Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtgth

Dlaczego oceniacie facetów tylko po wyglądzie?

Polecane posty

Bo wolę zadbanego faceta niż obdartucha w powyciąganym swetrze i spodniach sztywnych od brudu. Taki mężczyzna będzie potrafił o mnie zadbać, szanować mnie i dostrzegać to, że dla niego ja dbam o siebie. Nie chodzi tu o przesadne wymuskanie, bo to wygląda śmiesznie i świadczy o narcyzmie, ale ładne paznokcie, czyste włosy i świeże ubranie to mus.

Gość 84949
to nie narzekajcie glupie pipy, ze my grubych nie chcemy i jak przytyjecie, to wam to wytykamy.

Gość Zabcia0031
Moim zdaniem niektorzy faceci są bardzo przeczulani na temat swojego wygladu a wkoncu to nie szata czyni Faceta tylko to co ma w sobie niektorzy sa piekni, umiesnieni, wogole nie ma się im nic do zarzucenia a tak naprawde sa pusci w srodku i tylko im jedno wgłowie:/ i nie bede sie wypowiadac co niestety ale wiekszac facetow rowniez ocenia dziewczyny po wygladzie a nie wiedza jak naprawde jest ze ona jest pusta rozpieszczona i rozwydrzona ale tak naprawde piekna zgrabny ma tyłeczek to jest wogole bez sensu zacznijmy doceniac ludzi jacy naprawde sa a nie co nosza lub tez jak wygladaja:/:/:/:/

Gość Aśka 21 lat/
wygląd jest najważniejszy,nie oszukujmy się,odpowiedzcie sobie same:związałybyście się z brzydkimi facetami?? a jesli mój facet straciłby ręke lub nogę top bym go zostawiła,jest jeszcze tylu innych facetów

Gość Aśka 21 lat/
A co może być ważniejszego w związku, niż dwoje pięknych osób?

Gość ta a jak dojdziesz
do 30 to staniesz sie aseksualna i zaden na ciebie nie spojrzy, szcesliwego zycia

Gość ołnoł
Stonka_a - tu nie chodzi o dbanie o siebie, ale o wyglad w rozumieniu piekna twarz i sylwetka.

Gość Takashi Kunishige
Dlatego cieszy mnie nieszczęścia kobiet na tym forum. Że bije, rzucił, zostawił, zneca się, nie ma czasu Ha ha ha macie za swoje głupie baby

Ołnoł -> a dbanie o siebie to już nie ma nic wspólnego z wyglądem? Dla mnie ma, i to wielkie. Facet nie musi być piękny na zewnątrz. Mój Mężczyzna uwiódł mnie pięknymi, ciepłymi dłońmi i czułym głosem, kiedy opowiadał mi o swoich pasjach i marzeniach.

Gość Aśka 21 lat/
Dlaczego mam być aseksulana? Jestem pienkna i zawsze bende, rozómisz?

Gość Aśka 21 lat/
ktoś sie pode mnie podszywa ładne kobiety mają ładnych facetów i na odwrót:)

Gość taki ktoś
To ja powiem tak ; w mojej poprzedniej procy był facet BHP -owiec . Wzrost ;175 max waga; 120kg. około włosy ;brak głos ; boski Wygląd ogólnie nieciekawy , wszystkie kobiety uwielbiał go i podkochiwałyi flirtowało .Potrafił z wad zrobić zalety - uwielbiam go do dziś .

w mezczycnie musi byc to cos co bedzie przyciagac za kazdym razem corz sliniej, cos takiego musi miec tez kobieta ...ale trzeb atrafic na odpowiednia osobe zeby cos takiego poczuc i mysle z ejest to niezalezne od wygladu...

Gość Zabcia0031
no własnie nie musi byc piekny na zewnatrz zeby był czuły wyrozumiały i wogole troskliwy kochajacy moim zdaniem faceci patrzacy na Kobiety tylko piekne i ładne to głupota tak samo jest z dziewczynami moj facet tez nie jest za przystojni a jednak ma cos wsobie miłego troskilwegi a przedewszystkim Kochajacego dba o mnie i chce dla mnie jak najlepiej a nie jest za przystojny nie widze powodu wogole dlaczegoi niekturzy patrza tylko na ten wyglad wyglad jest czasami błedny do tego co ma sie w sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Takashi Kunishige
Z taką bym się nigdzie nie pokazał bo odrazu ustawiłaby się kolejka klientów którzy pytali by się "Kiedy jesteś wolna?"

