dziecka itd znow bedzie ladniutka, troche sadelka jej przyjdzie ale nadal bedzie wygladac wysmienicie. jesli jednak jest tlusta juz na starcie to po ciazy bedziemy miec w domu slonia, smutna prawda. czy jestem zaniedbany umyslowo? mowliwe, ale mniej niz tlusciochy ktore nie potrafia sobie nic odmowic i ciagle zra nic nie robiac. zrozum, ja nie neguje tego ze ktos jest otyly, ale podejscia do zycia ktore do takiego spasionego sadla doprowadza - biernosc, lenistwo, obzarstwo. a teraz kilka fotek :) szczupla, zgrabna: http://galerie.xlinki.pl/nagie/laski_060_dow/sex_013.jpg http://galerie.xlinki.pl/nagie/laski_006_meu/sex_010.jpg takie sa zajebiste, nic dodac nic ujac, dla mnie moga miec male piersi jak tylko figura jest tak powabna i zgrabna. szukalem fotek grubych lasek ale znajdowalo mi takie chore strony ze lepiej dam se spokuj z nimi poki jeszcze jestem hetero :P jesli taka laska dorobi sie z 5kg to wciaz bedzie wygladac fantastycznie, wyobrazcie sobie jak wygladac bedzie tluscioch po latach :(

Gość dlaczego tyle facetów jest
DURNIAMI? i patrzą tylko na wygląd? :p PS. jestem szczupła

Gość ryszarda_P
A nie można kulturalniej mój drogi

a co za problem odmowic dziecku slodyczy 10x dziennie? wiadomo ze bedzie beczec, marudzic itd ale w koncu zrozumie. wieksza krzywde sie wyrzadza wlasnie tuczac dziecko i spelniajac kazda jego zachcianke. nie chce wdawac sie w dyskusje na temat wychowania dziecka ale jakas dyscypline powinno ono miec, inaczej wyrosnie na kolejnego debila co nie szanuje niczego i nikogo (takze siebie).

nie patrza tylko na wyglad, ale bajka wpierana od dziecinstwa jest, ze wyglad nie jest wazny. JEST WAZNY i nic tego nie zmieni. NIe jest decydujacym czynnikiem, ale ... ze tak powiem - jest mocna strona lub slaba.

nie patrze tylko na wyglad. nie moglbym byc z piekna idiotka, nigdy przenigdy! jednak nie zwiazalbym sie z fajna brzydula czy tlusta, taka prawda. wyglad bardzo wiele mowi o czlowieku, jesli ktos jest szczuply i wysportowany to od razu widac,ze bardziej dba o swoja kondycie i cialo, ze nie obzera sie i ma troche wlasnej woli, odrobine dyscypliny. jesli jednak ktos jest otyly to w wiekszosci przypadkow mamy do czynienai z leniami, a taka kobieta mnie nie interesuje. jesli do tego jeszcze dojdzie seks to tluste juz wogole odpadaja, przy takiej nawet mi nie stanie. wiadomo tez ze wyglad przemija, ale qrf mam 27 lat, wiec jeszcze wiele lat bede mogl cieszyc sie piekna kobieta. zanim zbrzydnie minie tyle lat, ze jej figura juz dla mnie straci znaczenie :)

Gość ryszarda_P
Gość ryszarda_P
Moim zdaniem nie wyglądają tak źle - no ale będzie, że się usprawiedliwiam.

Gość udaje
zaniedbany ; Czy myslisz ,ze anorektyczki też dbają o swoje ciało ? Jesteś prawdziwym facetem - tylko wygląd się liczy - ale banał .

Gość ryszarda_P
Najpierw faceci oceniają kobiety tylko przez pryzmat ciała a potem mają pretensje, że rzucają ich dla wyższych/młodszych/przystojniejszych. Broń Boże nie sugeruję, że każda szczupła dziewczyna tak ma - nie mam nic do szczupłych, poza tym, że im zazdroszczę :). Ale tak po przyjacielsku - bez zawiści.

przeciez napisal, ze nie :O a wyglad jest wazny, bo ja z oblesnym facetem tez nie moglabym spac w jednym lozku. Koniec i kropka. (znowu bedzie, ze sie wymadrzam i zawsze musze miec ostatnie zdanie) :P

Gość ryszarda_P
Albo mają pretensje, że lecą tylko na kasę. Skoro oni na wygląd, to czemu kobieta nie może zapewnić sobie godnego życia? :) :) :)

Gość ryszarda_P
Żeby nie było, że uciekam od dyskusji. Idę na rower - bo ładna pogoda. Bo pewnie zaraz mi ktoś napisze, że siedzę na tej kaffe i siedzę :). Pozdrawiam szczupłe, chude, grube i wszystkie inne :).

hej! kobiety! przeciez napisal, ze nie moglby byc ze slodka idiotka, ktora tylko wyglada!!! [traci wiare w ludzi i uderza czolem o blat]

Te babeczki wcale nie są takie grube.Poza tym sa uśmiechnięte i zadowolone z siebie,a przeciez przede wszystkim o to chodzi. Niektóre chudzinki powinny im pozazdrościć siły woli,bo jak ktoś z natury jest chudy,to nie zdaje sobie sprawy ile musi przejść osoba z nadwagą.Szacunek w stronę Ryszardy P

Gość dajce se siana
każdy ma swój krzyż: jednych wyzywają od grubasów, innych od okularników, uszatków i desek taki lajf

A wy dalej ten sam temat wałkujecie. Przecież tuz już wszystko zostało napisane