Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Tu coś dla Polskich bojowników o prawa homoseksualistów

Polecane posty

Gość wehehe
To także walka o prawa 30% księży którzy są gejami :P

Gość starość wszechniemiecka
wszechpolactwo to też choroba, lecz się

--> podszywacz 💤 --> poganka \"hehehehee\" wsrod gwalcicieli zdarzaja sie tez wartosciowi ludzie\",dobre sobie...\" A żebyś wiedziała, że seryjni mordercy lub seryjni gwałciciele to na ogół ludzie o dobrej reputacji, mający kochająca rodzine i dzieci, zaufanie sąsiadów, w ogóle nie budzą podejrzeń itd. --> wehehe \"To także walka o prawa 30% księży którzy są gejami\" taaa.. jak to jest prawda, to ja jestem żona Edgara Gosiewskiego. Zresztą JEŚLI NAWET jakiś ksiądz jest gejem, to nie popełnia grzechu nie \"praktykując\" gejowskich praktyk. --> starość wszechniemiecka Prosze, skończcie już ten lewacki bełkot...

Gość poganka.
Jestem gejem który podszywa się pod kobietę i pisze na damskim forum :)

Gość wehehe
Tak się składa weszpolko, że niestety to prawda ,a większość z gejowatych klechów i mnichów dyma się jak miło. Paetz i Jankowski są na samym topie, a po parafiach i seminariach odchodzi dmuchanie na maksa. Pomijam tu pedofilów których wśród klechów jest ok. 10%.

Gość wehehe
A poza tym dzisiaj jak powszechnie wiadomo gromada katolickich bandytów zaatakowała kulturalnych ludzi na Paradzie Równości. Będziemy i o tym pamiętać

............NIKOGO TAK BARDZO NIENAWIDZE WIRTUALNIE JAK CIEBIE WSZECHPOLKA IDIOTKO... ............ZALAłAS MI EKRAN JADEM I TERAZ MUSZE ISC PO SZMATKE😡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość spadam
Jestem za, a nawet przeciw. Weszpolka? Niezła ksywka, hehehehe.

Gość wehehe
Ależ nie, niech kompromituje się dalej... :P

wszechpolko to że sie nie wstydzisz przyznawac do bycia w organizacji faszystowskiej to juz duzo o tobie mówi to że tak sie podniecasz kto z kim chce spedzic życie - świadczy jak ubogie jest twoje wnętrze. zrozum wreszcie że geje nie chca małżeństw i że nie chcą - w ogromnej większości adoptować dzieci - i przestań wyciągać to jako argument. nie wyskakuj z pedofilią - bo to jest przestępstwo - gdyby było domeną homoseksualistów, to rodzice dziewczynek mogliby byc spokojni, a tak nie jest. to co piszesz o krajach arabskich świadczy o tym jak strasznie jestes ograniczona - jak możesz podawac jako przykład kraje gdzie prawa człowieka, prawa kobiet w szczególności są łamane nagminnie. zrozum wreszcie, że homoseksualizm towarzyszy rasie ludzkiej od początku, to nie choroba, tego się NIE leczy. podobnie jak z ciebie nikt nie zrobiłby lesbijki - zgadza się? nawet nie wiadomo jaka propaganda. co ty masz przeciwko gejom, dlaczego tyle w tobie nienawiści? co cie obchodzi kto z kim spędza życie. dla mnie odrażajacym widokiem jest grupa łysych facetów którzy klną, pala i sa agresywni, a nie para facetów trzymajacych sie za ręce gdybym mogła wybrac to chciałabym aby moimi dziecmi w razie czego zajęła sie para homoseksualna, gdzie jest miłośc i szcunek. gdyby trafili do rodziny gdzie reprezentowane sa twoje poglądy i pozim umyslowy, to byloby straszne. rozumiem, że jestes bardzo młoda i dlatego tak łatwo łykasz wszechpolską głupote i propagandę, może kiedyc zaczniesz sama myslec, wtedy będzie ci wstyd

