Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtgth

Dlaczego oceniacie facetów tylko po wyglądzie?

Polecane posty

Gość Takashi Kunishige
1 Wygląd 1 Status 5 Charakter Chyba że facet

Gość u mnie jest tak
charakter-wyglad-status u facetow jest tak: wyglad-status-charakter

Gość Takashi Kunishige
Facet musi mieć jeszcze poważanie w środowisku. A jak jeszcze ma wielbicielki to już wogóle super gość

Takashi Kunishige : Podoba mi się twoje myślenie (jeden z uroków dzieci PRL). Z twoimi rówieśniczkami (i podobnie jak z dziewczynami kilka lat ode mnie młodszymi) najmilej się rozmawia :-)

Gość powiem
facet.rocznik1978--- przedstawie to łopatologicznie ; facet 1; - status społeczny b. dobry - charakter ; ciapowaty - wygląd ; Boski inne cechy ; praca w firmie ojca , dobrze płatana, itd..., osoba nuda nieciekawa , z wyglądu ideał , Facet 2. - status społeczny ; średni , przeciętny - charakter ; idealny , osoba przebojowa , zaradna życiowo ityd - wygląd ; typowy, przecietny , inne cechy ;ambitny , przebojowy , zarobki przeciętne , pracowity , błyskotliwy , zabawny . Jak myslisz który ma szanse u kobiety ten ładny , który dostał wszystko na tacy , czy ten który jest ambitny i dazy do celu ?

powiem : Fajny masz sposób myślenia. Serio. Gdyby jeszcze większośc taki miała. To byłoby pieknie. ;-) (ps: pewnie jeszcze jesteś studentką, poniżej 26 lat) :-)

Gość powiem
zgadza się - cholera - wszyscy zbyt szybko mnie tu rozpracowuja . ps. Ja tak myśle po prostu .

Gość to twoje myslenie sie zmieni

Gość u mnie jest tak
facet.rocznik1978 czas kupic okulary, moja tabela wyglada inaczej

Gość Takashi Kunishige
Ja jestem nie ładny, nie zaradny, nie śmiały (bardzo) nie mam umiejętności i właściwie już siebie skreśliłem Na domiar złego podoba mi się dziewczyna. Na cholerę mi to. Nie wiem kto się za to odpowiedzialny. Zapewne Szatan robi sobie ze mnie jaja

Gość powiem
Nie zmieni się już - choc nie wszyscy musza miec takie zdanie jak ja .

Gość Zenekk
zaradny = szansa, ze bedzie duzo zarabiac. napiszcie to wprost :o

Gość Katki ktoś
Takashi Kunishige--- powiedz , kto chce mieć zakompleksionego facet .Facet musi być twardy -, miec własne zdanie , ambitny i przebojowy . Własnie dlatego nie masz dziewczyny , bo sam w siebie nie wierzysz .

Gość Takashi Kunishige
Ja nie wiem jakie funkcje powinna mieć kobieta żebym ją utrzymywał. Utrzymywać to ja mogę fajny w miarę moich możliwości dobry (pewnie już trochę używany) samochód. To rozumiem. A kobieta ? Jeszcze ją inni będą "wypożyczać" bez mojej wiedzy. Jeszcze nie będzie chciała wykonywać poleceń. A płacić trzeba

Gość Takashi Kunishige
wygląd = charakter Charakter jest kształtowany nie tylko w domu ale też w szkole podstawowej. Jak tam ci udowodnią że jesteś brzydal do niczego to tak już zostanie

Gość Zenekk
"Facet musi być twardy -, miec własne zdanie , ambitny i przebojowy ." ta, a pozniej sa watki "facet mnie bije", ale w koncu jest twardy :o albo "facet odszedl" "facet mnie zdradzil", a czemu sie dziwic w koncu jest przebojowy i moze miec kazda :o Wiec proponuje sie zastanowic, co wlasciwie chcecie od faceta.

Gość Takashi Kunishige
Chcą się licytować z koleżankami co mają w domu i gdzie były na wakacjach

Gość powiem
zaradny ; owszem nie bede przymierac głodem , co w cale nie znaczy ze ja bede siedziała w domu i bede kurą domowa - czekającą aż ktoś poda mi wszystko na złotej tacy . ;Hasła odpowiadające 'zaradny' Grupy synonimów: * dbały, gospodarny, opiekuńczy, troskliwy, zapobiegliwy, zaradny * chwacki, obrotny, operatywny, przedsiębiorczy, zaradny, zuchowaty

Gość RPG to wymysł szatana
jak nie chcesz przymierac glodem, to moze sama idz do pracy. A tak, zapomnialem, ze ksiezniczki nie pracuja.

Gość powiem
do Facet; Ewentualnie dziecko PRL-u,--- nie hahaha...

Gość Takashi Kunishige
Ja ewentualnie będe z dziewczyną która za mnie będzie zaradna. Może nawet (było by dobrze) wiecej ode mnie zarabiać.

Gość powiem
RPG to wymysł szatana--- bez obrazy ale czytaj całość a nie tylko fragnęt wypowiedzi . "Patrzeć to nie znaczy widzieć "- wytłumaczyć ci sens wypowiedzi czy zajrzysz do ksiązki ?

Gość Takashi Kunishige
Patrzeć to nie znaczy widzieć to znaczy że dostaniecie nauczkę za swoje zachowanie i patrzenie na wygląd i portfel

Gość powiem
Takashi Kunishige- Boże z kim ja rozmawiam ? To była aluzja do czegoś innego . Jak chcesz znać moje zdanie na temat wyglądy faceta to inaczej powiem ; Najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu - ale nie wiem czy zrozumiesz !

Gość Takashi Kunishige
To jak się pokazać ? Bo nie jestem pawiem i nie mam piór

Gość powiem
a co masz ?