Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal87uk

witam poszukuje psa rasy AMSTAFF lub BULLTERIER i oczywiscie pittbull

Polecane posty

Gość michal87uk

witam poszukuje psa rasy AMSTAFF lub BULLTERIER i oczywiscie pittbull jesli ktos ma szczeniaki naj lepiej na terenie wolverhampton lub bermingham prosil bym o kontakt pod numerem gg 739608 lub na E-meila mayki87uk@interia.pl

Gość zupelnie
a kup sobie kundelka ze schroniska a nie psa morderce

Gość mayki87uk
witam cie nie masz pojecia nic o tych psach wiec nie muw ze to mordercy nie stety w polse zostawilem 2 AMSTAFFY z matkom bo som troszke za stare jusz zeby je ciagac i to som bardzo madre psy wiadomo jak wychowasz go zle to bedzie taki jak go sama chcialas wychowac przyznam majom w genach agresjie ale na ogul jej nie uzywajom a jesli uzyjom to w obronie wlasnej a kundelka to ty morzesz sobie kupic sorki ale taka prawda tak samo jest z psami jak z czlowiekiem som zli ludzi i zle psy ale to zalezy tyko od wychowania a szczeze to ja ciebie bym zamknol w klacce za to co wogule piszesz o tych psach sorki bez urazy ale gluwno wiesz

Gość x0x0x
mayki87uk ty sie czlowieku pisac naucz najpierw

Gość mayki87uk
jesli masz jakis problem to nie czytaj nikt nie jest doskonały ja naprzykład jestem dyslektykiem a ty pustakiem bez urazy ale sie czepiasz jest wiele inych zeczy w kturych jestem dobry i sie nie patsze przedewszystkim czy ktos robi bledy czy sie jaka bo jest naj wazniejsze co ma w glowie a twoje zdanie nic mnie nie obchodzi

Gość dobre -
Dysleksja nie zwalnia ze znajomości zasad polskiej gramatyki i ortografii. W momencie, kiedy dostępne są słowniki online (że o papierowych nie wspomnę), argument "bo ja mam dysleksję/dysgrafię/dysortografię" staje sie bezpodstawny.

Gość michal87uk
do kazdego co sie przypiepsza wiecie cowam powiem nie patszcie sie na innego tylko na siebie co wy do chuja doskonali jestescie odemnie szczeze muwiac odjebcie sie

Gość heh sherwood st
pozdrawiamy:-P

Gość MICHAL87UK
KTO?? POZDRAWIA Z SHERWOOD ST JA TESZ JESTEM Z SHERWOOD ST a dzieki za pozdrowienia i ruwniesz pozdrawiam

Gość monike
bardzo chcialabym pomoc w kupnie pieska, nie bardzo jednak sie orientuje w Londynie, ale mysle ze moze cos w Superdrug znajdziesz.........

to ja siem podlączem. Ja z wontku jaszczomby. Nam pódla jaszczomba jak grom z jasnego nieba porfala. Jagby ktos widzial i hcial oddac to proszem do naszego wontku zdac relacje bo my jush tydzien szókamy i nic, dópa blada :( Pozdrawiam i idem szókac pódla.

Gość MICHAL87UK
dzieki bardzo chociasz nawet nie mam pojecia gdzie jest te miasto co podalas zaras sprawdze na mapie bo sie nie orjetuje ale jesli bys cos wiedziala o kturejs z wymienionych ras bardzo bym prosil o informacjie z gury dzieki pozdrawiam a tak przy okazji nie wiem czy ten NIC NoSpa muwi o psie czy oczym bo na prawde czytam to czwarty raz i nie moge zaczajc oco chodzi

NoSpa muwi o pódlu i jaszczembiu to sraszny wypatek był muwie ci kofany szedł se pódl drogom a tu dup jeb spadł na niego jaszczomb, zakotłowałosiem i gwizd pizd pódla uniesło w gure to ptaszysko niemiłosierne :-( a tera fszyscy lósie doprej foli szókajo pódla kdziesześ ty kdzie ...

Gość o ranyyyy
czegos takiego , jeszcze nie widzialam.....

Gość kaviiiii
kup se gazete

rzeby tylko pódla! Ale on jeszcze (prawie) dziefice Ananke porfal i w pistu z niom polecial! No muwie Ci, straszna sprafa! Wienc jagby kto widzial dupelka z zdefasonowanyn fótrem od dzioba jaszczomby to ja proszem o info! Kto fie, kaj go ta jaszczomba wywlekla, morze za moze!

O KURFOŚCI! jesli zaiste dzieficom była niedoszłom, to ani chypi jezd to spisek! i smowa! a mosze jaszczomb ma przymós poryfania i stond Ananke? taki kompóls...

Gość heh sherwood st
lol tuz to strasne

Gość MICHAL87UK
A NOSPA TO WSPULCZUCIE PIERW PóDLA STRACILES TERAS DZIEWCZYNE JASTSZAB CI ZAJEBAL DORWIJ CHAMA I NA ROSUL MORZE W BEBECHACH MA JESZCZE TROSZKE PóDLA

Gość MICHAL87UK
A NOSPA TO WSPULCZUCIE PIERW PóDLA STRACILES TERAS DZIEWCZYNE JASTSZAB CI ZAJEBAL DORWIJ CHAMA I NA ROSUL MORZE W BEBECHACH MA JESZCZE TROSZKE PóDLA

Gość kokona
Normalni ludzie nie trzymaja takich psow, tylko dilerzy narkotykowi. Chyba ze chcesz zeby ci jaja odgryzl......

Gość oooooooooooooooo
Jak to pisza google nie gryza wpisz pets for sale+birmingham no i licz na spory wydatek

Gość hahahahahahahaha
szczerze - po tym jak przeczytalam co napisales do kogos ktow zasadzie tylko napisal jedno zdanie - zmieszales go z blotem i zwyzywales.... o Twojej ortografii i gramatyce pisac nei bede bo to normalnie smiechu warte...jaka twoja pisownia taki i Ty....kup sobie tego pitbula albo amstaffa i niech Cie zezre:]

dzienkuje za wyrasy wspulczócia, co prawfda Ananke nie byla mojom dziefczynom ale taka fajna byla... Takie fajne fdzianka óbierala i tak fajnie i seksofnie tyleczek wypinala... eh, Ananke, morze jeszcze wrucisz... :(

Gość MICHAL87UK
dziękuje bardzo monik za pomoc już widze ładne pieski i nie daleko mnie może kiedyś ja będę mógł pomóc ci pozdrawiam

Gość MICHAL87UK
do KOKONA sorki ze tak powiem ale jestes pusta albo pusty czego wy ludzie od tych psuw checie jamnik tak samo morze cie pogrysc a o jaja sie nie boje bo tszeba umiec wychowac takiego psa a wpolsce mialem dwa i male dzieci mogly na nich jezdzic wiec nie gadajcie glupot

Gość hmmraczej...
najpierw wychowaj siebie, bo potym co czytam mam 100% watpliwosci ze Ty w ogole kogos mozesz wychowac!

Gość MICHAL87UK
WIESZ CO CI POWIEM WYPIERDALAJ I NIE WCHOC TU PROSTE JESLI MAM OCHOTE SOBIE KUPIC TAKIEGO PSA TO HUJ CI DO TEGO