Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 77

DZIŚ DOWIEDZIAŁAM SIE, ZE JESTEM W CIĄŻY Z ŻONATYM FACETEM

Polecane posty

Gość Angel of darknessss
po pierwsze do 6 a z tego co wiem to nawet do 9tyg to nie jest jeszcze zadne dziecko tylko zarodek , a po drugie- dziecko moze miec w przyszlosci kochane i chciane z odpowiednim facetem... pozdrawiam

Gość kocham go ale mam dosc
i bardzo dobze mam nadzieje ze zostaniesz sama i dechniesz z glodu i twoj bachor tez, zawalisz studia i wogole i nie waz sie walczyc i rozbijac tamte malzenstwo chcialas byc kurwa to se wychowaj i zyj dalej jak kurwa

Gość jeny ludzie ale jestescie
podli!!!!! zero wyrozumiałości, zero tolerancji!!!! i nie gadajcie ze wy byscie pomysleli inaczej bedąc na jej miejscu, ze wy byscie sie w takie cos nie pakowali....g...prawda!!!!! nigdy niczego nie mozna byc pewnym!!!! a ja tam nie potępiam, stało sie i tyle....porozmawiaj z nim o tym, on musi wiedziec, ze jestes w ciązy...alimenty Ci sie nalezą ale również pomoc od panstwa, musisz byc silna , zobaczysz ze to malenstwo to bedzie Twój promyk w zyciu:) kiedys myslałam ze jestem w ciązy tez z takim starszym facetem, róznica 18 lat...była gumka ale ja i tak panikowałam strasznie, byłam załamana, nie wiedziałam co robic, chciałam sie zabic albo usunąc,teraz wiem ze to byłoby durne postepowanie bo dziecko nie jest niczemu winne. Nie byłam wtedy w ciązy, okres mi sie spózniał i miałam takie objawy jak w ciązy. Tak sie wystraszyłam ze dodatkowo poleciałam po tabletki:) nie daj sobie wmówic ze jestes głupia bo nikt nie ma prawa osądzac innego człowieka!!!!

Gość mam nadzieje ze zdechna z glod
jestes kurwa

Gość Angel of darknessss
kocham go dosc- widze ze sama kiepsko stoisz z zyciem uczuciowym i tutaj wyladowujesz swe chore frustracje i żale? miej pretensje do tego nieodpowiedzialnego buca ktory zdradzal swoją żonę szukal odskoczni na boku i zapomnial dać dziewczynie na tabletki .... i to chyba jemu bardziej powinno zalezec na tym zeby nie bylo tego dziecka wiec niech da jej kase i problem z glowy... Nie wyżywaj sie zatem na tej dziewczynie bo pewnie wnioski juz wyciagnela i nauczkę juz dostala a to co ty wypisujesz to wiecej niz chamstwo... musial ktos cie bardzo skrzywdzic skoro pałasz taka nienawiscia do osob ktorych nie znasz...........

Gość Usun i zapomnij

Gość 09990
A potem samotne mamusie beda sie dziwily, ze mowi sie o nich puszczalskie. Tu mamy odpowiedz, dlaczego tak jest 🖐️

Gość __przegrałaś życie__
Kto zechce 21 letnia samotna kobieta z dzieckiem? NIKT

Gość kurkaaa
a ci panowie co zdradzają żony to pewnie są bez winy hehehe Deb....i jedne, jak można niewinnemu dziecku życzyć głodu i takich tam. Jest powiedzenie-nie życz drugiemu co tobie nie miłe-i sądzę że los wam odpłaci za te słowa

Gość mam nadzieje ze zdechna z glod
na maloletnie odpowiedzi nie odpowiada,m jestem bardzo sczesliwa

Gość kurkaaa
myślę,że zawsze ktoś sie znajdzie kto zechce 21 latkę z dzieckiem. i jędze jedne przestańcie brąchać , bo nie da się tego czytać.

Gość sempron
jesli zdecydujes zsie urodzic dziecko, to on ma obowiazek zaplacic za polowe wyprawki i za to co wydasz na lekarza+witaminy, lekarstwa itp.zbieraj rachunki. a potem wystap o alimenty, pamietaj dziecku i nie unos sie honorem chyba już to czytałam tam było że za zmianę figury ma płacić

wiekszosc tych wypowiedzi mnie przeraza , zastanawiam sie czy to nie jest czasami typowe dla \"prawdziwych katolikow\". lepiej milczec i nie udzielac sie na takich watkach skoro nie stac was na przyzwoita dyskusje. potraficie obrzucac blotem i obelgami. ona wie o tym, ze zrobila glupstwo i skrzywdzila nie tylko siebie - nie trzeba wyzywac jej od najgorszych i zyczyc wszystkiego najgorszego. to wasze zachowanie jest znacznie gorsze od tego co ona zrobila, bo zycie miedzy takimi \"zyczliwymi\" jak wy jest trudne do zniesienia.

