Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem blada twarz

Która z Was jest blada jak ściana i nic sobie z tego nie robi???

Polecane posty

Gość Jestem blada twarz

Jestem biała jak mąka i mam to w dupie :) Nie zamierzam smażyć się na plaży, czy na solarium, a śmierdzącymi samoopalaczami nie będę się mazać. Mam to gdzieś, że uważacie że tylko opalone dziewczyny są ładne :P Moim zdaniem ( i nie tylko moim:))moje ciało wygląda ładnie nawet jak jest nieopalone. A mój facet uważa, że dzięki temu jest delikatniejsze :) Pozdrawiam wszystkie blade :)

Gość Jestem blada twarz
Nie wierzę, że siedzą tutaj same opalone :P

Gość grt1y6
ja jestem blada i juz mam trzesawke na sama mysl o lecie:O teksty "ales ty biala", a ja po prostu bardzo wolno sie opalam:( balsamy brazujace zostawiaja smugi:( Moze przejde sie na solarium..:(

Gość corka mlynarza
ostatnio sie mnie kolezanki pytaly czemu jestem taka blada

ja:) i jeszcze stosuje peeling rozjaśniający:-) To ty nie wiesz, ze solarka już dawno jest passe??????/

Gość grt1y6
solarka jest passe, ale zawsze lekko opalone cialo ladniej wyglada:( a ja nawet po miesiecznym pobycie nad morzem bylam blada!!:O

Gość Jestem blada twarz
Jak dla kogo :o Moim zdaniem opalone ciało wygląda tak samo ładnie jak blade, pod warunkiem, że oba są zadbane :)

Ja jestem blada i też mam to w dupie :) Smaruję sobie balsamem brązującym jedynie nogi (a raczej łydki), bo mam tak popękane naczynka i to je troszkę maskuje, a tak poza tym to jestem blada :) A na teksty \"ale jesteś blada\" odpowiadam \"fajnie, nie?\" ;)

Gość Trinity88
Ja na takie teksty kobiet(bo faceci nigdy nie mowia takich rzeczy) odpowiadam: dziekuje za komplement, takze uwazam, ze slicznie wygladam:)

Ja też jestem blada i już mi się czasami chce rzygć na widok tych dziewczyn spalonych na solarium. Piętnastolatka chadzająca regularnie na solarium i mająca twarz tak zniszczoną, jak 30-latka- to już nic dziwnego:O

Gość bladzioszka 23
też jestem blada, ale nie uważam się przez to za lepszą od "spalonych solerek" ani gorszą przez to, ze jestem "blada jak dupa". Po prostu taka ma uroda.

Gość czipsikkkk
ja tez jestem blada :-P nie jestescie same :-) w lato chodze nad rzeczke i delikatnie sie opalam... a w zime jestem biala jak snieg :-) wole byc biala niz miec kolor ziemniaka ..bo niestety po jakims czasie regularnego chodzenia na solarium..tak sie wyglada

Gość witajcie w klubie
🖐️

Gość bladzioszka 23
przy okazji zapytam - jakich podkladów i pudrów używacie bo ja mam problemy z doborem kolorów.

Gość bladzioszek
ja jestem blada, do tego wystarczy troszkę słońca i piegi mi wyłażą, ale lubię siebie,

Gość bladzioszek
ja z reguły nie używam, a jak muszę to clinique 02

Gość bladzioszek
ja z reguły nie używam, a jak muszę sie pomalować na jakąś większą okazję to używam to clinique perfectly real makeup 02, ładnie sie dopasowuje do koloru skóry,

Gość bladzioszka 23
mi też piegi wyłażą latem mimo że unikam słońca:)

Gość bladzioszek
wczesniej sie pospieszylam

Gość ja tez jestem blada i nie
zamierzam sie zmazyc na slocu ;) z roznych powodow. Dodam jednak,ze od czsu do czasu smaruje twarz tymi smierdzacymi samoopalaczami,ale tylko dlatego,zeby zakryc niedoskonalosci.Gdy mam naturalny odcien skory widac mi przebarwienia .Samruje jednak tak,ze pewnie nitk nie widzi bym byla ciemniejsza :D no i ok , bo mi na tym nie zalezy. Widze jak znajomi chodza na solarke i szkoda mi ich, bo niszcza sobie skore i narazaja sie na choroby skory. Ale nie chce mi sie juz im tego chodzenia na solar wybijac z glowy.

Też nie jestem opalona, może nie blada bo mam taką jakby lekko opaloną karnację. Latem owszem mogę się trochę poopalać ale do solarium nigdy!