Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakamuflowana

Proszę o powagę. Skąd wiadomo, że człowiek się zakochał?

Polecane posty

bosze każdy jest inny ;/ 80 % 20 % a co to za liczby :P jeden lubi słodkie drugi słone hmm... ciekawe w ilu procentach !

zrobiłam błąd :O Twojego * pakuję kocyk i namiocik na dziś :O🖐️ czujcie się ucałowani i nie zapominajcie o mnie: do jutra :classic_cool: ! des - a czy to ważne, jak wyglądam :) jestem paszczur posplitus (rusz no ! wyobraźnią) simpiwe - wydaję mi się, że się z tym nie zgadzam zgodziłabym się z proporcjami K: 60 charakter, 40 wygląd M: odwrotnie; lesio - pomyśl o tym, jutro Cię pomęczę :D 🖐️

Gość Simpiwe
Dla kobiet to prawie w 100% liczy się wygląd, jest jeszcze statut a charakter to mały procencik. Albo nawet wogóle to sie nie liczy. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3470962 Macie potem za swoje

Paszczurzyca? Ale to ciebie nie dyskwalifikuje kochanie, zawsze można zmrużyć oczka. ;)

Gość ja to widze w ten sposob
kobieta patrzy w 40% na wyglad, 40 na kase u faceta, 20 na charakter facet patrzy w 60 % na charakter, 40% na wyglad

Gość Simpiwe
To jest prawidłowa proporcja

Gość **up**

Gość miłości nie maa

Gość kolorowa księżniczka
mam dokładnie ten sam problem :). Podobno kiedy ktoś się zakochał to czeka na tą swoją 2-gą połówke chce z nią rozmawaiać itd. ale to znaczyło by , że zakochuje sie w co drugim chłopaku :( a to nie jest możliwe

a ja tez nie jestem pewna czy kocham swojego faceta, czasem mysle ze tak a czasem ze to tylko przywiazanie...i co tu robic,a jestesmy juz ponad 2 lata,a w tej chwili do tego pokłóceni:(