Gość zastanawiam się nad problemem
i uważam, że to, co napisała Angel of darknesss jest najrozsądniejsze, dobrze pisze. Posłuchaj jej rad, to dziewczyna/kobieta z wyobraźnią i taka dzisiejsza...pozdrawiam Angel i autorkę

Gość Jak widzę ...
oglądasz "KLAN"

Gość czarymary
Koniecznie porozmawiaj z facetem. To nie tylko twój problem, w końcu on też brał w tym udział. A w ogóle co tak naskoczyłyście , świętoszki. Facet dojrzały, a też o zabezpieczeniu nie pomyślał.

Gość Angel of darknessss
zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia, jednak nie kazdy ja opluwal, a na miejscu autorki nie przykladalabym wagi do tych wulgarnych wpisow, bo ktos kto wypwiada sie w taki sposob(nazywając dziewczynę kurwą, szmata i zyczyc smierci) nie jest wart nawet splunięcia....

Patrz tylko na życzliwe wpisy. Zobaczysz wszystko się ułoży :) Trzymaj się

Gość bezzeba lachudra
a, dlaczego mambyc wyrozumaiala dla kobiety ktora zdradza z zonaytm facetem, w imie czego dlaczego ma mi byc zal , nie rozumiem , a ona co miala zrozumienie dla zony , nie wiedziala czym to grozi dlaczego facet ma odpowiadac za kurestwo? na co liczyla

Gość belzebubba
O matko biedna puszczalska 21 lata,puscilo się dziewcze zaszlo w cize,ohhh teraz bedzie sponsorem dla wszego dziecka bo ojcem zostanie wkoncu hahhaa WSPOLCZUJE KURWIS..ONKO

Gość moze ja najpierw
ale dziewczyna miała rozum tak? wiedziała ze spotyka sie zonatym facetem i wie ze dzieci biora się od seksu tak? a wielu ludzi ma powiedziec dziewczyno bedzie dobrze? dobrze zrobiłas zachodząc w ciążę? albo to juz wiesz ze seks z zonatym konczy się dzieckiem? przeciez wiadomo ze postapiła zle! razem z kochankiem i jedyne co mozna doradzic to to by jak najszybciej potwierdziła ciaze u ginekologa i powiedziała ojcu dziecka i matce.

Gość a dlaczego mamy byc
wyrozumiale dla puszczalskiej? Mozemy byc wyrozumiale dla takiej kobiety http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3471387 widzicie roznice? Tamta tez jest sama, ma dziecko, ale dziecko bylo splodzone w zwiazku, w milosci.

Gość nawet głupol pisać nie umie
ale mędrkuje i wyzywa:(

Gość Angel of darknessss
przestańcie moherowe berety tak pluc jadem i goryczą bo nigdy nie wiecie co was jeszcze w życiu może spotkać!!! Nie ona pierwsza i nie ostatnia którą zbałamucił zonaty męzczyzna, a błędów nie popełnia tylko ktoś, kto nic nie robi.... Ponadto co wam daje takie ujadanie i rzucanie mięchem??czerpiecie z tego jakąs przyjemność? jesli tak to wspólczuje bo z takim podejściem do ludzi i zycia musicie być bardzo nieszczęśliwe i zgorzkniałe.....

Gość aaagusa08
nie wiem, jak WAS nazwac mohery !!! poczekajmy, poczekajmy, jak wy zrobicie cos glupiego, wtedy same bedziecie oczekiwac wspolczucia tymczasem macie juz moje bo jak glupota lata to wasza jest golebiem ! co za obluda

Gość nie zmienie zdania
jestem szczesliwa do kosciola nie chodze AVE MASTER LUCYFER , skoro poszla z zonatym do lozka to jej problem i tyle . jest szmata i tyle a teraz placze i chce pomocy w imie czego kurestwa

Gość nie zmienie zdania
dlaczego wynocha? bo nie popieram kurestwa i zdrady?