Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowany Piotruś

Bardzo was proszę dziewczyny, jeśli nie macie wcięcia w talii to nie zakładajcie

Polecane posty

...biodrówek :-o Ok? Szanujmy sie nawzajem... :-o

ja mam w ciecie nawet dosc przerysowane:P ale co to za roznica z tymi biodrowkami?? bo nie kminie?:D

Gość FIGGI
DLACZEGO?

A kogo obchodzi Twoje zdanie - kto ty w ogóle jesteś ??

Gość FIGGI
PEWNIE CHODZI O TO ABY SOBIE ZROBIC WCIECIE W TALII PASKIEM OD SPODNI

zdegustowany, bardzo cie prosimy, nie zakladaj nowych topikow, jesli nie masz nic do powiedzenia, ok? Szanujmy sie nawzajem.

Gość kaczka podcieraczka
ja nie mam wciecia , a nawet więcej - mam duży brzuch , to moja najsłabsza część ciała i wiesz co ? jak założę gacie z wysokim stanem , to ten brzuch tam sie mietosi , wybula spodnie i wygladam jak baryla biodrówki są dla mnie NAJLEPSZE - oczywiscie nie takie , z których wyglada cała dupa , takie biodrówki z tych wyższych - ale jednak biodrówki każdy chyba najlepiej wie, w czym mu dobrze

nie gwałćcie naszego poczucia estetyki... :-o naprawdę....

Gość eszzz
a to niby czemu ??? biodrowki odpadaja przy wcieciu w talli??

.... fryzjer i solarium to nie wszystko :-o Trzeba jeszcze dbac o sylwetkę ... A zwały tłuszczu wypływające spod garderoby nie podniecają nas facetów... zrozumiano? :-o

Gość kundrie
załozycielowi wydaje się chyba, ze jak biodrówki to musi byc i brzuch na wierzchu :o ja tan spodni wyższych niż ok. 1cm do pępka nie toleruję, bo się w nich duszę. a czy mam wcięcie w talii czy nie to już moja sprawa :P typowo kobiecych spodni nie będę nosić, bo nie mam ochoty aby przy siedzeniu w pracy spodnie dusiły mnie pod biustem :P osobiście nie lubię tylko takich bartdzo niskich biodrówek, jakoś tak nędznie dziewczyny w nich wyglądają.

Gość kundrie
poza tym nie ubieram się po to, zeby facetó podniecac :P a tak poza tym to zbyt wymagający nie jesteście, wystarczy, ze wam laska zaświeci krótką spódniczką to już sie ślinicie :P

Gość Jaaap
Czlowieku, a co to kogo obchodzi co sie tobie podoba? Czy tez reszczie facetow? Nie podniecicie sie na nasz widok, to wasz problem;| Sorry, ale kobiety nie sa od dbania o podniety chlopow!(choc moze ty myslisz inaczej) A to co ktos ubiera, to tylko i wylacznie jego sprawa!

ok, to juz sobie noście te biodrówki :-o jakby co to ja was ostrzegałem 🖐️

Gość Jaaap
No ale sorry, ostrzegasz przed czym?? Przed brakiem powidzenia?? ooo , no przepraszam cie bardzo, ale jesli jakis facet leci wylacznie na wciecie w talii to jest jakis ograniczony umyslowo, i nie sadze by jakakolwiek dziewczyna go chciala!

...a zgrabne tyłki można na palcach jednej ręki policzyć, taka prawda... :-o

Gość kaczka podcieraczka
a ja nie noszę tego czy tamtego , zeby podniecac facetów , tylko dla swojej wygody albo dlatego , że MNIE sie cos podoba weź sie gościu nie osmieszaj

Gość Jaaap
Ciekawe czy ty masz fajny tylek :O Zapewne na jego widok byly bysmy tak samo zdegustowane, jak ty na widok biodrowek u dziewczyny bez wciecia w talii... Ogolnie to smieszny jestes...

Gość co to sa biodrowki

załamac sie można... :-o WY KOBIETY NIE UBIERACIE PO TO, BY PODOBAC SIE NAM FACETOM? :D żarty trzeba miec umiar i poczucie estetyki, a wam tego po prostu brakuje :-o ile kobiet dba o sylwetkę i wylewa pot na siłowni... na rowerze... biega.... no ile? 5%? zgadłem? taka prawda, dla was liczy sie tylko fryzjer, ładne pantofelki i nowa torebka.... a jak przyjdzie co do czego i jesteście z facetem w łóżku to dziwicie się, że kończymy tak szybko i odwracamy sie na drugi bok ... :-o a na co mamy patrzeć? echhhhhh, szkoda słów......

Gość kaczka podcieraczka
tak , własnie tak a teraz nadmuchaj gumową lale , jak kazdego popoludnia i ruszaj w tango adios

feministki od siedmiu boleści....... :-o nic dziwnego że przyrost naturalny spada... to wasza wina :-o

Gość kaczka podcieraczka
mam spora nadwagę, ale nie przeszkadza mi to bo mąż i tak zawsze pijany z pracy wraca :classic_cool:

Gość oj piotruś
prosze - miej poczucie estetyki i nie pokazuj mi więcej swojego wacka :-o OK ? Szanujmy się nawzajem......

Gość Jaaap
Buahaha, jestes zalosny gosciu! Po pierwsze, kto ci powiedzial, ze nie cwiczymy?? Nie znasz nas, wiec zamknij morde! Po drugie ja do facetow nic nie mam(na pewno nie jest feministka, a to ze kobieta sama sobie umie radzic to po prostu niezaleznosc), tylko ty jakis nieudany jestes! A poza tym, nie widzisz oblesnego miesnia piwnego u facetow?! :O i co kobiety nie moga wybrzydzac, ale faceci owszem?? Idz sie gosciu gon z takim tokiem myslenia. Psujesz reputacje swojemy gatunkowi.

... i żebys wiedziała, lepiej chyba nadmuchac sobię lalkę niż iśc do łóżka z hipopotamem w biodrówkach i kusej bluzeczce :-o

Gość Jaaap
A wiesz co... ja np wolalabym przespac sie z hipopotamem, ktory jest inteligentny, niz z amantem niczym z serialu brazylijskiego, ktory mam pustke w glowie (jak ty!)

... i jeszcze te rozstępy na udach i tyłku..... :-o i jak tu zabawiać sie z taką "miss" w łóżku przy zapalonym świetle? :-o