Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 77

DZIŚ DOWIEDZIAŁAM SIE, ZE JESTEM W CIĄŻY Z ŻONATYM FACETEM

Polecane posty

Gość zaraz oszaleję
Przysięgam jak widzę takie prostackie wpisy to aż mną trzęsie!!!! Moherowe berety nawet Jezus przebaczył i wyciągnął rękę do Marii Magdaleny.

Gość nie zmienie zdania
o kurwa co za bzdury a kim o na byla ta magdalena twoja ciocia

Gość zaraz oszaleję
Nie zmienię.. pewnie jesteś 15 letnim gówniarzem nudzącym się w domu! Idź odrób lekcje, bo mama się wkurzy!

Gość nie zmienie zdania
a ty chodzisz do kosciola co niedziele prawda ? zaraz oszaleję Nie zmienię.. pewnie jesteś 15 letnim gówniarzem nudzącym się w domu! Idź czyli co sama sie kurwilas ? rozumiem bo inaczej by cie tak to nie denerwowalo AVE MASTER LUCYFER

Nie przejmuj się aż tak bardzo! Porozmawiaj z rodzicami - na pewno pomogą! Za kilka lat - będziesz szczęśliwa, że masz odchowane dziecko! Można studiować i wychowywać dziecko - to trudne, ale dasz radę! Ten facet ponosi pełną odpowiedzialność - skrzywdził Ciebie to fakt! Pogadaj z nim, ale nie usuwaj ciąży.

Gość zjedza cie
a kiedy ja skrzywdzil ? bo nie rozumiem

Gość simin
nie przejmuj sie kazdy czasem popełnia błedy no prawda jest ze nawazyłas piwa......reszte znasz ale nie ma co sie załamywac....teraz musisz mu powiedziec..on jest ojcem tego dziecka nie mozesz karac dziecka nieobecnoscia ojca...a teraz dbaj o siebie bo nosisz w sobie czastkę jego i siebie...jest dla kogo zyc i nie załamuj sie a wina jest obupólna....pozdrawiam ciepło

Gość ale co byście nie napisali
jejku, ale wy dziwne jesteście:O jakby ta lasencja z waszym facetem dziecko miała to byście jej nie broniły tak zajadle.. odezwały się po prostu inne kochanki-utrzymanki:O dla mnie to jest kurestwo - puszczanie sie z tyle starszym facetem, w ogóle sponsoring jest prostytucją! i nie uważam aby wspieranie tej idiotki (mam tyle samo lat i od przedszkola wiem skąd się biorą dzieci) która wpadła (nie pierwsza i nie ostatnia) ze starym, ustawionum facetem, który ją teraz zapewne kopnie w tyłek, bo przecież nic jej nie obiecywał. i na razie nie trzeba jej od szmat idziwek wyzywać, ona wie że tak jest. a doradzić? usuń i zapomnij. znajdź innego sponsora - najlepiej bogatszego - zeby i pigułki anty zasponsorował

21 letnia dziewczyna to jeszcze bardzo młoda osoba. Bardzo łatwo taką uwieść. Oczywiście, że skrzywdził ją bardzo. Bawił się pewnie dobrze, bo \"małolata\" się w nim zakochała. To łechtało jego próżność. A dziewczyna teraz zostanie sama wyzywana i poniżana przez ludzi, którzy nie mają w sobie żadnej empatii. Trzymaj się dziewczyno i wszystko będzie dobrze. Zobaczysz 🌼

Gość Yrena
jak ktos nie popiera kurestwa, to jest odrazu wyzywany od moherow. Nie rozumiem was :o

Gość Angel of darknessss
Ignorujcie wpisy tych LPR-owych obłudnych gniotów :)))przeciez niewarto z takim prostactwem i zacofanymi osobnikami wdawac sie w dyskusje... Do moherów: mam dla was propozycje: zamiast ubliżać zastanowcie sie nad wlasnym życiem czy aby jest takie "poukladane" i "prawe" bo to bardzoo watpliwa sprawa :) poza tym skoro uważacie ze autorka to taka "zla kobieta" to wlaczcie radio ma ryja lub TV Trwam i zmowcie kilka zdrowaśek za jej zbląkana duszę, zamiast tracic czas i bluzgać na forum ... Ktoś kto mysli smieje sie z waszej zacieklosci i z tego jak sie tu osmieszacie, ale to jest tez dowodem na to jakimi jestescie skrzywdzonymi przez los "kobietami"...

