Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __przerazona_

Czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość __przerazona_

Otoz, 22 marca mialam ostatni normalny okres. Taki ze bolalo mnie podbrzusze i lalo sie ze mnie strasznie. Pozniej 31 marca czyli w 10 dniu cyklu mialam zblizenie seksualne, nie bylo wlasciwego stosunku lecz pare pchniec analnych, na dodatek z guma. Bylo tylko pare w roznych pozycjach bo za bardzo mnie bolalo i przestalismy. Zapomnialam o tym, od tego czasu nie bylo zadnego zblizenia. 22 kwietnia dostalam jakies dziwne plamienie, nic mnie nie bolalo. Nie wiedzialam co o tym myslec, ale matka stwierdzila ze to okres i ze czasami zdarzaja sie takie mniej obfite. No ale do dzis nie dostalam pelnego okresu. Dodam ze w tamtym roku mialam duze problemy z miesiaczka, musialam ja miesiacami wywolywac za pomoca tabletek i wtedy unormowywala sie, lekarz powiedzial ze mam wydluzone cykle. Ostatnie trzy miesiace jednak one byly juz w miare rgularne : 3.styczen 2007 16 luty 2007 22 marzec 2007 22 kwiecien --> ? Jaka szansa ze moge byc w ciazy ??????? :(

Hym z tego co wiem to pupa nie ma połączenia z macicą, a jeżeli wszystko odbywało się jeszcze w gumie, to raczej na 99,9998% szansy na zapłodnienie nie było :)

Gość _przerazona_
Chemical ale jednak nie wykluczasz calkiem. Czemu wiec nie mam tego okresu ????????

Gość brym brym
kup sobie test ciążowy. W ten sposób będziesz wiedziała. Na drugi raz zabezpieczaj się.

ja miałam tak z dwa tygodnei temu że próbowaliśmy analnie ale bardzo mnie bolało i troche bzykaliśmy sie do pochwy i tak na zmiany, cały czas w gumie, użyliśmy dodatkowo kremu żeby był większy poślizg.w międzyczasie zobaczylismy w różnych miejscach mojego i jego ciała była jakaś biała pianka, ale zlekceważyliśmy to szybko. a kiedy zdjęliśmy gume jeszcze przed wytryskiem w środku było jakby troche spermy nie wiadomo w ogóle skąd. tak czy inaczej Ty miałaś w przeciwieństwie do mnie dni niepłodne , ale nie czuje żadnych oznak i to nielogiczne bo guma była w całości. ale to co mi sie przytrafiło kompletnie nie umiem wyjaśnić.

Gość _przerazona_
Ktos tu chyba nie czyta wyraznie :]]]]]]]]]]]]] Byla gumka!

Gość _przerazona_
No ja chce isc do gina, ale teraz nie przyjmuja - strajk :P

miesiąc spóźnia sie okres? lepiej przestań sie stresować że to ciaża bo w ogóle sie nie doczekasz tego okresu, mnie sie przesunął kiedyś od dwa tygodnie kilka lat temu bo chodziłam zestresowana w liceum z chłopakiem że ciąża ciąża ciąża

Gość _przerazona_
w zeszlym roku nie mialam kilka razy po 60 dni okresu, dopiero luteina zaczal sie wyrownywac, a potem znowu zaprzestalam i ostatnie miesiaczki byly naturalnie...

moja siostra ma podobne problemy z miesiączką brała leków mnóstwo i nic sie nie zmieniło, spokojnie to na pewno nie ciąża, nie dość ze były dni niepłodne i byłaś zabezpieczona to jeszcze nieregularne miesiączki nie są nowością.

Gość _przerazona_
No a te plamienie co to znaczylo miesiac temu ? Wogole jaka jest szansa ze moge byc ? Dodam ze nie doszedl we mnie.

Gość no przeciez pa ANALNYCH
sie nie zachodzi w ciaze!!! :) jakby był w cipce...mogłabys miec watpliwosci... a tak to DON't WoRRY :) ;)

Gość __przerazona_
I dalej nic a bole jakies mam :(

może ci sie zbliża i dlatego boli. jak dla mnie nie ma szans na ciążę. przecież miałaś probl;emy z miesiączkami, wiec to normalne że mogła i ta ci sie przesunąć. a to że poprzednia taka słaba była, to nic nie znaczy. ostatnio mialam dwie takie słabiutkie i jak u gina byłam to zapytałam, a noa mi na to że ciąży nie ma. i że tak sie może zdarzyć. więc spokojnie sobie czekaj. jak tylko będziesz mogła to idź do ginka, a narazie możesz test zrobić, będziesz spokojniejsza i okres szybciej przyjdzie. w ciąży napewno nie jesteś. nie można zajść przez anala i to w dodatu w gumce.

