Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zdradzic

chce zdradzic ? z kim nie wiem jeszcze!!!!!!!

Polecane posty

Gość chce zdradzic

Jestem juz znudzona , jestem kucharka sprzataczka praczka ewentualnie sex co z tego ze sie kochamy jest nudno na poczatku sie staral a teraz praca dom praca dom aha komputer, co mam sobie psa kupic zeby isc na spacer , mieszkamy nad oceanem piekna okolica i co dupa sobota a on spi mam dosyc!!!!!! kurwa

Gość madra byla
ja tez chce

Z jednej strony masz rację ale z drugiej, to poroniony pomysł - zdradzisz, przywiążesz się do nowego i po paru latach poczujesz się tak jak dzisiaj. Gdzie tu logika? ;)

to po co z nim jesteś? zdrada nic Ci nie da! chyba, że to jakaś forma zemsty ma byc. rozmawiałaś z nim, jak nudzi Cię życie z nim?

Przewietrz się bo widze,że faktycznie wkurzona jesteś :) Nie stresuj sie !! :) Wyjdź na sapcerek i pomyśl sobie przy szumie oceanuco masz dobrego w życiu :) Pozdrawiam! :)

Gość Ehiii
To jest niestety zwykłe życie... Niektórzy o takim marzą... Nie masz prawa narzekać.

Gość chce zdradzic
kocham go tego idote pasozyta i lenia ale chce faceta do lozka i na spacer, czuje sie samotna i to bardzo przestal sie starac rozumiecie tak jest pewny mego uczucia

Gość chce zdradzic
ale ja zaczelam pic rozumiecie , drink rano w sobote i potem caly dzien bo on jest zmeczony!!!!!!

Nie rozumiem po kiego grzyba pić samej i pilnować faceta w domu przy takiej pięknej pogodzie ? Pomyśl trochę o sobie, ile pięknych chwil w życiu omijasz bezpowrotnie z powodu uzależnienia od faceta ?

ja nie uważam, zeby zdrada dała mu kopa w stronę lepszego dbania o Ciebie. bardziej mogłoby pójśc w strone zaborczości z jego strony, utraty zacunku do Ciebie, naqwet rozejścia się. najpierw rozważyłabym takie możliwości, bo szkoda, gdybyś się sama w d... ugryzła! moze spróbuj wychodzic sama, zmienic coś w swoim wyglądzie, zainteresowac go soba osobą na nowo?niech zobaczy że ma fajną kobietę przy sobie:)

Gość Tomaryny_19_maja
Stawiam się do dyspozycji. Możesz spokojnie zdradzić ze mną. Satysfakcja gwarantowana!

Gość chce zdradzic
jestem zadbana ladna ale moje zainteresowania w tym kraju szlak trafily jest sobota chce nad ocean chce do knajpki chce zyc!!!!!!!!!!

Gość Tomaryny_19_maja
:-( Skoroś za Oceanami, to ze mną dzisiaj nie zdradzisz :-( Nie ma siły, żeby dotrzeć do Ciebie na dzisiejszy wieczór :-(

Gość chce zdradzic
szkoda !!!!!!!!!!!!

Gość Tomaryny_19_maja
Bardzo. A może Ty podjedziesz do mnie?

Gość chce zdradzic
jasne pofrune

Gość Tomaryny_19_maja
No wiesz, człowiek ponoć jest w stanie góry przenosić... Jeśli bardzo chcesz zdradzić, to problemm odległości nie powinien istnieć...

Gość chce zdradzic
no wiem o tym ale musialbys go przebic w wsystkich dziedzinach a to jest nie mozliwe

Gość chce zdradzic
Ehiii To jest niestety zwykłe życie... Niektórzy o takim marzą... Nie masz prawa narzekać. __________________________________________________________________ Ja nie marzylam o takim zyciu, ale mialam dosyc zarobkow 800 zl. a praca po 10 gozin nie mam prawa narzekac? bo mam kase to smieszne

już się nie użalaj tak nad sobą, w każdym portalu randkowym jest 2 razy więcej facetów niż kobitek, daj anons i nie będziesz juz miała czasu marudzić na tym forum

Gość chce zdadzic
pablo jestes zalosnym facete, ktory ma stronke na tlenowych randkach, zadna cie nie chce ......

i weź tu poradź coś komuś z dobrego serca, z takim podejściem pozostanie ci już tylko samotne picie do tv

Gość chce zdadzic
ty nie poradziles ty osadziles

sorry jeżeli nie dośc jasno się wyraziłem, polecam strony randkowe bo tam naprawdę jest takie mnóstwo ofert że zaraz zapomnisz co to nuda czy brak zainteresowania ze strony faceta

Gość chce zdradzic
pablo ty nie rozumiesz ja nigdy tego debila nie zdradze umre nie zaspokojona, poprostu jestem w zwiazku chyba chorym kurwa sama nie wiem , ide sobie wpadne pozniej dzieki