Gość brak poczucia....
jak czytam niektore wypowiedzi ,wiekszosc w zasadzie ,nie dziwie sie ze rzadza nami kaczory ,odpowiedni rzad dla odpowiednich ludzi(tylko czy co niektorych mozna nazwac ludzmi?),jestescie obrzydliwi

Tytuł topiku, który załozyłaś jest dwuznaczny, bo : 1) albo dziś się dowiedziałaś, że ojciec twego dziecka jest żonaty; 2)albo dziś sie dowiedziałaś, że jesteś w ciązy ze swoim żonatym kochankiem. I oba zdziwienia są dla mnie dziwne. 1) Jak sie planuje dziecko, chyba powinno się wiedzieć z kim. I stoję na takim dziwacznym stanowisku, że dzieci powinny byc chciane. 2) chyba wiadomo, czego wynikiem jest ciąża. I skoro był taki układ (żona, on sporo starszy), trzeba było myślec o konsekwencjach. Takze w postaci dziecka. Tak więc nie rozumiem, czemu się dzis dziwisz! :(

Gość simin
napewno wszysto sie ułozy i nie patrz na te pesymistyzne wypowiedzi to osoby które nigdy nie perzezyły czegoś naprawde pięknego.....cos takiego kiedy człowiek zapomina o wszystkim...

Skrzywdził ją wtedy - kiedy poszedł z nią do łóżka! To zwykły ham! Żonaty i puszczalski! On ma tyle lat, że odpowiada za nią moralnie! Ona na siłę go nie ciągnęła. Ludzie, dlaczego to zawsze ma być problem kobiety??????? To chore! Facet jest winien!

Gość zjedza cie
wicie co 21 lat laska puszcza sie z zonatym , bo niedoswiadczona bo niewiedziala smiechu warte te wasze wypowiedzi!!!!!!!!!

Gość ale co byście nie napisali
bzdura. mam 21 lat - co to znaczy "łatwo uwieść"??!?! zaciągnąć do wyra? sorry, to nie jest związane z wiekiem - mając 21 lat jest się dorosłym i podejmuje decyzje oraz konsekwencje jak osoba dorosła. małolaty mają naście lat, bez przesady.. on jej nie gwałcił i siła nie brał - więc to że ją skrzywdził to totalna bzdura... chciała to ma.

Maj, wiosna, dzieci bociany niosą na forum!!!! Dzis wiele trąbi o swoich nieplanowanych ciażach. Kobiety, co z Wami? jak można tak bezmyslnie działać, bez zastanowienia nad konsekwencjami?????

Gość Yrena
"osoby które nigdy nie perzezyły czegoś naprawde pięknego." faktycznie, ciąża z zonatym facetem to cos pieknego, kazda powinna to przezyc 🖐️

Gość Yrena
"21 letnia dziewczyna to jeszcze bardzo młoda osoba" faktycznie, 21 latka jeszcze nie wie, skad sie biora dzieci 🖐️

Gość hahahahh
Anouk--> oj no bo takie fajne butki w apii widziała, jeden sexik i by jej kupił.. no i fuck - stało się.. załosne puszczalskie gównioary. to one uwodzą a nie są wykorzystywane! phi:O

Gość brak poczucia....
chciala to ma ,ale czy to powod zeby gnoic? wy krysztalowi jestesci ,nigdy nic glupiego nie zrobiliscie? ale tak to u nas jest ,jest okazja trzeba dokopac,on tez chcial ,wiec niech tez ponosi konsekwencje,przestancie gnoic dziewczyne ,pozniej sie dziwicie skad sie biora dzieci na smietnikach,najpiuerw zaszczuc ,doprowadzic dzieczyne do glupstwa ,no a pozniej jest kolejny motyw zeby jej moznba dokopac ,karuzela sie kreci ,brawo ludziska

hahahah, jestem niemal pewna, że uwodziły sie dwie strony! Dziwi mnie tylko zdziwienie....i płacz nad konsekwencjami. Jak zonaty, jak juz grzeszę, to grzeszę do konca, antykoncepcją.

