Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

Skrzypaczka zagra na Twoim ślubie!!! Trójmiasto, Wawa i Płock

Polecane posty

cześć dziewczyny, jestem tegoroczną absolwentką Akademii Muzycznej i często gram na ślubach w kościele. Jeśli jesteście zainteresowane to czekan na pytania i propozycje. Tak jak w temacie dotyczy Trójmiasta, Warszawy i Plocka. Dodaje ten topik do ulubionych i co jakis czas bede zagladac, a w razie czego kontakt na maila: arrria@o2.pl, badz gg: 807150. Pozdrawiam!

Gość a ile bierzesz od
ślubu?

Gość iksinskaaaa
najpierw napisz ile bierzesz za granie na ślubie, a potem będziemy rozważać czy w ogóle warto rozważać twoją propozycje

Koszt standardowo - 200 zl za slub. Bardzo duzo zadowolonych par.

Gość Kingstonee
A jakie utwory grasz? A to sama, czy jak to wyglada? I jak z terminami?

Gość Kingstonee
Utwory typowe na taką okazję - Ave Maria, Aria na strunie G, Marsz weselny, Marzenie Schumanna, Medytacja Masseneta. Gram przeważnie z organistą. W każdym kościele jest możliwość grania z tamtejszym organistą (jesczze nie spotkałam się z odmową, a zgranie to kwestia kilku minut przed samym ślubem, ponieważ organisci mają ten "standard" utworów w swoim repertuaże). Terminy - zależy od tego, czy ktoś wcześniej juz sobie takiego nie zarezerwował. Ponieważ na ten sezon dopiero zaczynam się reklamować, więc narazie jestem całkiem wolna :)

Gość skrzypce są smutne
bardziej się nadają na pogrzeb niż na ślub

Gość do ineski
no trzeba zrobić sztuczny tłok w topicu, że niby jest zainteresowanie jej usługami. więc można samej sobie zadać pytanie i od razu na nie odpowiedzieć! pomysłowa dziewucha. i jak tu jej nie zatrudnić?

Nie, no... :) Rozwalilas mnie panno Ignacjo-Kingstonee . Moze zdecyduj sie na JEDNEGO nicka... ŻAŁOSNE.

Gość Miętowy karmelek
Ignacja, dooobra jesteś :D

O już się na mnie ne wieszajcie... bo to ja jedna, głupie przyznaje i głupio mi w dodatku. No i przepraszam, ale czy to zmienia treść? A żalosna nie jestem... Co do tego, że skrzypce to na pogrzeb, to chyba ngdy skrzypic w kościele nie słyszałas...

No i się zdenerwowałam i tak mi grafomańsko wyszło. Więc jeszcze raz. Głupio wyszło, głupio się zachowałam i przepraszam, mam nauczkę. Co do skrzypiec na pogrzebie, to jaki Twoim zdaniem instrument nie jest \"smutny\"? Saksofon w kościele, czy może jakieś instrumenty perkusyjne? Organy w sumie też smutne... ale każdy ma własny gust. Ja wiem, że to (skrzypce z organami na ślubie) brzmi świetnie, ale to oczywiście wasza sprawa...

Gość Mietowy karmelek
Jeśli ktoś zachowuje się w ten sposób, jak ty, to jest to ŻAŁOSNE zachowanie.

Przestańcie się na niej wieszać jakby wam coś zrobiła. Fajne są skrzypce na ślubie, sama bym chciała ale niestety nie jestem z tych miast wymienionych no i dochodzą koszty a ja i tak już przekroczyłam limit. A żałosne to są wasze odpowiedzi - nie chcesz mieć skrzypiec na ślubie - poprostu zamykasz ten temat i tyle.

Gość No i AB się wymądrzyła
A nie zajarzyła tematu - jak zwykle.

A_B -----> Pytam bo mam wielu znajomych z innych uczelni \"w Polsce\" i może coś dałoby się zrobić.. :)

Czy masz jakąś wizytówkę? Wiele osób pyta o osoby grające na ślubach :) Przy okazji umieściłabym info na swoim blogu :)

Głupi numer, prawda... ALE! Ze swojej strony BARDZO polecam skrzypce na ślub. Na ślubie mojej Siostry zagrała jej przyjaciółka, skrzypaczka z filharmonii. Efekt był wspaniały. Ave Maria na skrzypcach to naprawdę przepiękna melodia. Skrzypce to piękny, liryczny instrument, muzyka skrzypcowa jak najbardziej nadaje się na ślub i gorąco do niej zachęcam.

Weddin Planner - nie mam wizytówki, ale mogę zrobić i wysłać Ci na maila. Narazie nie ma mnie w Polsce i wracam dopiero 10 czerwca, ale wiadomo, że terminy zamiawia się wcześniej, dlatego już teraz się ogłaszam. Jeśli jesteś zainteresowana/ny to daj znać, a prześle dane.

---> No i AB się wymądrzyła \"jarze\" wasze tematy. Ale ty chyba nie \"jarzysz\" mojego postu ale trudno. Zresztą sam twoj podpis...śmiechu warte (zresztą co się dziwić pomarańczowy nicku) Każda reklama jest dobra - nawet tak jak tu wg was zrobiła żenująco ta dziewczyna. --->Ignacja Ja jestem z Kielc ale ślub będę mieć koło Koszalina (dokładnie w Sarbinowie).

A kiedy? (mam koleżankę z Koszalina, ona ma swoje koleżanki więc nie powinno być problemu ze znalezieniem skrzypka, jeśli chcesz jak wrócę do Polski mogę z nią pogadać).

To jeszcze sporo czasu, jak chcesz mogę ci kogoś (prawie na 100 %) załatwić. Jak by co, to mój nr gadu i maila, masz, to pisz :) ) Może pieniążki do września się znajdą, a może jakaś promocja będzie i się dogadacie z grającym :) Pozdrawiam!

Gość amasz może jakąś koleżankę
z okolic lublina? dokładnie między lublinem a wawą? A konkretnie - dęblin ;) Baaardzo bym chciała skrzypczyki u siebie, baaardzo...

Hm... mama mojej przyjacióki pracuje w filharmonii w Lublinie, więc mogę zapytać, nie powinno być problemu. Tylko musiałabyś napisać szczegóły kiedy ślub itp. No i czy jesteś poważnie zainteresowana, bo to poważni ludzie są i sobie czas rezerwują :) Czekam na odpowiedź :) Kurcze, widzę , że impresariat tu szybciej rozkręcę, niż znajdę klientów dla siebie :) Ale to baaarzo dobrze!! Ludzie powinni sobie pomagać!