Kiedyś miałam ładnego faceta. Zostawił mnie, bo nie chciałam nosić szpilek, mini i pończoch (w zimie, kurde mol, skończyło by się w gipsowych pończoszkach) i dziękuję mu za to, bo mnie obudził z idiotycznego snu. Teraz znalazłam faceta, dla którego jestem seksowna w dresach szorując wannę w sobotę po południu ;)

Gość moj mezczyzna musi miec
Mysle ze nic nowego nie wniose ale to sa rzeczy podstawowe które licza sie w wygladzie zewnetrzym faceta i wiekszosc normalnych babek zwraca na to uwage bo która kobita chce miec niedomytego grubawego chłopa z tłustymi włosami i ubranego jak ze szmateksu..? Pytam sie ja WAS ! podstawowe wymogi których niestety niespełna wielu polskich pseudodzentelmenów spod ciemnej gwiazdy a wiec: ładne oczy niezbyt wydatne usta ładne zadbane włosy - ogolnie dobra fryzure, ale nie pół opakowania zelu na głowie!! sredniego wzrostu lub wysoki-niscy niestety odpadaja miec fajna sylwetke ale nie jakis przypakowany fajnie sie ubierac miec czyste paznokcie miec czyste i dobrze dobrane do ubioru buty ALE JESLI MA TE WSZYSTKIE CECHY WYGLADU ZEWNETRZENEGO A CHARAKTER BEZNADZIEJNY I ZERO DOBRYCH MANIER TO RZUCAM NAWET TAKIEGO PIEKNISIA W DIABłY !!

Gość ja rowniez mam takiego chlopca
ktory nie jest zbyt przystojny, ale przy nim zawsze moge byc soba, dla niego jestem piekna nawet jak zaloze zwykla koszulke, niestety zdarzaja sie tez faceci dla ktorym kobie zawsze musi byc,,zrobiona'', jakby wyciagnieta z kolorowego czasopisma, wydaje mi sie ze pzy takich facetach kobiety niezbyt dobrze sie czuja, sa niepewene siebie i zazdrosne, ze zjawi sie doskonalsza

Gość potomstwo
dzieje pewnego małżeństwa: Ona była bardzo ładna , on sporo starszy ale wyjątkowo brzydki, nieatrakcyjny z wygladu no i zbudowany tak jakoś- nieatrakcyjnie. Mieli dwie córki- niestety dziedzictwo po ojcu. Córki stały się młodymi kobietami, zawsze podpierały ściany, nikt się nimi nie interesował, chociaż były inteligentne i interesujące. Ona ich matka - dziś płacze z tego powodu, cierpi wraz z córkami i czuje się winna. Może TO też trzeba uwzględnić? Dodam, że czasami ten brzydki jest też wyjątkowo podły, kawał drania i świni.

Gość Takashi Kunishige
To wszystko jest nic jak ktoś ma wady. Wtedy nawet jak jest zadbany, w miarę dobrze wygląda to wszystko przegrywa z tą cechą.

Gość ja rowniez mam takiego chlopca
dla mnie czlowiek zadbany to jedno, a piekny cos innego bo mozna byc zadbanym brzydalem i pieknym brudasem

Gość nie poddam sie
buahahhaha, nagle okazuje sie, ze wiekszosc z was ma brzydkiego faceta. smiechu warte. gdyby to byla prawda, nie powstawaly by takie watki, jak ten, bo kazdy "brzydal" znalazl by kobiete.

Gość Takashi Kunishige
Życie jest stosunkowo krótkie. My bez szans na dziewczynę jakoś to przetrzymamy. Potem to już wogóle jakoś zleci.

Gość to ja dodam ze w moim zyciu
bylo dwoch facetow, pojawili sie mniej wiecej w tym samym czasie i musialam zdecydowac, ktory jest dla mnie wazniejszy jeden przystojny, pewny siebie, ale dosc sztywnacki i powsciagliwy drugi przecietny, nawet brzydki, ale bardzo przystepny, potrafil okazywac uczucia, nie wstydzil sie tego i dla mnie juz bylo jasne kogo wole miec przy swoim boku:)

- KOBIETY: ocenia u faceta głównie charakter i status zawodowo-finansowy (to płeć o bardzo zmaterializowanym systemie wartosci ), w mniejszym stopniu wygląd. - FACECI: oceniamy u kobiet głównie charakter i urodę. A status zawodowy kobiety jest dla nas najmniej istotny. Nawet ostatni temacik był: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3462313

Gość Aśka 21 lat/
k.rwą nie jestem,nie wyładowuje swoich frustracji na innych

dlatego, ze faceci brzydale czesto maja niskie poczucie wartosci, akurat moj nie mial i nie bal sie ze go odrzuce, zaryzykowal i za to go kocham:)

Gość Takashi Kunishige
Ten kto nie widzi że ma szanse z reguły nie robi zbyt dużo albo nic. A jak jeszcze na dodatek spróbuje coś zrobić. Np porozmawiać z dziewczyną a od niej powieje chłodem to jest już utwierdzenie się w przekonaniu że nie ma szans u żadnej która mu się spodoba.

facet.rocznik1978 -nie zgadzam sie, ten przystojniejszy mial lepsze wyksztalcenie i perspektywy na przyszlosc i bylo po nim widac, ze sprawy materialne sa dla niego bardzo istotne, a to dzialalo na mnie wlasnie odpychajaco