Gość monisiap Napisano Maj 18, 2007 hula hop jest świetny, ja ćwiczę na nim od 20 marca, niemal codziennie, po 20- 25 minut i jak miałam w talii 65 cm tak teraz mam 59!!!! super działa ten przyrząd, polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomorska 0 Napisano Maj 18, 2007 mam hula hop ale nie umiem nim krecic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gunia113 0 Napisano Maj 18, 2007 Witam:) Odchudzałam się na kafeterii rok temu i schudłam 8 kg. niestety kg wróciły ale z mojej winy bo mieszkałam w internacie i to co jadłam na stłówce mi nie smakowałao i podjadałąm między posiłkami:( Od dziś się odchudzam:) Kupiłam sobie agrafke i ćwicze z nim:P W przyszłym tygppodniu kupie jeszcze hantelki taki 1 kg i twistera:P Dziś zjadłąm 2 pomidory z cebulką i łyżka jogurtu naturalnego i pieczarki duszone:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kompulsmia Napisano Maj 18, 2007 Tak się nie da dziewczyny,przy 300 kcal schudniecie sporo ale popadniecie w kompulsy albo bulimię i stracone kilogramy wrocą w 2 miechy z nawiązką--wiem to po sobie,schudłam 15 kg w miesiąc a w nastepny przy napadach obżarstwa przytyłam 20;] Chyba ,że zamierzacie do konca zycia jesc nie wiecej niz 500 kcal a to jest niemozliwe,zawyzcie kalorie ,dobrze wam radzę bo spotka Was to co mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutnaAna Napisano Maj 18, 2007 noo too pierwszyy dzionekk dietkii 300kcal... niedlugoo bedzie sie konczyc... wytrzymalam... i wcale nie bylo takj zle... :) jakos musze sobie poradzic:) wytrzymam... I schudne doo wakacjii te 15 kg... :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomorska 0 Napisano Maj 18, 2007 no niech ten dzien juz mila,najgorzej jest wieczorem jak dopada mnie glod ale dam rade! dzis tylko jogurt+rzodkiewki z kefirem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milis 0 Napisano Maj 18, 2007 witajcie. :D no faktycznie najgorzej jest wieczorem, a zwlaszcza od 18 do 22. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UPpodnoszeUP 0 Napisano Maj 18, 2007 i jak laski od jutro zaczynamy??????:)kto ze mna??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....sylwia.... Napisano Maj 18, 2007 7000002 - jak chcesz to napisz UPpodnoszeUP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwio o co ci biega Napisano Maj 18, 2007 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....sylwia.... Napisano Maj 18, 2007 UPpodnoszeUP - napisz do mnie na GG 7000002 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UPpodnoszeUP 0 Napisano Maj 18, 2007 ale jestes niedostepna :??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....sylwia.... Napisano Maj 18, 2007 UPpodnoszeUP - jestem niewidoczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gunia113 0 Napisano Maj 18, 2007 ja już dziś zaczęłam.. ale mam dość.. jestem baaaardzo głodna;( ale jakoś wytrztymam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....sylwia.... Napisano Maj 18, 2007 gunia113 - napisz do mnie na GG 7000002 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomorska 0 Napisano Maj 18, 2007 najlepsza rzecz do tej pory która dopiero dziś wybróbowałam jest peeling z kawy! TO CUDO a jak pachnie mmm ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwio pisałam Napisano Maj 18, 2007 a ty cos krecisz jakies bzdury nam odpisujesz,o co ci wlasciwie chodzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwio co ty rozprowadzasz Napisano Maj 18, 2007 jaki lek mi proponujesz na chudniecie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gunia113 0 Napisano Maj 18, 2007 jak sie robi piling z kawy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomorska 0 Napisano Maj 18, 2007 zalewasz kawe woda (goraca chyba) dodajesz oliwke i jak sie zrobi taka papka to nakladasz na ciałko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....sylwia.... Napisano Maj 18, 2007 ja nic nie rozprowadzam ... polecam HULA HOP i dużo ćwiczeń... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...sylwia.... Napisano Maj 18, 2007 dziwny ten topik .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...sylwia.... Napisano Maj 18, 2007 dziwny ten topik .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...sylwia.... Napisano Maj 18, 2007 jeśli macie coś pisać ze rozprowadzam leki czy coś w tym stylu albo coś kręce to nie piszcie do mnie w o ogóle!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UPpodnoszeUP 0 Napisano Maj 18, 2007 i jak ktos zaczyna ze mna od jutra??:)bedzzi mi bardzoi milo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomorska 0 Napisano Maj 18, 2007 ja;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milis 0 Napisano Maj 18, 2007 ja zaczynam! ja! zaczelam juz pare dni temu tak naprawde, ale jadlam okolo 500-800 kcal. teraz bede jesc jak wy! :D moj wzrost to 160 cm. a waga 62 kg. a było 62,8 pare dni temu. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UPpodnoszeUP 0 Napisano Maj 19, 2007 kurde ale ejstem wsciekla dzisiaj mnie moja siostra zaproslia na babski wieczor bedzie alkohhol nie gniewajcie sie na mnie prosze dziewczyny ale ja zaczne od poniedzialku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milis 0 Napisano Maj 19, 2007 ja tam sie nie gniewam. ;) ja na dzis tez sie umowilam i pewnie z 1 piwko wypije. ale jesc tez zamierzam malo. milego dnia! :D i wieczorku. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milis 0 Napisano Maj 19, 2007 ja tam sie nie gniewam. ;) ja na dzis tez sie umowilam i pewnie z 1 piwko wypije. ale jesc tez zamierzam malo. milego dnia! :D i wieczorku. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach