Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Tu coś dla Polskich bojowników o prawa homoseksualistów

Polecane posty

Gość blaeska
wszechpolko...... a co zrobisz gdy twoj syn bedzie gejem.... albo corka lesbijka... i mimo"leczenia" Twej terapii, nie wyleczy sie?? zamkniesz w zakladzie? wyrzucisz z domu? wyrzekniesz sie?? chcialabym bardzo cie zobaczyc w takowej sytuacji.....

koza031-oczywiscie...co za durne pytanie.nie jestem hipokrytká.

blaeska-to by byla bez watpienia dobra nauka..:) dla nich..

Wszechpolka... Mowil mi jeden znajomy, ktory na tydzien pojechal do arabskiego kraju, ze owszem, kara smierci, ale nie byle jaka! Jak przylapia pedala na paskudnym uczynku, to go przywiazuja pod jakims krzywym murem, ktory ma sie przewrocic i czekaja w kucki, az bedzie lekkie trzesienie ziemi, albo jakis podmuch i mur sie przewroci, zadusi pedala. Wtedy, ci, co czekaja na takie zakonczenie, wstaja i glosno krzycza, ze taka wolaBoza! Ciesza sie i strzelaja w powietrze ostrymi kulami. Mowia, ze nie wolno smierci zadawac orezem, bo orez jest przeznaczony tylko dla wojownikow, a nie dla byle kogo. Widzialas ( w telewizji ), jak w arabskich krajach jest duzo krzywych murow? Specjalnie tak buduja, na wszelki wypadek.

taaa,jasne.wampiry tez istniejá. w krajach arabskich albo wieszaja albo ucinaja glowe za to.wszystko w zaleznosci od rejonu..

A we Francji, to nie. O, wojt Paryza jest pedal ( Bertrand Delanoe ), mieszka z drugim pedalem ( ale dzieci nie maja ), nie jest urodziwy, ale ja go lubie, bo nie na razie nie nakradl tyle, co poprzednicy, a w jednym zaulku ( w pedalskiej dzielnicy, kazal drzew nasadzic i pachnacych krzakow - lipy akurat kwitna - bylem tam przed chwila ). Karczmy pozwolil otworzyc pod parasolami, przyjemnie tam usiasc ( chlopaki sie caluja, jest na co popatrzec ), a przedtem, w tym zaulku, to tylko kloszardy szczaly i czarny kot spal na starym samochodzie.

\"wszechpolka-to ze ktos nie toleruje gejow i glosno o tym mowi nie swiadczy o jego mádrosci\" Uważam, że toleruje gejów. Tu już o tym pisałam: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3458456&start=0 \"po to żeby wszyscy \"oddani heterycy\" tak ufnie wierzący w \"boga\" tak wiernie oddający się jego prawom pokrzyczeli trochę faszystowskich haseł i rozeszli się do domów. \" To kazde hasło antyhomoterrorystyczne jest już według niektórych \"faszystowskie\" ?? \"jako katoliczka nie masz podstaw aby podważać postanowienia soboru gdyż decyzje kościoła jako całości podejmowane są pod natchnieniem ducha świętego\" Z tym też mam prawo się nie zgadzać. \"Nie mam pojecia, dlaczego nasza cudowna mlodziez wszychpolska ma w sobie tyle jadu i nienawisci do swiata i ludzi\" Taaa, nienawidze całego świata i ludzi, w domu mam zdjęcie Hitlera na ścianie, jestem groźna, obyście mnie nie spotkali, bo wszędzie chodze z nozem i jak ktoś nie jest Aryjczykiem, lub nie popiera Adolfa Hitlera to z trudem powstrzymuje sie, żeby go nie zadźgać, a tak w ogóle, to codziennie chcdze z kolegami na tzw \"polowanie na wrogów rasy\" i gonimy każdą osobe, którą za takowego wroga rasy uznamy, nawet nie wiecie, jakie to przyjemne, kopać glanem w ryj takiego długowłosego brudasa! :) - mam wrażenie, ze tak wyobrażacie sobie mnie i moich znajomych z MW :-o Kurde, zrozumcie, my jesteśmy normalni zwyczajni ludzie, tacy jakich mijacie na ulicy!!! "chlopaki sie caluja, jest na co popatrzec" Fuuuuj! :-o Już wole kloszardów. "bo nie na razie nie nakradl tyle, co poprzednicy" A skąd niby wiesz? :-o

tak dla wiadomości wszystkich lewaków: Faszyzm jest lewicowy Narodowy SOCJALIZM (nazizm) też nie rozumiem więc dlaczego lewicowe ideologie postępowe media nazywają prawicowymi czyżby nieznajomość tematu? a może specjalnie tak robią? skoro homoseksualizm jest grzechem to nie może być chorobą nie może być bowiem grzechem coś co jest chorobą Młodzież Wszechpolska jest organizacją narodowo-konserwatywną z elementami socjalizmu (becikowe, zasiłki dla potrzebujących, budowa dróg za pieniądze podatników itp.) największym zagrożeniem dla instytucji rodziny nie są homoseksualiści tylko PAŃSTWO i jego zakusy całkowitego skolektywizowania dzieci