\"Tak się składa weszpolko, że niestety to prawda ,a większość z gejowatych klechów i mnichów dyma się jak miło. Paetz i Jankowski są na samym topie, a po parafiach i seminariach odchodzi dmuchanie na maksa. Pomijam tu pedofilów których wśród klechów jest ok. 10%.\" Skąd te informacje? Z gazety pewnego starego żyda i komucha z wielkimi uszami, której tytuł jest przeciwieństwem słowa \"tak\" ? :P Jeśli tak, i wierzysz takim \"mediom\" to gratuluje naiwności i podatnosci na manipulacje :-o \"A poza tym dzisiaj jak powszechnie wiadomo gromada katolickich bandytów zaatakowała kulturalnych ludzi na Paradzie Równości. Będziemy i o tym pamiętać\" Pamietajcie, ze z takim ekshibicjonizmem i obnoszeniem się swym homoseksualizmem homoterroryści zawsze bedą trafiać na opór myślących ludzi. Nawet, jeśli homoterroryści zwykłą kontrmanifestacje nazywają \"atakiem bandytów\". --> Ciemnooka Brunetka \"\"............NIKOGO TAK BARDZO NIENAWIDZE WIRTUALNIE JAK CIEBIE WSZECHPOLKA IDIOTKO...\" Bez wzajemności. Nie nie nawidze ciebie - mój stosunek do Ciebie jest taki jak do więszkości tobie podobnych - przypomina relację między mną a leżącą na mojej drodze kupą. Kupę się omija i nie myśli o niej więcej... A poza tym, czemu wzbudzam w Tobie takie emocje? Nie podoba Ci się, że ktoś ma inne poglądy, co? Czyli jesteś nietolerancyjna?? Na post justara odpowiem później, na razie nie mam czasu, obowiązki domowe.

co na temat homoseksualistów mówki Kosciół Katolicki W Katechiźmie KK można przeczytac, że geneza homoseksualizmu \"pozostaje w dużej mierze niewyjasniona\" oraz że \"znaczna liczba męźczyżn i kobiet przejawia głęboko osadzone skłonności homoseksualne. Osoby takie nie wybieraja swojej kondycji homoseksualnej. Powinno sie traktowac je z szacunkiem, współczuciem i delikatnością. Powinno sie unikać wobec nich jakichkolwiek oznak niesłusznej dyskryminacji\" W Piśmie Świętym jest napisane, że nie może kochać Boga, ten, kto nie kocha bliźniego swego. Co złego robią homoseksualiści, wybierając na partnerow życiowym osoby tej samej płci? To chyba nie przestępstwo.

Gość justar dobrze mowisz
niestety wszechpolka to raczej przypadek nieuleczlany. Mam nadzieje, ze jej nigdy nie spotkam na swojej drodze.

Gość wszechpolka mnie zadziwia
przeciez pogrązyla sie tą lista panstw. Czy jest taka tępa, czy tez raczej prowokuje. Bo chyta nie ma takich glupich.

Gość kasia 21+1
Dla mnie homoseksualizm to zwykłe zboczenie- choroba która trzeba leczyć. Może i jestem nietolerancyja, mam ograniczony umysł i zaściankowe poglądy. Czuję jednak niesmak kiedy widzę pare ekshibicjonistycznych, wyuzdanych gejów obmacujących się w miejscach publicznych(okropny widok nikomu nie polecam).

Justar:) podszywacz pod moj nick-fuck off wszechpolka-ludzie wartosciowi to wg.mojego slownika tacy co nie krzywdza nikogo,a niestety gwalciciele i inne recydywy to robiá..pozdrawiam🖐️zapraszam do siebie...:)do uk

