Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakamuflowana

Proszę o powagę. Skąd wiadomo, że człowiek się zakochał?

Polecane posty

Gość boleeek
miłość to ruchanko a jak ktoś uważa inaczej to coś ćpa. Zwłaszcza tak laska kochają faceci. Masz zaaaajebistą dupcie to i kochana będziesz, jak nie to się pożegnaj.

Ja cały czas czekam na fotkę, szatynka. :)

Hej jest i eros i agape :P a jedno drugiego nie wyklucza. :P

lesio - ale Ty aż tak bardzo starszy ode mnie nie jesteś, więc niekoniecznie tak dużo więcej nauczony ;) ale starszy, bym powiedziała - tak w sam raz, nie uważasz :D ? des - sugerujesz, że jestem Ci coś winna :D ?

Gość Mammijaaa
pewnie, że w sam raz;) a uczy zycie, ale i osobki, które się poznaje - te Inne niz wszystkie;);P:P

Gość teoretycznie
poznasz ze sie zabujalas jak sie w koncu zdecydujesz rozlozyc przed nim uda !

Gość Masz nauczkę
Po co Ci zakochać się ? Wytrwaj w samotności. Dasz radę

Gość to jest zakochanie
. . . Jest kwiatem o pranku rozkwitającym w swietle wschodzacego Slonca, ktorego cudowne platki chlona cieplo opadajacej mgly. Jest wierzba, ktorej delikatnie opadajace galazki poruszaja sie w rytm wiejacego wiatru. Jest listkiem na wietrze i niczym nie skarzony puch uroczo opadajacym na laknaca czulosci zielen laki. Jest Sloncem dajacym czlowiekowibezkresne swiatlo nadziei i cieplo milosci. Jest jak Ksziezyc, ktory oswietla swym blaskiem noc nadajac jej metafizyczna tajemniczosc i niepojeta sile pozadania. Jest jak gwiazda na niebie: cudowna lsniaca lazurowym blekitem blasku, ktorej piekno podziwiac mozna bez konca. Jest jak ocean- spokojny i niebezpiecznie delikatny, gdy aksamitnymdotykiem oplata skore pozwalajac zanurzyc sie w glebi jego duszy. Jest jak lodowy wulkan, na ktory tak trudno sie dostac, lecz gdy w wielkim trudzie zmarzniety na kosc wejdziesz na jego szczyt - on doceni twoje starania i ogrzeje cie swym wewnetrznym zarem. Słowo Kobieta nie oznacza tylko cudowne cialo i obiekt seksualnego podazania . Jest esencja tego, co mezczyzna naprawde potrzebuje. Jest troskliwa, czula, przez bliskosc umyslow staje sie niezastapiona przyjaciolka na ktorej zawsze mozna polegac, wprowadza do naszego zyciaharmonie i cudowne uczucie ciepla, ktorego czesto nam brakuje. . .

Gość Simpiwe
Idź w cholerę z tym tekstem

Wzruszyłem się 😭 chlip... :(

Gość Mammijaaa
piekne..:) to prawda ta osoba ucisza nasze burze w nas samych daje ciepło, harmonie, szczecie, usmiech!!! :) i wiele wiele wiecej!

Gość kolas
co to za pochrzaniony tekst? Kto go napisal?

z tym rozkładaniem mokro i rozkładaniem nóg to nawet jako laiczka się definitywnie nie zgadzam ! masz naukczę - zdziczeję doszczętnie :classic_cool: i wtenczas będę kłopotem dopiero :O to jest zakochanie - właśnie takie teksty motają realistkom o szarych duszach.

Gość Simpiwe
Zlinczować go

Gość Simpiwe
Ja bym najchętniej złapał amora i zamienił mu te strzały na takie które dają ludziom pęd ku karierze i ochoty do pracy (3 razy większą niż mają Chińczycy)

Gość kobiety kochają
a faceci tylko pieeprzą :)

Gość Simpiwe
Kobiety w 80% patrzą na wygląd faceci natomiast w 20%

lesio - wyślij mi zdjęcia :D obiecuję zerkać tylko na piękno Twoje wnętrza :D des - bo jeszcze do tego nie dojrzałam :classic_cool: ! o!

Simpiwe - rozwiń to :D ja uważam, że faceci patrzą na wygląd i na wnętrze, kobiety natomiast na wnętrze i na wygląd (kolejność przypadkowa)!

a kiedy dojrzejesz? na jesieni? Nie chce mi sie czekać tak długo. :)

Gość Simpiwe
To właśnie napisałem Tylko że dla kobiet proporcje to 80% wygląd 20% charakter a dla facetów 80% charakter i 20% wygląd