Gość wszechpolka wez sie puknij
w czolo...z rozpedu

Kolejny UPR-owiec :P Skad was się tyle bierze? W świecie polityki w ogóle was nie widac i nie słychać, a w internecie tak Was pełno :P Więc jedno pytanie: Czemu do cholery każdego oprócz ruchu Korwina-Mikkego nazywacie lewicą? :P \"skoro homoseksualizm jest grzechem to nie może być chorobą nie może być bowiem grzechem coś co jest chorobą\" Homoseksualizm jako orientacja jest chorobą, a seks homoseksualny jest grzechem. Rozumiesz różnice? \"becikowe, zasiłki dla potrzebujących, budowa dróg za pieniądze podatników itp\" A co jest złego w becikowych? W zasiłkach dla biednych? Chciałbyś, by drogi byłyby prywatne? Gdyby drogi byłyby prywatne, to ceny za przejazd byłyby takie, zeby kapitalista wycisnął jak największy zysk, a więc mozliwie jak najdroższe, za przejazd przez każdą uliczką trzeba byłoby płacić grube pieniądze! Wtedy poruszanie się samochodem będzie zarezerwowane tylko dla bogatych! Dziki kapitalizm! \"tylko PAŃSTWO i jego zakusy całkowitego skolektywizowania dzieci\" Czyli?

Gość zwyczajna osoba
wszechpolka, ty naprawdę jesteś taka walnięta, a przez chwilę miałam nadzieję, że jaja sobie robisz

nie jestem UPR-owcem jestem anarchokapitalistą :-) prywatne drogi i autostrady byłyby dobrej jakości i stosunkowo tanie tak samo jak wszelkie inne produkty i usługi produkowane przez prywatne jednostki i przedsiębiorstwa na wolnym rynku właściciel drogi nie mógłby sobie pozwolić na zbyt wysokie ceny bo wtedy jego droga byłaby mało uczęszczana i przez to miałby mały zysk poza tym konkurencja nie śpi ;-)

Homoseksualizm jako orientacja jest chorobą, a seks homoseksualny jest grzechem. Rozumiesz różnice?\" a niech Ci będzie ;-)

\"jestem anarchokapitalistą \" To jeszcze gorzej :P A kto zastąpi państwo w kwestiach takich jak wymiar sprawiedliwości itd. ? :P Prywatne sądy? :D \"właściciel drogi nie mógłby sobie pozwolić na zbyt wysokie ceny bo wtedy jego droga byłaby mało uczęszczana i przez to miałby mały zysk\" A jak ktoś wykupiłby wszystkie drogi na określonym terenie? :P \"tak samo jak wszelkie inne produkty i usługi produkowane przez prywatne jednostki i przedsiębiorstwa na wolnym rynku\" A nie są już teraz produkowane na wolnym rynku? :P

\"Więc jedno pytanie: Czemu do cholery każdego oprócz ruchu Korwina-Mikkego nazywacie lewicą?\" jedyną prawicą jest anarchokapitalizm (jako skrajne przeciwieństwo komunizmu) wszystko inne to ideologie środka a UPR to tylko taka popierdułka, która nic nie znaczy :-) \"A co jest złego w becikowych?\" \"jeśli chcesz wspierać rodziny wielodzietne to rób to za własne pieniądze a nie za pieniądze podatnikówżn \"W zasiłkach dla biednych?\" patrz wyżej "Chciałbyś, by drogi byłyby prywatne? jasne w końcu cena benzyny byłaby DUŻO mniejsza a i drogi byłyby lepsze i tańsze :-) poczytaj sobie Manifest Rothbarda: http://mises.org.pl/o-nowa-wolnosc-manifest-libertarianski/ polecam jako odtrutkę na różne głupstwa, które zasiano w Twojej dosyć niegłupiej głowie :-)

\"A jak ktoś wykupiłby wszystkie drogi na określonym terenie? \" to wtedy byłby monopol czym by się to różniło od tego co jest dotychczas? :-) byłoby tak jak jest teraz dlaczego więc uważasz te sytuację za złą?

