Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homofob

Parada równości - czego za rok będą chcieli jeszcze ? adopcji...?

Polecane posty

Gość prawdziwy obywatel
Homoseksualiści a pedofilia (pedofilia) Społeczność homoseksualistów ma ok. 2% odpowiedzialna jest za 33-50 % gwałtów dzieci (Nasz Dziennik 19.12.2000). Nauczyciele - homoseksualiści 12 razy częściej molestują dzieci niż heteroseksualni (Encyklopedia Białych Plam) Geje o pedofilii Organizacja homoseksualistów NAMBLA twierdzi że wiek dopuszczalności do seksu powinien być obniżony do 4 lat. Homoseksualizm w szkołach w USA Gubernator Kalifornii wprowadził dwa przedmioty w szkołach: "stosunki międzyludzkie" i "różnorodność". Programy szkolne tych przedmiotów nauczają, że biseksualizm, transwestytyzm, pedofilia są czymś normalnym. Stosuje się specjalny film pt "To jest rodzina" o parach mężczyzn wychowujących dzieci. Przyczyny w dzieciństwie Najczęściej osoby o skłonnościach homoseksualnych same w dzieciństwie były seksualnie molestowane i potem robią to samo o wiele częściej niż heteroseksualiści (Dr Joseph Nicolosi, psycholog zajmujący się leczeniem homoseksualizmu The Wanderer 27.VII.02 za Opoka w Kraju nr 42)

Co ty wypisujesz??? Homoseksualizm to nie choroba, choc przez takich jak ty jest za nia uznawana...I dzieki za powyzsze cytaty, w ten wlasnie sposob potwierdziles moje powyzsze przypuszczenia.

Gość przyjedz do gdansk-orunia
jestem absolutnym laikiem w tej dziedzinie, wiem ze w historii bylo wielu ludzi cennych mimo homoseksualizmu. A teraz wielu ludzi ogladajac te love-parade mysli o nich jak o przyglupach co nie wiedza co maja z nudow robic. Mysle ze o wiele wiecej by zrobili dla siebie, podczodzac powaznie do rzeczy, wiecej robia sobie szkody tymi paradami bo ludzie uwazaja ich za przyglupow.

Gość za jeszcze wiekszych
przyglupow i do tego ignorantow, uwazam ludzi o twoich pogladach 'przyjedz...'. Gdybys publicznie nie mowil takich glupot o homoseksualizmie, to pewnie mniej gejow wychodziloby na ulice. Giertych i Wierzejski sami sie prosza o te parady. A wystarczyloby po prostu zostawic ich w spokoju. Do tego trzeba byc swinia, zeby pod plaszczykiem religijnosci potepiac ludzi, ktorzy nie wyrzadzaja nikomu krzywdy, jednoczesnie, tolerujac neonazistow i debili z MW. Juz nie mozna patrzec na te ich wykrzywione nienawiscia ryje. Maja tyle szarych komorek w tych lbach, zeby tylko byc zdolnym do trzymania kija :D

Gość taki ktoś
Powiem to co zawsze " Trzeba umieć szanowac się wzajemnie , nie zależnie od pochodzenia , wyznania , koloru skóry czy orientacji " Strach mnie ogarnia jak sobie pomyśle ,że w polsce jest tylu ludzi nietolerancyjnych , uważających się za pokolenie JPII- a zapominają co mówił Ojciec Swięty o przykazaniu miłości .

Gość homoseksualizm należy leczyć
a nie propagować

Gość homofobie trzeba leczyc
Homofobia rodzi przemoc i agresje

Gość taki ktoś
Ty kretynie myślisz , że jak mi ktoś zaproponuje czy zareklamuje homoseksualizm - to ja sie zdecyduje ? Takie mówisz bzdury że tego nie można wytrzymać . Jesteś żałosny . Mówie o tolerancji nie o propagandzie - czytaj ze zrozumieniem !

Gość tolerancja tolerancją ale...
Co do gnoi z MW wychodzących na ulicę, to tu moja tolerancja ma swoje granice. Tych ludzi powinno się nie leczyć z tytułu fanatyzmu i agresji, ale od razu utylizować na koszt podatników. Ci, co wychodzą z kijami na ulicę, to jest właśnie bydło o płaskiej korze mózgowej, którą stać tylko na trzymanie tego kija. Banda frustratów i młotkowych. Ale za nimi stoją ci ciut bardziej kumaci w krawatach i białych rękawiczkach, pokroju liderów MW i takich bab jak nasza wszechpolka. Oni wysyłają to ścierwo na ulice, a w razie czego mogą powiedzieć: to nie my, nie mamy z tym nic wspólnego. Matko, niech ktoś wreszcie wrzuci granat w siedziby tych nazistów i radia z ryjem przy okazji też. Jest chętny? ;)

Gość Jestem słowik
Jestem przeciwko agresji i przemocy. Jak czytam was robi mi się słabo.

Gość Zwyciężam
Mogę przejść nago z moimi cudownymi piersiami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość słowiku z tym się zgadzam

Gość Dziękuję

Gość cyniku sarkastyczny
Gdybyś to słyszał, dostałbyś żółci.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppp

Gość Tchórze
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!