Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buskowianka

Czy jest facet,który żyje bez seksu?

Polecane posty

Gość Buskowianka

tak, czekam na odpowiedzi zarówno panów,kórzy nie uprawiają seksu , bo nie chcą , jak i pań. jak to jest , czy małżeństwo = seks obowiązkowo?

Gość 25 latka
zyją bez seksu i mają się dobrze :)

Gość moj maz ...
i ja

Gość Buskowianka
Do "mój mąż".nie z powodu choroby tylko przekonań? tak?

Gość anonimowa pozostane
ja zylam bez sexu ponad 4 miesiace, i moim bledem bylo to ze powstrzymywalam sie przed masturbacja bo glupia myslalalm ze wtedy sex po takiej dlugiej przerwie bedzie fantastyczny...i co? rozczarowalam sie bardzo, zawiodlam sie na sobie. nie dosc ze wszystko mnie bolalo to jakos zbytnio po prostu nie mialam ochoty na ten sex. potem zaczelam regularnie sie masturbowac i sexic:P no i teraz jest super:P

Gość ja jako facet zyje bez sesku
bo nie mam partnerki.

Gość Buskowianka
Anonimowa - a co było przyczyną Towjej absytnencji? chorob, wyjazd, przekonania?

Gość anonimowa pozostane
choroba partnera. w sumie przez ten czas wogole sie nie widzielismy

Gość moj maz ...
u nas to leki ..... niestety .

Ja niestety żyję bez seksu. Żona nie ma ochoty i nie widzi w tym problemu. Nie będzie się przecież zmuszała. Żebrać więcej nie zamierzam. Mam nadzieję, że i ja niedługo nie będę musiał się zmuszać.

Gość Michał na przykład żyje
bez seksu.

Gość przesadna domatorka
jaki michał?

Gość No normalnie Michał
mój ukochany!

Gość teri22
do Arkadio morales-a ile lat jestescie po slubie? Czy rozmawialeś na ten temat z żoną?

8 lat po ślubie. Pewnie że rozmawialiśmy. I cóż z tego. Do seksuologa czy gdziekolwiek nie zamierza iść. Problem to ja stwarzam (chyba dlatego, że mi się chce a jej nie) i nie potrafię zrozumieć nie można nie mieć na to ochotę. Tylko dlaczego ja też muszę nie mieć na to ochoty?

Gość pytam się
czy w związku z tym myslisz o zdradzie czy raczej nie dopuszczasz takiej mozliwości?

Gość mój mąż praktycznie też
a ja razem z nim:( no prawie...

Gość izis444
Arkadio Morales- wiesz, to jest problem bardzo zlozony.Wiele spraw , moze partnerke zniechecic do wspolzycia, np, to jak traktujeszna codzien ,czy nie jestes wobec niej chamski,czy jej pomagasz w obowiazkach , domowych.Duze znaczenie ma higiena i to czy jest jej dobrze z toba, oraz czy jestescie jeszcze dla siebie chociaz troche atrakcyjni? Dziwi mnie , ze zona nie chciala pojsc do seksuologa.To jest powazny blad z jej strony!

izis444 - Zdziwiła byś się jak bardzo jest to złożony problem. Ale nie zamierzam na forum opisywać szczegółów swojego życia. Co to kogo obchodzi.

Gość mój mąż praktycznie też
u nas rok po slubie:( praktycznie od początku kłopoty z erekcją, frustracja z powodu zaniku wzwodu podczas seksu, efekt- spadek libido prawie do 0:( niestety- tylko u niego:(

Gość izis444
Arkadio Morales,- nie tylko ty masz takie problemy, i jak czytam o twoich ,to mysle o sobie , tylko z punktu widzenia kobiety.

No to ja też dołączę do grupy. 45 letni facet 15 lat właściwie żonaty i żyje bez seksu. Bo żona nie ma już ochoty. Dobre.

Gość toffiik
ja też żyje bez seksu (z żoną ) ;-)))ale nie wogóle

izis444 - A co ty zamierzasz/zrobiłaś w swojej sytuacji? Czas ucieka i nie będzie za nikim czekał. Nie będzie się już młodszym, a chciało byś się mieć nieco przyjemności z tego popieprzonego życia. Ja wiem, że zaraz odezwą się głosy że seks nie jest najważniejszy w życiu. Może i nie jest, ale chyba tylko dla tych, którzy nie potrafią czerpać z niego radości, satysfakcji, itp. Dla mnie nie jest on tylko sposobem do zaspokojenia popędu. A może jest tak że jak się kocha to i z seksu można zrezygnować? A mi się wydaje, że miłość to taka bestia, że jeśli nie da się jej \"żryć\" to zdechnie.

Gość .............X
jest. znam takiego. to moj byly chlopak, calkowicie aseksualny. sam sie masturbuje na poduszce. a do sexu by go trzeba bylo zmuszac, choc i to bez sensu bo i tak mu nie staje.

Gość izis444
Arkadio Morales- U mnie do pewnego momentu wszystko gralo,sama nie zauwazylam kiedy zaczelismy sie od siebie oddalac.W naszym zwiazku najgorsze bylo to ze nie umielismy rozmawiac ze soba na ten temat.Obarczalismy sie wina wzajemnie i suma sumarum nie doszlismy do porozumienia.Wtym wszystkim ja jestem osoba poszkodowana , gdyz moj maz jakos daje sobie rade bez sexu(wiem ze nie ma nikogo) a ja , no coz narazie zaciskam zeby i czekam co dalej.

Gość izis444
Arkadio- a co zamierzasz! Domyslam sie!Ale wiesz , po czyms takim zwiazek moze sie rozsypac!