Tak w Polsce jest dorosła ale nie jest dojrzała psychicznie. W niektórych krajach pełnoletność uzyskuje się dopiero w 21 roku życia. Facet, który przeżył tyle lat powinien być odpowiedzialny nie tylko za żonę ale również za dziewczynę, z którą chciał się przespać, a która mogłaby być jego córką.

Gość brak poczucia....
przepraszam za literowki ,chyba mnie ponioslo

LUDZIE! Nie rozumie Was, macie jej pomóc, a nie dobijać! Jakie to bardzo polskie! Stało się - i ciąle uważam, że ten facet jest winny podwójnie. Za krzywdę jej i swojej rodziny! Cała odpowiedzialność spada na niego! Trzymaj się dziewczyno!!!!!!!!!!!!

Ach, kolejna fajna :) No dobra. po pierwsze, laska zdajesz sobie sprawę, ze skrzywdziłaś co najmniej dwie osoby - jego żonę, twoje przyszłe dziecko jeśli je urodzi, a moze jego dzieci, jeśli je ma, to jest niezaprzeczalne. facet zawinił, bo zdradził, ale ty wiedząc, ze żonaty, też ponosisz odpowiedzialność. po drugie alimenty nie należą się TOBIE, ale ewentualnemu dziecku. po trzecie, jeśli dziś się dowiedziałaś, to ciąża wczesna, więc można usunąć, ale... jeśli chciałaś mieć dziecko w ogóle, moim zdaniem nie powinnaś usuwać... czasami los daje nam tylko jedną szansę... po czwarte, ojciec dziecka ma prawo o tym wiedzieć i wypowiedzieć się na ten temat, a tłumaczeni, ze sie boisz...eeee... jego sie boisz?? to z kim ty sypiałaś? z potworem? kochana, bylaś dorosła zeby iść do łóżka z facetem, bądź dorosła i załatw to jak najszybciej... będzie ciężko, urodzisz, czy usuniesz łatwo nie będzie, to jest cena, trudno, nikt ci nie kazał tego robić. ale masz 21 lat, całe życie przed sobą... i jeśli się postarasz, będzie to dobre życie :) pozdrawiam

Gość simin
"faktycznie, ciąża z zonatym facetem to cos pieknego, kazda powinna to przezyc" ja nie mówiłam o ciązy...nie chciałabym uzyc brzydkiego sformułowania...ale ciaza to efekt uboczny tego gorącego romansu

Gość naiwność
Jestem jednak zdania ,że faceci myślą h----i a kobiety glową . Jakby nie patrzec ,to facet jest w okresie "gorącego przekwitania" i chce sobie udowodnic że wszystko może.... Ile ja znam takich facetów ! Jednak zwykle facet wie że trzeba sie zabezpieczyć .Chyba w tym wypadku też UWIERZYŁ,że dziewczyna sie zabezpiecza..... A że ona tego nie zrobila lub źle zrobila??? No czyja to w takim razie sprawa? Facet zaplaci te alimenty i koszty ....ale prawdą jest że tatusiem nie będzie , za 15 lat synek będzie grał w piłkę z siwym lub łysym facetem ,ktory móglby być jego dziadkiem ..... a mamusia będzie marudziala,że ma zmarnowane życie z jakimś głupkiem ,ktory zgodzil sie na życie z nią i jej nieślubnym dzieckiem... założymy sie że tak będzie ? Oj naiwne ,naiwne

Gość Katsushige Kawashima
masz nauczkę