Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chemical

Suknia Józefinka, jaka fryzura, jaki bukiet do takiego romantycznego stylu?

Polecane posty

Wczoraj zamówiłam kieckę którą sprzedawczyni nazywała Józefinką (więc niech jej będzie), wygląda tak: 🌼 http://www.bellissima.pl/kolekcjev.php?kol=3&gr=0&poz=21 🌼 Tyle, że rękawki będą zmodyfikowane (nie takie ogoniaste) i pod spodem będzie halka na kole. Podsuwają się wam jakieś pasujące bukiety? Ja myślałam o czymś a\'la polne kwiaty, ale do końca przekonana do tego pomysłu nie jestem :) No i fryzura - problem w tym, że jedyne \"romantyczne\" fryzurki, jakie mi się nasuwają dotyczą kręconych włosów - a moje są proste jak druty :P Nikomu nie udało się nigdy zmusić ich do trwałego skrętu w jakiś mało inwazyjny sposób (bo trwała ondulacja w ogóle nie wchodzi w grę) - może znacie jakieś ciekawe linki? Z ozdobami na główkę przy okazji, co by pasowało jako tako? Buziaczki, dziewczynki, dziękuję Wam z góry za poświęcony mi czas!

Gość nie chce mi sie szukac
a tobie to chyba jeszcze bardziej

Szukam cały czas, międzyczasie odświeżając kafeterię, tyle tylko że jestem estetycznym antytalenciem (no kurcze, chemikiem, dla mnie jak coś jest białe to to jest fartuch i pasuje do niego kolba miarowa :P ). Na własny ślub by mi się nie chciało szukać? :)

Gość barcelonka1
moim zdaniem wcale ni emusisz miec kreconych wlosków moga byc proste czesciowo do tylu zebrane i wpiety w nie kwiat taki jak w bukiecie :) a moze daloby sie je leko pofalowac bo moja kolezanka ma tez strasznie proste a pani fryzjerk tak jej pkrecila ze sie nie rozwalily i wgladaly super tylko podk koniec byly troszke mniej krecone ale tez ekstra to wygladało :) jak cos znajde to wkleje buzka

Gość mam juz dość
może warkocz przeplatany cienkimi zlotymi sznurkami?

Gość barcelonka1
ten drugi jest swietny i taki delikatny moim zdaniem w sam raz do Twojej sukni :)

Utkwiłam teraz na forum netwesele.pl, gdzie znalazłam mnóstwo ciekawych fryzur, tyle że nie bardzo je stamtąd wlepić można. Jak coś interesującego wynajdę to Wam podeślę do wglądu - będę wdzięczna za taką konsultację :)