Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Tu coś dla Polskich bojowników o prawa homoseksualistów

Polecane posty

a moja odpowiedz byla.. na pytanie ktore zadalas .skoro sie zaklada jakis temat to sie chyba oczekuje odpowiedzi,a do Ciebie nikt juz nie chce pisac,bo nudzisz...💤

\"bo nudzisz\" Po prostu nie rozumiesz tego co ja piszę \" do Ciebie nikt juz nie chce pisac\" Nie wiem o co ci chodzi. Pisze w tym topiku dużo osób.

dlatego tez nigdy nie spotkalam homoseksualisty z zadnych z tych krajów a mieszkajac w londynie obracam sie wsród takich ludzi (w wiekszosci karaiby)

Gość amoricino
do wszechpolki Umilowany Papa Benedykt zrobil wszystko, zeby ksieza pedofile nie zostali ukarani" Prosze was, wy naprawde wierzycie "informacjom" podawanym w gazecie żydokomucha z wielkimi uszami o nazwie będącej przeciwieństwem słowa "tak"? Rybka mnie to, czy akurat Urban pisal o pedofilach w Kosciele i tuszowaniu ich przestepstw przez BVI. A od Zydow sie odp..l "Ja osobicie nie widziałam żadnego mordercy, gdy akurat zabijał człowieka, czy jakiegokolwiek przestępcy, który akurat popełniałby przestępstwo, a mimo to uwazam, ze przestępcy czynią źle." Co to ma wspolnego z gejami? :O "Nadal nikt nie napisał, po co komu parada równości!" Nie krzycz, bo zrobisz sie czerwona. Nie chcesz chyba stracic swojej 'szlachetnej' bialej barwy? "kożystanie z dróg" Pewnie nigdy nie przeczytalas zadnej ksiazki, ale slownik ortograficzny moglabys sobie kupic, dziecko