Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silvia27

WROCŁAW - PRYWATNE ŻŁOBKI - PILNE !!!!

Polecane posty

Witam, tak jak w temacie, pilnie poszukuję prywatnych żłlobków we Wrocławiu. Zapraszam do pisania na forum lub na mój nr gg podany pod nickiem.

nikt nie zna ani jednego prywatnego żłobka we Wrocławiu ??? :( :( :(

Gość jolka234
słyszałam o takim malutkim domowym przedszkolu nazywa się "Ulica Sezamkowa" i znajduje się właśnie na Sezamkowej ale nie wiem jaki numer.

dzięki, zaraz poszukam jakiś namiarów na nich :) a swoją drogą to czyżby w tak dużym mieście jak Wrocław nie było prywatnych żłobków ??!!??

Gość aannggeellaa
604791292 to numer tel do właścicielki ulicy sezamkowej. napisz czy ci sie udalo skontaktowac

Sprawdziłam na mapie gdzie jest ul.Sezamkowa i niestety jak dla mnie to drugi koniec miasta dlatego nawet tam nie dzwoniłam :(

Gość też jestem z dużego miasta
i choć się starałm to nie znalazłam żadnego prywatnego złobka. Mało tego szukam teraz zajęć przedszkolnych ale prowadzonych z rodzicami i też nie mogę znaleźć :O

Gość gochana
JEŚLI WYBIERASZ SIĘ NA ZABAWĘ SYLWESTROWĄ I ZASTANAWIASZ SIĘ GDZIE W TYM CZASIE BĘDZIE TWOJE DZIECKO... ZAPRASZAMY DO KLUBU MALUCHA WESOŁA KRAINA KTÓRY ORGANIZUJE ZABAWĘ DLA DZIECI OD 2go ROKU ŻYCIA. PROPONUJEMY: * ATRAKCYJNĄ CENĘ * MASĘ ATRAKCJI * PROFESJONALNĄ OPIEKĘ * PYSZNE JEDZONKO * NOCLEG Na co dzień Wesoła Kraina zajmuje się opieką nad dziećmi od 6-go miesiąca życia. Serdecznie zapraszam na stronę internetową. KONTAKT: KLUB MALUCHA WESOŁA KRAINA UL. SZCZEPOWA 22 (OŁTASZYN) WROCŁAW TEL. 071/368-17-52 LUB 697656705 WWW.WESOLAKRAINA.EU