Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtgth

Dlaczego oceniacie facetów tylko po wyglądzie?

Polecane posty

Gość Takashi Kunishige
kota

Gość powiem
No to przegrałeś życie hahaha........

Gość Takashi Kunishige
To raczej te kobiety ze spaczonym mózgiem przegrały życie. Diamenty nie czynią damą ... a pewnego dnia będzie bardzo zdziwiona

Gość powiem
musze Cię rozczarować - ale nie :(

Gość powiem
Takashi Kunishige; 'To raczej te kobiety ze spaczonym mózgiem przegrały życie.--- tu się zgadzamy - ale ja się do nich nie zaliczam . Diamenty nie czynią damą ... a pewnego dnia będzie bardzo zdziwiona--- zgadzam się z Twoją wypowiedzią w 100 %

Kobiety są rózne. Czasem jak słucham niektórych rówieśniczek wychowanych w tzw. klasie średniej to mam wrażenie że jakby im dać pełnie władzy na jeden dzień, to pierwszą ich decyzją byłoby przywrócenie majątkowego cenzusu wyborczego (z myślą o przyszłych dniach). Faceci nie potrafią tak wartościować materialistycznie i klasowo, jak to potrafi wiele kobiet. Czasem jest w tym doza pogardy (na szczęście nie wszystkie kobiety takie są)

Gość powiem
na szczęście :)

Gość dis
1. wygląd, z tym, że nie ważne czy facet podoba się moim przyjaciółkom, najważniejsze żeby podobał się MNIE 2. charakter 10. może i faktycznie zarobki się liczą, ale nie chcę, żeby zarabiał 10 000 na miesiąc, tylko żeby utrzymywał się mniej więcej na moim poziomie (nie chcę pasożyta :P)

Gość Takashi Kunishige
Ja nie jestem spaczony przez kolorowe gazety, filmy erotyczne. Niestety nie wiem czy chciałaby mnie myśląca dziewczyna. Prędzej znajdę jakąś ładną ale nijaką. A ja nawet nie oglądam się latem za dziewczynami jak idę. Bo jak patrze to facetom się aż głowa kręci jak w kreskówkach

dis : Dlatego ja wolałbym kwiaciarkę zaocznie studiującą (dla hobby) historię sztuki od pani adwokat :-) :-) (z moją pensją urzędniczą spory dystans by mnie dzielił do tej drugiej) :-)

Gość powiem
Niestety nie wiem czy chciałaby mnie myśląca dziewczyna- facet aleś ty zakompleksiony . To znaczy że masz szanse tylko na głupią lalke ? Znam i takie - żel ni ciebie - niedowiarku . Kazdy z nas ma wady i zalety sek w tym by umieć z wad zrobić zalete . Jak się nie da to przynajmniej umiec się z siebie śmiać .

powiem ; To chyba nie było do mnie. Ja nie jestem zakompleksiony. Uważam że każdy ma swój świat. I studentka-kwiaciarka by mi pasowała bardziej od prawniczki :-) :-)

Gość powiem
facet - jak ostatnia Twoja wypowiedź ma się do ; Uroda kobiety ważniejsza od jej statusu zawodowo-finansowego. I tyle . Bo już nie rozumiem .

Gość powiem
Facet - nie nie do ciebie był wcześniejszy wpis .

powiem : Bo to prawda. U mnie (i pewnie nie tylko) liczy się charakter i uroda. Sam byłem na dwóch wydziałach uniwerku i woogóle nie marzy mi się typ Ally Mc Beal. :-) Jestem typowym facetem :-D

choć wiem o co ci chodzi :-) Jeśli ładniejsza i z charakteru będzie prawniczka - to podryw do niej. Ale to nie wyklucza moich wcześniejszych wpisów

Gość powiem
facet;woogóle nie marzy mi się typ Ally Mc Beal.- dlaczego , bo była płaska , nie ładna , tępa , czy przebojowa , zaradna , odważna , dziwna , tajemnicza , itd...

Gość Takashi Kunishige
Może nie mam dziewczyny bo nie chodzę do kościoła i Bóg nie chce mi pomóc

powiem : Woogóle nie przykładam wagi do rozmiaru kobiecego biustu. Moja chierarchia kobiecej urody: twarz-oczy-pupa-sylwetka. Ally Mc Beal - w realu jej odpowiedniczki bywają inne. Ech, ja kiedyś pracowałem doraźnie, miałem kłopoty, złapałem co było. Troche lekcji wyniosłem (smak wartościowania klasowego) , sytuacja sie zmieniła, ale pamietam. Musze się powoli zbierać :-)

Gość powiem
Takashi Kunishige--- teraz Brdzisz !

Gość powiem
facet.rocznik1978 . Moja chierarchia kobiecej urody: twarz-oczy-pupa-sylwetka--- fajna chierarchia, doceniam szczerość .

Gość powiem
nie wiem, nie wchodze na wszystkie tematy , jednak znam Twoje poglady w innych tematach , spotkaliśmy się już wiele razy .

Gość powiem
facet.rocznik1978--- ciekawość to 1 stopień do piekła

:-D (pewnie polityka, a już myślałem że widziałaś mój topik z nagą fotką z zasłoniętą twarzą. Już zlikwidowany przez moderatorki) :-D

Gość powiem
facet.rocznik1978-- widziałam hahaha

:-D Zlikwidowali :-( Powstała \"kontynuacja\" niektórym zabawa się podobała i nie chcieli rezygnować. Ja nic nie dałem do \"wersji cenzurowanej\". Skoro tak to ma wyglądać to (jak mawia K. Kononowicz) niech nie będzie niczego :-)