Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magad

zespół muzyczny Xedos

Polecane posty

Gość magad

dziewczyny, czy któraś z Was o nich słyszała? Mają grać na naszym weselu, ale mam coraz większe wątpliwości... :( Proszę o opinie na ich temat. Z góry dzięki za pomoc.

Gość Joaśka z Warszawy
A skąd te wątpliwości?

A co w tym dziwnego, ze poleci? Jesli dobry, to co ci do tego? Zajmij sie swoim slubem i pilnowaniem chlopa. Nie kazdy jest tak cierpliwy, by spedzic zycie z czepialska zolza 😡.

Nic z tego, tyle, że poleca go w każdym topiku, choćby nikt się o niego nie pytał. Chyba nie ja jestem tu zołzą :P.

A co ci do tego? Niech poleca skoro lubi :) Gdzieś na forum jest panna o xywce BMI i wszystkich pyta, jakie mają bmi. I co? I nic :) Zawsze to jakieś urozmaicenie. Czy ta cała Joaśka ci ubliża? Dokucza? Obraża cię? Nie ;) Daj pożyć :)

A czy ja jej ubliżam/dokuczam/obrażam ją? Ja tylko uprzedzam fakty. A ty się czepiłaś jak rzep psiego ogona. PMS czy co?

To ty się czepiłaś - uprzedzając fakty. Wróżka czy co? I, z tego, co widzę, dość kiepska. Jakoś nie ma odpowiedzi Joaśki po twoim poście...

Gość grafomanka mi sie wydaje
ze ty jesteś zołzą, bo łazisz po topikach i wszystko krytykujesz, wszedzie sie wcinasz

No teraz to ta odpowiedź na pewno się nie pojawi. Skarbie zjedz czekoladkę - pomaga na humor :)

Nie jadam czekoladek, aniele :) A do pani wyżej, to ZDROWO przesadzasz. Jesteś ogrodniczką?

Gość mayka987tl
Jakie wątpliwości? Bawiłam się w tym roku w kwietniu jak grali i naprawdę było ok. Fajny repertuar,oczepiny bez przypałów no i były krótkie przerwy. Wstępnie zarezerwowałam ich na przyszły rok w sierpniu - czas i na mnie :). A Twój ślub kiedy?

Gość magad
super, w końcu odpowedź na temat ;) ja mam ślub za tydzień no i chyba zaczynam trochę panikować, ale jak widzę niepotrzebnie :) Dzięki za odpowiedź, dam znac po weselu jak było :))

Gość mayka987tl
JOO to już niedługo będziesz mężatką! No to życzę superanckiego weseliska! Ja pewnie też będę panikowała przed ślubem ale co tam :) A jaką macie pierwszą piosenkę? Ja mam jeszcze mnóstwo czasu ale kompletnie nie wiem co wybrać!!!

Gość mayka987tl
Dzięki już zajrzałam na bloga i bardzo spodobała mi się ta lista. Właśnie myślałam o Oczarowaniu Wodeckiego.

Gość baśek
Opinia jest pozytywna....to powinno ci wystarczyć,jeśli tylko chcesz...

Gość Hmmm nie zgodze sie
To, ze komus cos sie podoba nie znaczy wcale, ze komu innemu tez bedzie sie podobalo. Jedni lubia czterech podstarzalych panow odpitalajacych chalture, a inni lubia dj'a albo zespol z klasa. To, ze zespol Xedos komus sie spodobal nie musi oznaczac, ze pytajacej osobie rowniez sie spodoba. Zatem dobra opinia nie wystarczy.

Gość baśek
To po co pytać????wynika z tego,że należy szukać inaczej.Takie moje zdanie.Wszystkie opinie to BEKA...Jak nie zobaczysz,nie usłyszysz,to nigdy nie będziesz miał pewności czy aby to dla mnie,na moje wesele.