Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakamuflowana

Czy mając niespełna 23 lata jestem już starą panną.

Polecane posty

Gość ja już byłam wtenczas zaręczon
a, spiesz się bo wiesz jak skończysz .

Gość do niebieskookiej
Nie wiem ile już tych topików założyłaś ale ja przeczytalam wystarczajaco zeby stwierdzić że jesteś i zostaniesz starą panną bo jesteś nienormalna, dzika i coś z tobą nie tak :O. A jeśli jakiegoś uda ci się złapać to juz teraz mu wspolczuje ziemniaku !

stańczyk - dlaczego ? łap buziola w oko 😘 lesio - czy ja wiem, mogę się objadać czekoladą do woli, mogę chodzić w bylejakich dresach po domu, mogę oglądać co chcem i kiedy chcesz...luz blues w pełnym wymiarze :classic_cool: chyba już nie będę nikogo szukać : :O 🖐️ .........no chyba, że mnie przekonasz :D

wiesz... mi osobiście ta Twoja dzikość się podoba... ;) a co do żywota samotnika... hmm... ja też nie narzekam ;) niestety zawsze jest jakieś ale ;) czasem człowiek przytuliłby się do jeża... ;)

zatem nie rozumiem, dlaczego mnie nie podrywasz :D 🖐️ ? też tak myślę, że z czasem w pojedynkę jest jakoś nie tak = /

no wiesz :D ja czasem mam wrażenie, że moja połówka wylądowała po 2.stronie globu :O 🖐️ więc to (wyżej)...mogłoby być nawet dobrą wiadomością :D 🖐️ branocka !