Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtgth

Dlaczego oceniacie facetów tylko po wyglądzie?

Polecane posty

Gość powiem
Takashi Kunishige--- prosiłam żebyś wymienił te zalety i wady a ty bredzisz ! Konkrety - zlituj się ! Ile mam czekać . Dawaj i tak cię nie widze !

Gość Takashi Kunishige
Ale jakie ? Fizyczne czy psychiczne ?

Gość nie odmieniaj
jakie tam masz obojętnie jakie chcesz :)

Gość powiem
I takie i takie :):):) Nareszcie :)

Gość Takashi Kunishige
I tak wady przysłaniają zalety Jak chodzi o fizyczność to napewno dobry wzrost i sylwetka A jak o psychikę to i tak nie ma to znaczenia. Lubię zwierzęta - mam psa i kota stosunkowo lubię dzieci (moja mama swego czasu pracowała jako opiekunka do dzieci) Każdy normalny człowiek nie ma na mnie nic złego do powiedzenia bo nie ma takich faktów. To wszystko nazywa się nic. Nie będzie łatwo samemu ale jakoś trzeba dać radę. Może mi się poszczęści i Bóg zabierze mnie szybciej

Gość powiem
Może mi się poszczęści i Bóg zabierze mnie szybciej --- ale kokietujesz - hahaha.. dobre - przestań . Masz więcej zalet niz myślisz tylko żle na to patrzysz . Dziewczyny uwielbiaja facetów , kochajacych dzieci .

Słowa nicku: \"nic nie myśle\" : faceta.78 zalety: ma ich parę, słowo! \"ego wady: z czasem zaczyna się dostrzegać coraz więcej, ale tak chyba jest z kazdą osobą, gdy mija etap fascynacji\" \"etap fascynacji\" - ? ? Podrąż temat proszę ;-)

ja oceniam faceta po wygladzie. powinein byc ladny zebym nie musiala sie jego wstydzic, proste

Gość Takashi Kunishige
Nie wiem co jest bardziej realne. To że Gołota zdobędzie tytuł (akurat wraca i ma gwarancje na piśmie że dostanie jeszcze jedną szanse w lutym 2008 jeżeli wygra dwie walki) Czy to że ja będę miał dziewczynę do tego czasu

Gość Takashi Kunishige
Czyli facet musi być jak ładny piesek żeby się nim pochwalić. Albo jak ładny Ken do Barbie. Niektórym rozwój mózgu nie idzie w parze z wiekiem

Gość TV4
krejzol - tylko ciekawe, czy takiego znajdziesz? Bo kazdy facet bedzie sie wstydzil pokazac z takim pustakiem, jak ty. Chyba, ze jakis dresiarz, to wtedy bedziecie do siebie pasowac 🖐️

Gość Powiem
Na Gołote nie stawiam na Ciebie tak . Uda Ci się zdobyc kobiete- wystarczy że uwierzysz w siebie . Nie badz szarą myszką . Ja w Ciebie wierze . Wymieniłes wiele swoich zalet - masz zalety! nie tylko wady - jak każdy człowiek . Zobacz w lusto i powiedz sobie że jesteś wartościowy nie tylko dlatego że jesteś ładny - a jesteś - tak myśle :) Trzymam kciuki --- będzie dobrze :)

Gość Takashi Kunishige
Moja mama mówi że muszę poznawać dziewczyny. A ja nie wiem czy bym mógł być z kimś i bez powodu powiedzieć "fajnie jest ale musze spróbować z innymi żeby zobaczyć która będzie dla mnie najlepsza"

Gość powiem
masz 25 lat - umów się z dziewczyną - bo mamusia wiecznie żyć nie będzie ! Chyba wiesz to z biologi :)

Gość Takashi Kunishige
Ale mówić się z kim ? Poczekam aż przestanie mi się podobać albo poprostu nie bede jej widywał ta dziewczyna o której pisałem

Gość YUP
Co? Jak przestanie Ci sie podobac dziewczyna to z nią pogadasz? Nie rozumiem

Gość Takashi Kunishige
To może spodoba mi sie taka u której będe miał jakimś cudem szanse

Gość powiem
Takashi Kunishige--- ręce mi opadaja - uwierz w siebie człowieku , co masz do stracenia - nic :)

Gość Takashi Kunishige
Ja wolę się nie ujawniać i mieć co mam. Los może da mi szanse kiedy indziej

Gość lepiej nie ryzykowac
i nie podrywac, bo mozna jeszcze takich slow od podrywanej dziewczyny uslyszec, ze w ogole odechce sie zyc :/

Gość powiem
tak , świetnym prowokatorem :):):):):) Pa PA.....

Gość Takashi Kunishige
kto jest prowokatorem ?

Gość as....
facet 78 wkocnu sie przyznal ze leci na wyglad i to jego sprawa ale wczesniej tak ladnie sie wypieral :D

Gość pan
tez zauwazylem ze tak strasznie pragnie kontaktu z mlodszymi i jesli ktos napisze na jego kopyto to strzela ze to jest jakas mlodsza dziewucha lub studentka. :D

Gość powiem
Takashi Kunishige--- pytanie retoryczne . Kto ?

Gość pan
facet i dlaczego denerwujesz sie jak dzieciak przeciez ktos wyzej dobrze napisal przeczytaj sobie swoje wpisy podniecasz sie jak napisze jakas mloda ponizej 26 jesli napisze zgodnie z twoim myslenie to koniecznie musi to byc mloda ponizej 26 bo nie mzliwe zeby pisal to ktos starsze..smiech na sali...

Gość Takashi Kunishige
Czy facet.rocznik1978 jest prowokatorem ?

Gość Takashi Kunishige
To ktoś o nicku -powiem- tak sądzi