Gość lobuziaczek
czesc dziewczyny,sluchajcie mam od paru dni mala schize,jestem mama 2-letniej coreczki,ciagle karmie ja piersia,ale od 2 tygodni probuje ja odstawic,dostaje cyca tylko 1-2 razy dziennie,no i moja schiza polega na tym ze akurat 4 dni po tym ja zaczelam jej ograniczac mleko hm.....troche kochalismy sie z mezem bez gumki,pare ptakich pchniec,ale biegiem wrocilismy do gumki,nie bylo wytrysku,ale czytalam ze na poczatku stosunku facet czasem popuszcza te plemniki swoje......no i pare dni temu zauwazylam ze jakies chyba uplawy mi sie zaczely,i jak chcialam sprawdzic co to w ogole,wlozylam palec do pochwy i wyczulam jakas kulke ,i od tej pory mam ataki paniki ze jestem w ciazy,nie wiem juz czy to sa wyniki zmian,bo np. moj organizm wraca do okresu sprzed ciazy i karmienia,ale ja w ogole spac nie moge,dodam ze tego mojego malucha karmilam bardzo czesto mimo ze ma 2 lata...przynajmniej 6x na dzien i ze 2-3 w nocy,myslicie ze 4 dni po tym jak zaczelam ja odstawiac juz moglam zajsc w ciaze???najgorsze ze teraz nie moge szybko isc do lekarza bo maz przechodzi na dzialalnosc swoja i grr,nie dostal jeszcze legitymacji ubezpieczeniowej i jeszcze jakies strajki sie szykuja.....do wrzesnia zeszlego roku bralam depo-provere,ale potem odstawilam bo chcialam dostac okresu ale do tej pory ani widu ani slychu ze miesiaczka sie zbliza.......sluchajcie jest cos co moze ...np...przerwac to jesli to naprawde ciaza??bo ja za ch...nie moge sobie wyobrazic teraz dwojki maluchow...moze potem..ale teraz..plaese,niech ktos odpisze....:(

Gość Marta1983
idz prywatnie. a skoro kogos masz i juz jedno dziecko jest to teraz sie nie wymiguj tylko urodzisz jak bedziesz w ciazy. Co oznacza ze sobie bie wyobrazasz drugiego dziecka teraz?? Bzykałas sie to teraz ponies konsekwencje.. zreszta kto opowiada ze karmienie piersia jest antykoncepcja???;/

Gość __przerazona_
No racjonalnie myslac rowniez uwazam ze nierealne jest tak zajsc w ciaze, ale bole mam, jakies odbicia tez...i senna jestem :|

Gość Marta1983
Wogóle to napisałaś że spóźnia ci się okres.. Jak może ci się spóźniać jak dziś mija miesiąc od ostatniej miesiączki?? Znaczy że dziś powinnaś dostać.. Jeżeli miałaś problemy z nieregularnymi cyklami to ty się tak łatwo nie zadręczaj bo przez to okres ci się właśnie spóźni..

Gość ona nie
miała okresu 22 kwietnia, tylko lekkie plamienia

Gość MArta1983
No to musi iśc do ginekologa tutaj wróżek nie ma nikt nie wie co jej jest..

Gość __przerazona_
a okres w postaci plamienia nie moze wystapic? wyzej kolezanka napisala ze miala dwa takie ostatnio, to mnie troche uspokoilo ale dalej sie obawiam...

Okres to okres a plamienie to plamienie.Plamienie zalicza się jeszcze do starego cyklu a eśli występuje chronicznie, to należy się zbadać, bo to nie jest normalne.Jeśli zaś mówimy o tabletkach to mowa o rwawieniu z odstawienia i jako takie w plamieniach się może objawiać.

Gość Marta1983
Plamienie to nawet nie okres.Musisz odróżnić. Nawet z odstawienia tabletek masz normalny okres. zrób sobie teścik może jesteś jednak w ciąży jak tak natychmiast odstaw pigułki..

Gość __przerazona_
wynikaloby ze wiatropylnie jestem :/