Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marchewik

czy to złe, gdy dziewczyna robi ten pierwszy krok?

Polecane posty

Gość ghfgh
juz odmowilem kiedys dziewczynie ktora mi sie podobala ,bo jestem zbyt niesmialy .:(

Gość marchewik
ojej, jesli on mi odmowi to juz sobie daruje go, bo nie pasuje tak dziewczynie .....popłacze troche pewnie(albo bardzo) , boje sie bo, az tak dobrze go nieznam heh...

Gość ghfgh
``ojej, jesli on mi odmowi to juz sobie daruje go, bo nie pasuje tak dziewczynie .....popłacze troche pewnie(albo bardzo) , boje sie bo, az tak dobrze go nieznam heh...`` Załamałaś mnie .MAm nadzieje ,ze dziewczny ktorym odmowilem nie płakaly przez to .Niesmialosc jest do d..

Gość ghfgh
niesmialosc jest do d.. i psuje zycie mi i otoczeniu

Gość marchewik
wiem tragicznie to zabrzmialo..:)hehehh ..no moze nie bede plakac ale mi przykro sie zrobi :( no i ciezko go bedzie spotykac potem

Gość ghfgh
``otoczenie znajdzie sobie łatwiejsze we współpracy obiekty westchnień `` wlasnie ,a ja bede zawsze sam

Gość marchewik
mi tez niesmialosc tez przeszkadza uh strasznie...

Gość marchewik
nie bedziesz zawsze sam....nie wiesz co sie moze wydarzyc jutro

Gość ghfgh
trzeba sie pogodzic z losem.Chociaz kobieta ktora mi sie najbardziej podobala w moim zyciu wlasnie mnie podrywala.Zaluje tego ,bo gdybym byl bardziej odwazny to teraz bym z nia chodzil .NAwet do podstawowki razem chodzilismy i jedej klasy :( Trzeba byc niezlym debliem ,zeby stracic jedyna kobiete dla ktorej mi serce zabilo mocniej.

też miałem podobne przeżycia... chociaż nikt mnie bezpośrednio nie podrywał :D 🖐️... tylko że nawet jak bym coś zrobił to i tak nie miało by to sensu, nie z moją psychiką i osobowością :).... może za 10 lat dojdę do tych mentalnych 20 :P 🖐️ ale to jeszcze daleko

Gość marchewik
kurcze to taka troche bezadziejna sytuacja dlaczego ty tak zrobiles?

Gość ghfgh
wiesz mnie podrywalo jeszcze kilka dziewczyn czesc mi sie podobala ,a czesc nie .W zadnej sie jednak chyba nie zakocham .To jest mozliwe chyba w 1 na 10 000.NAwet jesli dziewczyna jest ladna i mi sie podoba to nie potrafie sie w niej zakochac jesli nie ma tego czegos.TAmta ktora kiedys stracilem to miała . :( .

Gość ghfgh
kurcze to taka troche bezadziejna sytuacja dlaczego ty tak zrobiles? fobia spoleczna.JEstem chorobliwie niesmiały.

Gość
heh, ja zawsze przegrywałam pierwszy krok ;) tyle, że z moim facetem jakoś poszło - gdybym nie była zdeterminowana... ;) a kiedyś podeszłam do obcego kolesia ze szkoły i zaprosiłam do knajpy... i dał mi kosza :/ (z tym, że wiedziałam o nim wiele, z wyjątkiem faktu że ma pannę :/ ) tak się kończy wyobrażanie sobie, że czyjeś gapienie się oznacza coś więcej :(

Gość ghfgh
pamietam jej usmiech i gdy bylem na wycieczce klasowej kiedys mi na kolanach usiadła .:(

Gość marchewik
ja tez jestem strasznie niesmiala, i mam schize....chyba ....ale to fakt jesli mu sie nie podobam to pewnie nie zgodzi sie

Gość ghfgh
nigdy sie nie calowalem i nie mialem dziewczyny :( Usiadla mi na kolanach .Zrobila to chyba spontanicznie i byla bardziej odwazna odemnie .TO jedyny kontakt fizyczny z dziewczyna jaki mialem

Gość marchewik
Kuraiko -> ciezko powiedziec bo wiem ze jak sie jest tak zauroczonym jak ja to sie rozne nierealne rzeczy widzi. np. dzis nie wiem czy mi sie wydaawalo czy nie ale gdy z nim rozmawialam to tak nie mogl ustac w miejscu, wydaje mi sie ze sie denerwowal ...

Gość marchewik
ale to sie mi pewnie wydawalo :(

Gość ghfgh
:( .zycie jest do bani

Gość marchewik
heh oko idem spac zobaczymy co sie wydarzy ...

Ja powiem tak. Mam 15 lat. W szkole poznalam super kolesia. Nigdy nie mialam chlopaka, a on nigdy nie mial dziewczyny. Z tego wzgledu byl bardzo niesmialy. Ja w sumie tez, ale... nie znioslabym gdyby to sie tak ciagnelo i ciagnelo w nieskonczonosc, tylko dlatego ze mu brakuje odrobiny smialosci. Pierwsza powiedzialam ze go kocham. Pierwsza powiedzialam ze chce z nim byc. Pierwsza dalam mu buziaka w usta. Nie moglam tyle czekac. Moze troche glupio ze wszystko zaczelam, ale liczy sie w sumie efekt koncowy. Teraz sie kochamy i jestesmy ze soba juz 4 miesiace. Moze nie zwrocisz duzej uwagi na to co napisalam ze wzgledu na moj wiek, ale ja chcialam tylko pomoc. Pozdro.

Gość marchewik
dobrej nocki wszyskim.....życze

może mu się spieszyło do toalety a ty zagadywałaś go ciekawą rozmową i miał biedaczek problem... uśmiechnij się :D 🖐️ spróbujesz zbliżyć znajomość i się wszystko szybko albo i nie :P wyjaśni... jak miałaś odwagę pisać na gg to i w realu albo biedronce sobie poradzisz....

Gość marchewik
cos ty kazda rada sie liczy! dzieki Invisible....wiem ze trzeba zaryzykowac...musze ....bo tak sie nie dowiem a on chyba pierwszy nic nie zrobi

Gość ghfgh
chcialbym juz umrzec bo jestem beznadziejeny

Gość marchewik
heheh...wazne zeby nie zmarnowac okazji..bo jak sie zestresuje to ...ihh ale kazdy wie :) jak to jest...powiem mu ze dziekuje za notatki i czy w rewanzu za nie moge go zaprosic na kawe,heheh ..tak by pogadac tlko to chyba bedzie ok. mam nadzieje ze nie pomysli ze sie narzucam

Gość marchewik
ghfg....->nie mow tak.....jeden dzien zly jest ,ale nastepny juz bedzie ok uwierz mi ...usmiechniesz sie jeszcze