Odpowiadam na post justara: \"to że sie nie wstydzisz przyznawać do bycia w organizacji faszystowskiej to juz dużo o tobie mówi\" Jakiej organizacji faszystowskiej? Te teksty \"MW to faszyści\" itd są już po prostu żenujące! O co wam chodzi? O imprezę z płonąca swastyką na której jedyną osobą związaną w jakikolwiek sposób z MW była Leokadia Wiącek(nie należąca wtedy jeszcze do MW), którą media zdąrzyły ochrzcić mianem \"imprezy Młodzieży Wszechpolskiej\"?? :-o A tak swoją drogą: \"Lepiej być faszystą niż pedałem\"(Alessandra Mussolini) \"to że tak sie podniecasz kto z kim chce spędzić życie - świadczy jak ubogie jest twoje wnętrze.\" Chorobami i patologiami zawsze należy się zajmować. No chyba nie zaprzeczysz? \"zrozum wreszcie że geje nie chcą małżeństw i że nie chcą - w ogromnej większości adoptować dzieci - i przestań wyciągać to jako argument\" Proszę o link do jakiegoś sondażu przeprowadzonego wśród gejów który by to potwierdzał. \"nie wyskakuj z pedofilią - bo to jest przestępstwo.\" Ale w Holandii może przestać nim być. Jeśli \"postępowi\" Holendrzy poprą w wyborach Partie Pedofili. \"to co piszesz o krajach arabskich świadczy o tym jak strasznie jesteś ograniczona \" A co niby napisałam takiego o krajach arabskich? Przeglądam topik i nic takiego nie znajduje! \"zrozum wreszcie, że homoseksualizm towarzyszy rasie ludzkiej od początku, to nie choroba, tego się NIE leczy. .\" Pedofilia, zoofilia, nekrofilia itd. też towarzyszą rasie ludzkiej od początku. \"co ty masz przeciwko gejom, \" Pisałam już milion razy, i nie chce mi się powtarzać. \"dla mnie odrażajacym widokiem jest grupa łysych facetów którzy klną, pala i sa agresywni, a nie para facetów trzymajacych sie za ręce\" To zmień towarzystwo! :P \"gdybym mogła wybrac to chciałabym aby moimi dziecmi w razie czego zajęła sie para homoseksualna, gdzie jest miłośc i szcunek\" A potem dziecko by miało spaczony obraz rodziny, i eksperymentowało by seksualnie w dorosłym życiu. \"gdyby trafili do rodziny gdzie reprezentowane sa twoje poglądy i pozim umyslowy, to byloby straszne.\" No, co wtedy by się stało? xD Czemu byłoby tak strasznie? To może być ciekawa historia xD \"rozumiem, że jestes bardzo młoda i dlatego tak łatwo łykasz wszechpolską głupote i propagandę, może kiedyc zaczniesz sama myslec, wtedy będzie ci wstyd\" Wiedz, że do Młodzieży Wszechpolskiej należę właśnie dlatego, że kiedyś zmądrzałam i zaczęłam sama myśleć. \"co na temat homoseksualistów mówki Kosciół Katolicki\" 1. Od czasu ostatniego soboru watykańskiego zmiany w KK idą na gorsze, więc ze nie każdym zdaniem kościoła musze się zgadzać 2. Uprawianie gejowskiego seksu to grzech i nic tego nie zmieni. --> justar dobrze mowisz A dlaczego nie chcesz nigdy mnie spotkać? xD To też może być ciekawa historia. xD --> wszechpolka mnie zadziwia Lewackie bluzgi bez żadnego uzasadnienia! Czemu "pogrążyłam się tą listą państw" ? Bo napisałam coś czego nie rozumiesz?? --> kasia 21+1 Nareszcie ktoś mądry --> poganka Nie skorzystam z zaproszenia. :P

Gość homofob
wszechpolka tak trzymaj popieram Cię w 1000000%

po to żeby wszyscy \"oddani heterycy\" tak ufnie wierzący w \"boga\" tak wiernie oddający się jego prawom pokrzyczeli trochę faszystowskich haseł i rozeszli się do domów.

wszechpolka-to ze ktos nie toleruje gejow i glosno o tym mowi nie swiadczy o jego mádrosci:O ZENADA

Gość och wszechpolka
jako katoliczka nie masz podstaw aby podważać postanowienia soboru gdyż decyzje kościoła jako całości podejmowane są pod natchnieniem ducha świętego

Mam pytanie dla wszystkich obrońców gejów. Czy gdybyście np mieli syna, to czy cieszyła by was przyjaźń waszego dziecka z gejem?

I tobie na gorze odpowiem, ze moze i by mnie nie cieszyla, ba pewnie by mnie zwalila z nog, ale nie zmienilaby faktu, ze jest moim synem i go kocham. Nie mam pojecia, dlaczego nasza cudowna mlodziez wszychpolska ma w sobie tyle jadu i nienawisci do swiata i ludzi:O

Gość do koza
Z twojego pytania wnioskuje, ze ty bys swojemu synowi nie pozwolila przyjaznic sie z gejem. Z Zydem lub czarnoskorym tez nie?