\"jedyną prawicą jest anarchokapitalizm (jako skrajne przeciwieństwo komunizmu) wszystko inne to ideologie środka\" Troche to naciągane. ;) \"jeśli chcesz wspierać rodziny wielodzietne to rób to za własne pieniądze a nie za pieniądze podatnikówżn\" No to do czego według Ciebie mają służyć pieniądze podatników? \"to wtedy byłby monopol czym by się to różniło od tego co jest dotychczas? byłoby tak jak jest teraz dlaczego więc uważasz te sytuację za złą?\" Gdyż teraz nie trzeba przynajmniej płacić grubych pieniędzy za kożystanie z dróg, gdyby zaś wszytkie drogi na określonym terenie wykupiła jedna osoba, to z braku konkurencji(nikt nie mógłby budowac na tym terenie nowych dróg, gdyż musiałyby one się przecinac z drogami monopolisty, na co on nie wyraziłby drogi) monopolista ustaliłby olbrzymie ceny za kożystanie z dróg. \"poczytaj sobie Manifest Rothbarda: http://mises.org.pl/o-nowa-wolnosc-manifest-li bertarianski/ \" Zaczełam czytać, średnio mi się podoba z wieloma rzeczami się nie zgadzam, co nie zmienia faktu, że taki ustrój wydaje mi sie bardziej sensowny od marksitowsko-leninowskiego i wszystkich innych jego mutacji. :P Chociaż to takie "róbta co chceta" :P \"polecam jako odtrutkę na różne głupstwa, które zasiano w Twojej dosyć niegłupiej głowie \" A skąd wiesz, że to Ty się nie mylisz? :P

Gość amoricino
'Homoseksualizm jako orientacja jest chorobą, a seks homoseksualny jest grzechem. Rozumiesz różnice?' Wiec w koncu orientacja czy choroba??? Bo jesli to orientacja, to nie podlega zadnej ocenie moralnej, ale to do ciebie i tak nie dociera. Swoja tolerancje, wsadz sobie w d..., tyle jest warta, i nie ty decydujesz co jest grzechem, a co nie. Dostalas jakies info od Boga?

\"Wiec w koncu orientacja czy choroba\" Orientacja homoseksualna jest zboczeniem, a zboczenie to choroba. \"Swoja tolerancje, wsadz sobie w d..., tyle jest warta, \" Nawzajem. :P \"i nie ty decydujesz co jest grzechem, a co nie\" A kto powiedział, że to ja decyduje?

Gość amoricino
Wiec kto decyduje? KK? Nie rozsmieszaj mnie. Umilowany Papa Benedykt zrobil wszystko, zeby ksieza pedofile nie zostali ukarani

Gość Roman kielonek
To nie jest normalne że facet w faceta popycha w kiszkę stolcową , To zwykłe zboczenie. Amatorzy wpuchania kutasa do rury wydechowej też powinni dołączyć do parady równości. Oni też mają prawo do małżeństwa z własnym samochodem. Zboczeńcy na sybir.

Gość amoricino
Widziales jakiegos geja, gdy to robil? Bo ja nie. Moze ci sie to podoba, skoro nie potrafisz o niczym innym pisac :P A hetero to moga sobie zapychac kazda dziure i jest ok

\" Umilowany Papa Benedykt zrobil wszystko, zeby ksieza pedofile nie zostali ukarani\" Prosze was, wy naprawde wierzycie \"informacjom\" podawanym w gazecie żydokomucha z wielkimi uszami o nazwie będącej przeciwieństwem słowa \"tak\"? \"Widziales jakiegos geja, gdy to robil? Bo ja nie. Moze ci sie to podoba, skoro nie potrafisz o niczym innym pisac \" Ja osobicie nie widziałam żadnego mordercy, gdy akurat zabijał człowieka, czy jakiegokolwiek przestępcy, który akurat popełniałby przestępstwo, a mimo to uwazam, ze przestępcy czynią źle. Czy do osoby, która pisze, że przestępców należy surowiej karać napiszesz "Moze ci sie to podoba, skoro nie potrafisz o niczym innym pisac" ? i skąd wiesz, że Twój rozmówca "nie potrafi o niczym innym pisać"? Uważasz tak dlatego, że ośmeilił sie wyrazić inne zdanei niż ty?? To raczej wy, "tolerancyjny" nie potraficie normalnie dyskutować, tylko piszecie o "pluciu jadem i nienawiścią" i ciągle obrażacie myślących ludzi coraz to nowymi inwektywami. "Wiec kto decyduje? KK? Nie rozsmieszaj mnie." To kto, jak nie KK?

i widzisz,malo komu juz chce sie z Toba rozmawiac.BORING.,

to po kiego taki topik zakladalas???chyba normalne ze bedzie odzew.rozbawilas mnie do lez. to jest forum dyskusyjne dziecko a nie forum na monologi...

Nei psize żadnych \"monologów\" tylko każdy mój wpis w tym topiku oprócz pierwszego był odpowiedzią na wpis kogoś innego, \"droga\" poganko.

Może nie jest, ale mam dziwne przeczucie, że dąży by się takim ciemnogrodem stać. Zamiast się rozwijać - cofamy się. Albo wyjeżdżam na zachód, a w zamian zwozimy tu azjatów.