Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wloski wloski

Mam problem z wlosami, poradzi ktos??

Polecane posty

Gość wloski wloski

bardzo chcialabym miec dluzsze wlosy (chociaz do ramion), ale za kazdym razem, gdy odrodna odrobine , np.za ucho/do polowy szyi to juz zaczyna sie koszmar! Zaczynaja strasznie wypadac (jak mam krotkie to nic sie nie dzieje), a do tego bardzo sie placza i ciezko je rozczesac! dodam, ze wcale nie mam grubych wlosow, wrecz przeciwnie - cienkie i liche ;-) czy mozecie mi cos poradzic????

kup sobie jedwab do wlosow jak mam cos takiego jak\"biosilk\" kosztowal mnie 9 zl butelka mala ale stracza na dlugo bo potrzebujesz tylko kropelki

no zazwyczaj cieńkie włosy juz plącza się ledow maja kilka cm więcej :) ja Ci polecam nie oszczędzac na odżywkach i PROFESJOANALNYCH maskach do włosów. Jełsi naprawde chcesz miec dłuzsze włosy to powinnac własnie na takie produkty wydawać pieniądze :)

Gość glupie pytanie
hm sszczreze mowiac to nie mam pojecia jak Cie pomoc...sa rozne maseczki w sklepach fryzjerskich moje klezanki sobie chwala ...ja sie przymierzam do kupna...a stosujesz cos na wlosy procz szamponu oczywisscie??:D Moze cos z Glass Kur?? badz PAlmoliw albo Elseve? NAjlepiej od razu kupic cly zestaw - odzywaka szampon i maseczka jeszcze olejek.. ale nie kazdegfo stac

No i póki co nie farbować bo to tylko jeszcze bardziej je osłabia :o na Twoim miejscu poprostu wybrałabym się do fryzjera i tyle :)

Gość wloski wloski
dziekuje dziewczyny! a czy myslicie, ze odpowiednie sciecie moze cos zmienic? domyslam sie, ze musze zaczac dbac dopowiednio o wlosy, ale po 1.w ogole nie wiem,co wybrac (kiedy stoje przd ogromna polka roznych specyfikow), a po 2. mam fiola na punkcie naturalnych kosmetykow i uzywanie czegos z ogromna iloscia chemii dziala niekorzystnie na moja psyche ;-) czy da sie to jakos pogodzic??? A moze Wy macie jakies fajne kosmetyki i mozecie mi cos polecic? A jak ktos bedzie tak mily to poprosze jeszcze o podanie skladu (INCI) :-)

Gość wloski wloski
narazie stosuje tylko szampon, mialam wiele odzywek, ale przeszkadza mi cala chemia w nich,a poza tym niewiele pomagaly :-( zawsze jak tylko odrosna troche to zaczyna sie koszmar! bez wzgledu na to, co uzywam

Gość szukajaca pracy.
a co to ten biosilk i na co dziala? gdzie go mozna dostac???

Maseczki i odzywki dzialaja na zewnatrz i napewno pomoga w problemach z rozczesywaniem. Ty potrzebujesz jeszcze wzmocnienia cebulek:) Milam ten sam problem:O Od trzech miesiecy systematycznie zazywam skrzyp. Wlosy nie wypadaja mi juz nawet w polowie, tak, jak wczesniej:D

Biosilk, to jedwab do wlosow. Kupisz na allegro (trzeba uwazac, bo wielu sprzedawcow oferuje podrabiany) i w wiekszosci salonow fryzjerskich.