Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiciacika

Dlaczego kobiety maja nadwage? To tak nieestetycznie wyglada

Polecane posty

Gość Kiciacika

Gość 132445
bo siedza za dlugo przed kompem i nie chce im sie ruszyc tlustego zapoconego zada zeby pojezdzic rowerem.

A dlaczego faceci mają nadwagę?

Gość tabletka
nadwaga spowodaowane jest także pewnymi chorobami, tzn. z przyjmowaniem leków a Ty jetes bardzo nieobiektywna uogólniając tak sprawe p.s. abys nie miała mi co zarzucic - mam wage w normie ale kiedys byłąm szczuplejsza. Przypałętała się do mnie choroba nerek, zaczęłam przyjmowac leki i zaczęlam po prostu puchnąć. Po odstawieniu tabletek schudłąm, ale juz nie wróciłam do swojej wagi. Poza tym nerki nie funkcjonują prawidłowo a co za tym idzie - poduppadł mi metabolizm. zanim znów załozysz taki idiotyczny topic zastanów się czy kogoś nie zranisz. pozdrawiam

Gość audio
taaaa raacjaa.. kazda tlusta swinia od razu jest chora i z medycznych powodow otyla. kto wam uwierzy ? 99% tlustych swin (kobiet i facetow) kest grubych z powodu lenistwa, obzarstwa, braku ruchu, niezdrowym odzywianiu sie, konsumpcyjnym podejsciu do zycia, minimalizowania kazdego wysylku. ogolnie to brak ruchu i obzarstwo ! "ale ale liczy sie wnetrze a nie cialo", wierzcie w to dalej - w zdrowym ciele zdrowy duch ! ja mam szczupla dziewczyne, sam jestem szczuply i nie bede mial, ani ona, problemow ze stawami, nie dostajemy zadyszki na rowerze po przejechaniu 10km albo po przejsciu schodow czy spacerku w gorach, nie bede mial otluszczonych zyl i tetnic, a do tego wszystkiego wygladam lepiej jak spaslak i moje samopoczucie jest przez to leprze ! a zryjcie sobie ile chcecie, mam to gleboko w doopie. ja swoje dzieci wychowam w duchu zdrowia i ciekawosci zycia, a nie TV i czipsow.

Gość a dla ciebie
każdy gruby siedzi calymi dniami i zre czipsy, fast foody, slodycze? nie masz otluszczonego ciala, bo caly tluszcz skumulowal sie w mozgu i dlatego nie mozesz myslec w normalny sposob, prostaku! :O

Audio- wychowaj swoje dzieci w duchu ciekawości świata i nauki...;/ Co za to twór \'leprze\'? :o

Gość astra4
dlaczego kobiety maja niedowage? to tak nieestetycznie wyglada....

Gość tez mi cos
Dlaczego kobiety nie maja wyobrazni? To tak zenujaco wypada. Nie kazdy ma super geny i wspaniala przemiane materii.

Gość tabletka
do audio -> a czy ja mam zadyszkę na rowerze? uogólniłes i wrzuciłes mnie do jakiegos worka. Teraz jestes szczupły i Twoja dupa tez, ale później może być inaczej. A tak w ogóle to choroba stawów nie jest spowodowana tylko otyłością, ale także nadmiernym wysiłkiem, wiec może na stare lata Twoje kolanka zaczną bolec ;p Ale tak jak ktoś wcześniej napisał - "nie masz otluszczonego ciala, bo caly tluszcz skumulowal sie w mozgu i dlatego nie mozesz myslec w normalny sposob, prostaku!" no comments

Gość emphetepe
a czemu autor(ka) topiku nie ma mózgu?

Gość Co do stawow
to swieta racja! Wysilek fizyczny powoduje problemy ze stawami :D Osoby czynnie uprawiajace sport sa na takie problemy narazone :D

Gość Możeee..ee
normalnie szkoda słow

Gość a ta znowu
to samo, dziewczymo czy kim tam jestes, otrzasnij sie i wymysl cos bardziej ambitnego, a nie po co, dlaczego, skad , nadwaga to , nadwaga tamto, weno zobacz czy cie za drzwiami nie ma

Gość alealee
bo życie przecież po to jest żeby pożyć... a jedzenie to jedna z większych przyjemności jakie mamy

Gość kaviiiiiii
ale wy durni jestescie :P

Gość valenciada
Ale wy musicie miec kompleksy, ze odczuwacie potrzebe wchodzenia na forum i obrazania osob z nadwaga. Serdeczne wyrazy wspolczucia....

Gość Klara85
ja mam lekką nadwage ale wcale nie czuje sie przez to gorsza a juz napewno nie narzekam na brak zainteresowania ze strony przeciwnej.Dodam jeszcze że za moim chłopakiem ogladają sie blond laseczki z rozmiarem 34 ale on jest ze mną :)

Gość Klara85
aha i sport też uprawiam i uważam że prowadze zdrowy styl życia także prosze nie zakładać od razu że wszystkie pulchne osoby nie robia nic poza siedzeniem przed tv i jedzeniem chipsów.